2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bebeğinn gözlerinde çapak olan var mı?? Doktor tobrex verdi. Anne sütüyle de siliyorum ama geçmedi daha
12 gunlukken gozleri capaklaniyo diye gittim dr goz kanallari tikaniyo masaj yap capagi islak bi pamukla al ardindan krem sur dedi.masajdan sonra rahatladi krsmi kullanmadım bile.burun kenaerndan goz pinarina dogru tek parmaginla 10 ar kez ov

İlacın resmini atar mısın cnm bana calpol iki çeşit ya bi de ölçek yazar mısın bn de sorayım dr a
Canim biz henuz almadik haftaya carsamba asi gunumuz. Recetenin fotosunu paylasayim.Yanlis hatirlamiyorsam oradaki 2.8 mli Deniz'in kilo ve boyuna gore ayarladi doktor. Bu konuda doktoruna bir danis istersen. Dedigim gibi asidan bir saat once ve aksam yatarken verecekmisiz. Bir de ateslenirse ya da huysuzlanirsa da 8 saatte bir demisti.

Eklentiler

• 20170404_112826.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 63
Bebeğinn gözlerinde çapak olan var mı?? Doktor tobrex verdi. Anne sütüyle de siliyorum ama geçmedi daha

bizim de geçmedi.1.5 aylık olkuk.hatta bi gözü uyurken hayko cepkin in gözü gibi bi, tuhaf oluyor.2 defa gördüm böyle, çok endişelendim.bugun başka bir doktora göstericem çünkü bizim doktorumuz ketum biri, sadece masaj yapın dedi.ilk günlerde tomraset mi ne damla verdi, şimdi kullanmayın dedi.sadece masaj...az önce gazetede bir haber okudum.ödüm koptu.öğleden sonra gidicemve mutlaka sarılığını da sorucam çünkü hala sarıyız.

Fitil mi carpol mü verdin? Bnde gelir gelmez vereyim diyorum ya sa orda hemşireden rica mı etsem fitil atsın bi tane

calpol mor olan küçük bebekler için, turuncu olan da 6 yaşından büyükler içindir. mor calpol bebeklere de verilebilen, bildiğim kadarıyla en hafif ilaç.ben onu verdim.fitil ani ve yüksek ateşlerde verilir ama kaç aylıktan başlanır bilmiyorum canım.

Bizde oldu canım aynen tobrex verdi sabah akşam 2şer damla 5 gün kullan dedi , bgn 5. gün. Eğer damla sonrası çapaklanma tekrardan başlarsa gözyaşı kanallarında tıkanıklık olabilirmiş bunun içinde göz masajı filan var eğer gene açılmazsa 6.ayı bekliyorlarmış operasyon için

Arkadaşlar sordum dr a ve ebe bir arkadaşım var ona sordum aşıdan önce kesinlikle ilaç vermiyoruz dedi dr da ebe de. Bir de arkadaşım Yeni uygulamada böyle çünkü aşının reaksiyon göstermesi lazım yani vücudu biraz ısıtması lazım dedi baktın ateş 38,5 e çıktı bir çay kaşığı carpol verebilirsin dedi. Dr yarım fitil verebilirsin dedi ama arkadaşım fitil son çıkış dedi önce carpol dene çünkü fitil e alışırsa ateşi başka bi şey düşürmez dedi.. şimdi burda takıldım işte tecrübeli anneler ve dr a bunu sormuş olanlar dr carpol özellikle sormama rağmen yarım fitil dedi arkadaşta carpol bu konuda en masum ilaç carpol ver dedi ne yapayım şimdi?

Bnce sadece calpol ver canm bizde dün ilk asimizi olduk hemsireye sordm ates olursa napm diye bir 1 cay kasigi calpol ver dedi muhtemelen 2.ay asisinda da aynisini diyecek

Bugün 1. Ay aşısı oldu bebişim, hepatit B yani 2. Dozu.
Dr hala sarılığı var dedi geçer Zaman'la dedi ama aklıma takıldı yine de. Biz geçti sandık meğer çocuğumun ten rengini bilmiyormuşum

Bir de yüzünde boynunda kırmızı sivilcemsi noktacıklar var hemşire bişeye alerjisi var dedi, şampuanı değiştir istersen dedi. Böyle olan var mı çocuğun yüzü ergenden beter

Bi göğsünüz kaç saatte doluyor kızlar? Benimki hep tek meme emdiğinden 5-6 saatte doluyor yani birini emziriyorum diğeri bekliyo sonraki seferde diğerini emziriyorum sizler 3 saat falan yazınca yavaş mı doluyor acaba diyorum

3 saatte bir sağın diyorlar canım ama benimki de daha uzun sürüyor. Dediğin gibi yapıyorum ben de, çünkü birini emiyor bazen erken uyanıyor diğeri dolmadan mecburen biri yedekte bekliyor

Canım benimki de gazını çıkarırken uyanıyor, hatta bazen uykusu kaçıyor saatlerce uğraşıyom gece. Dediğin gibi kucakta emerken yada omzuma alınca uyuyakalıyor yerine koyunca uyanıyor, ama annem yatağında yatır bi yerleri ağrıyabilir diyor :/

Bizim de oldu cnm ama aynısı mı bilemiyorum şimdi.. kırmızı kırmızı oldu ama bebeklerin ter bezleri henüz gelişmediği için oluyor diye biliyorum bnde annem bana çocuk büyüten derdi bizim büyüklerimiz dedi :)) zaten 1 haftada felan geçti bi de biz gün aşırı duş aldırıyoruz o yüzden de çabuk geçmiş olabilir.. biraz bekle bence geçecektir

ben fikrimi belirteyim. aşıya götürmeden belki de en iyisi ateşin çıkmasını bekleyip calpol vercem.önce ateşi çıkması diye vermiştim ama belki de hiç çıkmaz.çıkarsa calpol, düşmezse son çare fitil.

Aynen cnm sanırım bnde öyle yapıcam çıkarsa carpol düşmezse fitil :)

Sezeryandan sonra adet düzenli oluyo mu kaç gün sonra adet oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…