- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.701
Napio bebisin emio mu?buarada kizin icinde inan hic kafai takma hatta ustune bile gitme gozlemle sdeceGetirmiyorlar sen aliyorsun. Sumer a.s. internetten teli bul ara ayirsinlar sonra o gun gidip kiraliyorsun.
Cnm ben kullaniorm ama okdrda bi etksini gordummu yok bnceKızlar humana still tea kullanan var mı süt için kullanılıyor değil mi bu
Netten baktım da biraz benziyor canım dün doktor mantar dedi bir krem yazdı onu bi deniyim inşallah başka bir şeye gerek kalmaz
Aynen öyle. Çocuk katıla katıla ağlarken nasıl vicdanın sızlamadan bırak ağlasın dersin ki. Ben katılmasına bile müsade etmeden ağladığında alıyorum kucağa. Alışmaksa alışsın ama daha bunu anlayacak kadar dünya üzerinde kalmadılar. İhtiyacı var ki ağlıyor. Sabaha karşı mesela kucağımda yatırıyorum uyusun biraz sakinlesin öyle diye. Karnı bana temas edince sıcak iyi geliyo hem kokumu alıyo inanılmaz derin bi uyku çekiyo ben de onu izliyorum öyle.Ay o kucak mevzusu biz her yeni annenin kanayan yarası bence. Benüm bebeğim de gazlı baya, içi çıkıcak ağlarken nasıl yırtıyor kendini yavrum napayım almayayım mı? Bir kucakta dolaşırken sakinleşiyor, arabada dolaşırken sakinleşiyor napabilirim başka. Çocuğu ağlatalım deli gibi sonra birde fıtığı atsın, bak o zaman da neden bu çocuğun fıtığı attı denir emin ol. Kucağa falan alışmıyorlar bence şu an, yavrum sıcaklık arıyor, babasının benim kucağımda sakinleşiyor orda katılırken sakinleştircek yürek ve vicdan bende yok kimse kusura bakmasın. Boşver sende, kucağa alışırsada uğraşcak kişi benim de, geç. Herkes çok biliyor.
Kaç bardak iciyosun canım günde humanayi . Bide çok su içmek lazim heralde .ben bugün başladım bakalım etkisi olcak miCnm ben kullaniorm ama okdrda bi etksini gordummu yok bnce
Cnm gunde bır kesın bazn ıkı,suda ıcıorm ama uyku cok ıı gelıo.ve emzorıosan bol bol emzr yksa sağmk.Kaç bardak iciyosun canım günde humanayi . Bide çok su içmek lazim heralde .ben bugün başladım bakalım etkisi olcak mi
Benim hic atesi çıkmadı 1.ay asisinda fitili almistik ama ates olmadab kullanmadik sadece huysuzdu gun boyunca asidan mi bikmiyorun
Canim benim dr sariligi onemsemedi seninki cevap verince yazar misin cok takildim bu konuya 39.gundeyiz
Benim de kilosu iyi 4200 olmuş hala yuzunde var sarilik ya ne zaman gececek insallah 20 gune gecer de 2.ayda bisey kalmaz bugun ilk dogdugu fotolarına baktim bembeyazmis pamuk gibiymis yavrum
Aynı şeylri kullandım işte. Bi tek bepanthen alerjim var benim, her şeyi bana benziyor alerji de çekerse daha beter etmeyeyşm diye onu kullanmadm desitin kullandım. Pudra kullanırken kurutmuştu baya ama dpktor daha kötü yapar dedi. Ne yaparım bilmiyorum. Hamazinc de bi işe yaramadı sudokrem daha kötü yaptı. Bez değiştik mesele bez de değilmiş. Canı yanıyor açık yara olmuş artıkdoktor gördü mantar demedi ama mantar nasıl görünüyor? Bize her yaptığında yıkayarak temizle dedi. Ama bazen 15 dkda bir yapıyor nasıl temizleyeyim ki hasta olacak o kadar da.
Kızlar açılarımızı olduk inşallah sıkıntısız geçiririz bu 2 günü.. hemşire de şakın ilaç verip gelmeyin aşılara dedi o ilaç verme olayı 10 yıl önceydi dedi.. tabii yine herkes kendi dr ve hemşiresine bir sorsun :)
Evet en iyisi yikamak dedi ama bu havada her kakasini yikarsam usutur diye dusundumDoktor onu da kullanma dedi bana :/ silince oradaki koruyucu tabakayı götürürsün daha çok hassas dedi. Yıkayarak akıtacakmışım. Of herkes başka diyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Sabah 11 gibi verdiler akşam 9 da olduSağolun . Peki kaç saat sürdü suniyle doğum yapmaniz
Aynen öyle. Çocuk katıla katıla ağlarken nasıl vicdanın sızlamadan bırak ağlasın dersin ki. Ben katılmasına bile müsade etmeden ağladığında alıyorum kucağa. Alışmaksa alışsın ama daha bunu anlayacak kadar dünya üzerinde kalmadılar. İhtiyacı var ki ağlıyor. Sabaha karşı mesela kucağımda yatırıyorum uyusun biraz sakinlesin öyle diye. Karnı bana temas edince sıcak iyi geliyo hem kokumu alıyo inanılmaz derin bi uyku çekiyo ben de onu izliyorum öyle.
Keske bazi hemsire arkadaslar bu kadar kesin konusmasa. Hemen hemen her bebekte oluyor canim o sivilciler. Yeni dogan sivilcesi onlar yag ve ter bezleri henuz tam olusmadigi icin oluyor. 1 2 haftada tamamen gecmisti bizimki de :)
Cnm bebışın kac gunluk ve gunde kac cc ıcıo hesapladnmı hıç?bnde hala sağıorum arada bı tutuo ama oda keyıfcı ıstrse cnı
Cnm bizimde yuzumuzde kirmizi kabarciklar var ama doktor anne sutu yapar dedi.. yagliysa sutun olur hic bisey yapma zamanla gecer dedi.. ben arada anne sutu suruyorum yuzune ertesi gune daha azalmis oluyor..
Artık sagmiyorum canım sık sık emiyor.. dediğin gibi uyku iyi geliyor. Ki gece uykusu iyiymiş süt için ama gece pek uyuyamiyorum gündüz çok uyuyor benim oğlan gece uyanikCnm gunde bır kesın bazn ıkı,suda ıcıorm ama uyku cok ıı gelıo.ve emzorıosan bol bol emzr yksa sağmk.
Seninki daha da farklı o zaman içi mavili de bizim kızın poposuna yapışıyordu.Premium caredan anlamadım ben bir şey her paketi farklı bez sen kaçlık aldın bu sonuncuyu?Y yesilagac44 sari seritli ortasinda degisik hayvan resimleri var ici petek petek ya kaka yapinca petek kismi yukari kalkiyot ici toplaniyo. Ya ben ici mavili seriye alistjm bu garip geldi yada gercekten kotu bi bez.
Melisaveannesi sorma canim ust bas degismekten yoruldum hergun makine caliscak nerdeyse. Bez onluk fayda etmiyor koluna falan gelince ic dis islaniyor. Aglayinca meme vermeden susturmak imkansiz vermiyim oyaliyim yine kusacak yoksa diyorum susmuyo. Belki actir midesi bosalmistir diye veriyorum yine kusuyo :/
Ben bunu hamileyken almistim heveslenip 54 lu. Arkadasimda e bebekten almis onunda eski kullandigindan farkliymis hc memnun degil. Bende anlamadim valla. Molfix denicemSeninki daha da farklı o zaman içi mavili de bizim kızın poposuna yapışıyordu.Premium caredan anlamadım ben bir şey her paketi farklı bez sen kaçlık aldın bu sonuncuyu?
Yok cnm normal yesil paket prima kullaniyirum ve memnunumda bikac yanlis baglma sonucu kaka sizintisi oldu ama bez pisik falan yapmadi cok sukur..Benimki 2. Haftadan itibaren öyle canım baktım kendi 3 saate bir uyanıyor kilo alımı da iyi ellemiyorum 2 saate bir zor oluyor bir de uyuyan çocuğu zırt pırt uyandırmak içime sinmiyodu.Bu arada senin oğlanın göbek bağı resminde dikkatimi çekti sen premium care mi kullanıyosun etiketler yeşil de o da başka bi premium care mi diyecektim
Ben de 54 lü almıştım ondan memnun kaldım ama anlattığın gibi değildi.Napıyo bu prima anlamak mümkün değil.Huggies de fena değil onu da deneyebilirsinBen bunu hamileyken almistim heveslenip 54 lu. Arkadasimda e bebekten almis onunda eski kullandigindan farkliymis hc memnun degil. Bende anlamadim valla. Molfix denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?