2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende üstünü kisalttim bunalıyor çocuk oda sıcaktı havasızlıktan dolayı sıcak oluyor bı odanin cami açtım havalandırdim biraz durduktan sıra geçiyorum sora aciyom camları havalandiriyorum çocuk serin serin uyuyor sora bu işi çözdüm hergun yapıyorum:)

Canm bnm kardesim 18 yasinda epilepsi hastasi ve zihinsel engelli. Yesil receteyle aliorz bu ilaci bn anlamadim bunu bebegine neden verdigini. Ve sarilikla ne alakasi var bu ilacin Baska bi doktora daha gorunsen icin rahat eder bnce

Benim de yanımda yatıyor Canım ama şu Bebek reflü yastığı var ya onda. Dediğin gibi içim rahat zaten gece kaç kere uyanıp bakıyorum ben de bilmiyorum.

Pişik sorunu için bezi değiştirin kızlar bizde de 108lik aldığım prima premium care kızartıp duruyor kızın poposunu huggiesle dönüşümlü kullanarak engelliyorum bitsin bi daha almicam 108lik falan size de tavsiye etmem dışı yeşilli kutu premium care, ıslak mendil de pamuk ıslatıp kullanmayı tavsiye ederim en iyisi o bi de ben kuru pamukla da kuruluyorum en son ya da üflüyorum nemli kalırsa da pişik yapabiliyor

Ben primuim care in 2 numarasina gectim bugun. Hamileyken almistim 2 numarayi. 1 numaradan farkli ici. Hic begenmedim petekli gibi ici. Bnde markayi degsyrmeyi düşünüyorum

ya doğurunca da böyle işte :)

Canim sen adet olursun emzirmedigin icin en fazla 2.ayda olur

Cnm atopik olabilir mi acaba? Onların şampuanları özel de.. egzama gibi oluyormuş ama bilmiyorum pek inşallah çabuk geçer tatlım bakalım

Benim de kilosu iyi 4200 olmuş hala yuzunde var sarilik ya ne zaman gececek insallah 20 gune gecer de 2.ayda bisey kalmaz bugun ilk dogdugu fotolarına baktim bembeyazmis pamuk gibiymis yavrum

Annelik zor is valla.bu arada canm oglun nasil oldu ? Sünnet icin soruyorum aglamasi felan nasil ? Birde iyilesti mi
İlk cisini yapinca cani yandi agladi onun disinda cani yanip aglamadi cok sukur.. kesinlikle ilk iki ay icinde yaptirmanizi tavsiye ederim.. 2gun sonra ilik suya oturttuk bandaji cikardik simdi sabah aksam merhemi var onu suruyoruz yrn kontrolumuz var cok sukir rengi de normale donmeye basladi..

Cnm bizimde yuzumuzde kirmizi kabarciklar var ama doktor anne sutu yapar dedi.. yagliysa sutun olur hic bisey yapma zamanla gecer dedi.. ben arada anne sutu suruyorum yuzune ertesi gune daha azalmis oluyor..

Ben primuim care in 2 numarasina gectim bugun. Hamileyken almistim 2 numarayi. 1 numaradan farkli ici. Hic begenmedim petekli gibi ici. Bnde markayi degsyrmeyi düşünüyorum
Mavi petekli mi? Benim de 22 lik aldığım öyleydi her paket birbirinden farklı anlam veremiyorum o premium care e.Onun garip bir kokusu vardı bir de çocuğun poposuna yapışıyordu.İlk aldığım 54 lük en iyisiydi gerisi hep saçma sapan çıktı huggiese geçtim o da çok kaka yaparsa sızdırıyor yanlardan onun dışında içi dokusu falan kesinlikle daha iyi

Cnm bebışın kac gunluk ve gunde kac cc ıcıo hesapladnmı hıç?bnde hala sağıorum arada bı tutuo ama oda keyıfcı ıstrse cnı

Benim de kilosu iyi 4200 olmuş hala yuzunde var sarilik ya ne zaman gececek insallah 20 gune gecer de 2.ayda bisey kalmaz bugun ilk dogdugu fotolarına baktim bembeyazmis pamuk gibiymis yavrum
Sen de bendensin pamuk gibiymiş bşzimki de bakıp bakıp nası geçicek diyorum ellerinn rengine dönecek o renge çok var gibi.yarın ölçtürcez.inşallah dğşmüştür.bşzim doktor hastane çıkışındaki kilosunu 500 gr geçtikten sonra korkmayın dedi.uyandıkça besleyin dedi de gönül el vermiyor aç kalacak sarılık yükselecek die

Gulenyuzum cnm epilepsi hastalarına verilen bir ilaçmış fakat uzayan sarılıkta da 5 gün süreyle kullanılabiliyormuş. Bunu veren doktor kızımında druydu 5 yıldir ona gidiyoruz. Kendisine güveniyorum ama yeşil recete ile satılan bir ilacı kullanmaya çok gerek var mı bilemedim

Aynı şeylri kullandım işte. Bi tek bepanthen alerjim var benim, her şeyi bana benziyor alerji de çekerse daha beter etmeyeyşm diye onu kullanmadm desitin kullandım. Pudra kullanırken kurutmuştu baya ama dpktor daha kötü yapar dedi. Ne yaparım bilmiyorum. Hamazinc de bi işe yaramadı sudokrem daha kötü yaptı. Bez değiştik mesele bez de değilmiş. Canı yanıyor açık yara olmuş artık doktor gördü mantar demedi ama mantar nasıl görünüyor? Bize her yaptığında yıkayarak temizle dedi. Ama bazen 15 dkda bir yapıyor nasıl temizleyeyim ki hasta olacak o kadar da.

Bizde duş aldırıyoruz sık ama bizede herkes bebek büyüdüğü için dedi biraz kilo alınca geçti kırmızılıklar birde çok sıcak tütmüyorum ben oğlan çocuğu sıcağı sevmez derler
ben sabun kullanıyorum hemde yeşil :)) arkasından zeytinyağıyla pehliva n gibi yağlıyorum çok iyi geliyor ama dikkat etmek lazım yağı kalorifer üzerinde hep pratik sürüyorum üşütmesin diye hemen giydiriyorum geçti bizim kırmızılıklar

çok doğru sıcakta hem pişik hem isilik oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…