2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cok sukur gelisiminde bir sknti yok ama emmedigi icin biberonla sagip veriyorum ustune mama takviyesi yapiyoruz sonuc olarak azda olsa benim sutumude iciyor o yuzden artik milletin soyledigi sozleri pek takmiyorum :)
En iyisini yapıyorsun. İnsanlar hep birbirinin anneliğine laf etmese keşke. Sonuçta herkes kendi bebeğini daha iyi tanır ve kendince en iyisini yapar. Kimseninki en doğrusu olamaz ki. Kırıcı eleştri sadece insanların birbirine bağını zedeliyor üzmekten başka bir işe yaradığı yok. Ben de sürekli emziriyorum ve sürekli kucağımda diye eleştri alıyorum mesela. Ama ancak öyle sakinleşiyor ve gelişimi de iyi. Bırak ağlasın yoksa alışır deniyor. Daha çok küçük ihtiyacı olmasa ağlamaz diyorum kıyamıyorum yanında olduğumu bilsin sakinlesin kokumla diyorum alıyprum, kucağa alıştırmış oluyprum. Sanki ben iki dk yerine bıraksam başkası kucağına almıyormuş gibi.. aman çok şey var. Her anne kendi içgüdüleriyle bakıyor çok da laf etmemek lazım. Kimse evladının kötülüğünü istemez.

Doktor onu da kullanma dedi bana :/ silince oradaki koruyucu tabakayı götürürsün daha çok hassas dedi. Yıkayarak akıtacakmışım. Of herkes başka diyor ne yapacağımı şaşırdım artık

Ah canım hepsini yaptım geçmedi ben artık bezden olduğunu da düşünmüyorum. Huggies de 2 numara kullandım bitti paket pişik yine aynıydı, 3 numara alayım dedim çift bez bağlıyorduk çünkü, onun dokusunu da hiç sevmedim. 2nin çok iyiydi birden dandik beze döndü gibi oldu.

Kızlar açılarımızı olduk inşallah sıkıntısız geçiririz bu 2 günü.. hemşire de şakın ilaç verip gelmeyin aşılara dedi o ilaç verme olayı 10 yıl önceydi dedi.. tabii yine herkes kendi dr ve hemşiresine bir sorsun :)

Ben de zannettim ki bebek hic emmiyo sen de bi kere sagiyorsun
Sut uretimini arttirmanin en guzel yolu sik sik emzirmek ve bol su. Baska seyler cok etkili degil hormonal sonucta. Rezrne iciyorum ama onun sut arttirici ozelligi kanitlanmis.
Cnmm bişe ıstıcktm sendn,ist.anadolu yakadndaım hanı demştn ya hastane tıpı kiralamada yardımcı olabılırm dıe tel arasam getırıolar mı?yada bı yer desn esım gelırkn alsa

odada hep ısıtıcının yanında olsun küveti yaptığı zaman poposuna bir kufa su dök canım hemen kurula bağla altını ısıtıcının dibinde olursa birşey olmaz pratik giydirirsen. Hatta sabun sürtersen çooook rahat eder çift bez bağlamanız mecburimi canım ben çift pijama bile giydirsem pişiyor üste 2 kat alta tek kat giydiriyorum çorapla ayaklarını ince tülbent le de karnını sıcak tutuyorum.

Kizlar bebisler kac saatte bir uyanip emiyor? Gunduz ve gece bazen 3-3,5 saat uyuyor artik normal mi? Uyandirmiyorum cunku genelde oncesinde 30dk falan emmis oluyor o tok tutuyor heralde.. yada artik buyudu de ondan saatler mi uzuyor dersiniz:)

Kizarikliklar var normal pisik gibi ama başladığı zaman küçük küçük kabarcıklar vardı sonra onlar soyuldu ilk sudokremle başladım o daha kötü yaptı demekki neredeyse doğduğundan beri öyle Allah dermansız dert vermesin ama bezini açınca moralim bozuluyor yazık canları yanıyordur kucucukler daha

Kizlar bebisler kac saatte bir uyanip emiyor? Gunduz ve gece bazen 3-3,5 saat uyuyor artik normal mi? Uyandirmiyorum cunku genelde oncesinde 30dk falan emmis oluyor o tok tutuyor heralde.. yada artik buyudu de ondan saatler mi uzuyor dersiniz:)
Benimki 2. Haftadan itibaren öyle canım baktım kendi 3 saate bir uyanıyor kilo alımı da iyi ellemiyorum 2 saate bir zor oluyor bir de uyuyan çocuğu zırt pırt uyandırmak içime sinmiyodu.Bu arada senin oğlanın göbek bağı resminde dikkatimi çekti sen premium care mi kullanıyosun etiketler yeşil de o da başka bi premium care mi diyecektim

Benimki memede uyuyakaliyo bazen doymadığını anlıyorum bir buçuk saatte kalkıyor. Doyarsa uç dort saati buluyor kalkması

ya doğurunca da böyle işte :)
Darisi basinaaa olsunnn : ))))
Benim de kilosu iyi 4200 olmuş hala yuzunde var sarilik ya ne zaman gececek insallah 20 gune gecer de 2.ayda bisey kalmaz bugun ilk dogdugu fotolarına baktim bembeyazmis pamuk gibiymis yavrum
Keske yapilacak birsey olsa. Bide benim bebegim cok kusuyor bu da sariligi etkiler diye cok korkuyorum. Surekli emme kusma halindeyiz.
Hayir canim 1 numaramin ici maviydi. Bu beyaz cok farkli. Bende anlamadm bilmiyorum ici degisikse adinida değiştir bilelim almayalim yani.
Birak aglasin en anlamadigim sey. Nasi birakayim ya deneme yanilmami yapalim birde bnmki aglarken katiliyo hmen. Agzina ufluyorum nefesi gelsin diye.
Gunduz tas catlasin 2 saat uyur benimki. Ben uyuyunca kaldirmiyorum aciksa aglar artik buyuduler :)

Canim her doktor farkli bir yaklasimi destekliyor demek ki. Cocuk doktoru ne derse benim icin o. Ama benim fikrimi sorarsan kesinlikle calpol daha masum. Kardesimden biliyorum fitil en son cozum oluyordu.

Kizlar 23 gunluk olduk ama kizimin gobeginden hala akinti gibi kan gibi seyler geliyor ilk gunler batikon saniyordum ustunde durmuyodum ama gobeginden geliyormus megersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…