2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen öyle. Çocuk katıla katıla ağlarken nasıl vicdanın sızlamadan bırak ağlasın dersin ki. Ben katılmasına bile müsade etmeden ağladığında alıyorum kucağa. Alışmaksa alışsın ama daha bunu anlayacak kadar dünya üzerinde kalmadılar. İhtiyacı var ki ağlıyor. Sabaha karşı mesela kucağımda yatırıyorum uyusun biraz sakinlesin öyle diye. Karnı bana temas edince sıcak iyi geliyo hem kokumu alıyo inanılmaz derin bi uyku çekiyo ben de onu izliyorum öyle.

Benim hic atesi çıkmadı 1.ay asisinda fitili almistik ama ates olmadab kullanmadik sadece huysuzdu gun boyunca asidan mi bikmiyorun

1.ay aşısı ateş yapmaz zaten cnm

Canim benim dr sariligi onemsemedi seninki cevap verince yazar misin cok takildim bu konuya 39.gundeyiz

44.gün bugun.başka bir dr.gittik.sarılığı çok az ve önemsiz dedi.15 güne geçmezse uzayan sarılık testi yaparız dedi.kendi doktorumuz hiç önemsememişti.

Benim de kilosu iyi 4200 olmuş hala yuzunde var sarilik ya ne zaman gececek insallah 20 gune gecer de 2.ayda bisey kalmaz bugun ilk dogdugu fotolarına baktim bembeyazmis pamuk gibiymis yavrum

aynen.benimki de doğduğunda bembeyazmış:)

çok geçmiş olsun canım.bi süre annelerimizin kullandığı amerikan bezini bezin içine koy.tene temas eden kısım o olsun.sık sık değiştir.arkadaşım öyle yaptı da geçirebildi.pudralar masum değil.tenin kuru kalması iyileştiriyor.evdeysen ve gözze alabiliyorsan altını açık bırsksbildiğin kadar açık bırak ki hava alsın.

ateşinin çıkıp çıkmadığını bizimle de paylaşır mısın?geçmiş olsun canım..

Doktor onu da kullanma dedi bana :/ silince oradaki koruyucu tabakayı götürürsün daha çok hassas dedi. Yıkayarak akıtacakmışım. Of herkes başka diyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Evet en iyisi yikamak dedi ama bu havada her kakasini yikarsam usutur diye dusundum

Evet, kalp atışlarımız, tenimiz sakinleştiriyor çocuğu. Ben de yapıyorum bazen, beşiğine koyunca durmuyorsa kafasını göğsüme gömüyor öyle uyuyor, nasıl ayırayım şimdi. Boşver, anne sıcaklığını, sevgisini almaları her şeyden önemli bence. Kulak tıkayıp geç.

Cnm bizimde yuzumuzde kirmizi kabarciklar var ama doktor anne sutu yapar dedi.. yagliysa sutun olur hic bisey yapma zamanla gecer dedi.. ben arada anne sutu suruyorum yuzune ertesi gune daha azalmis oluyor..

Sütü sağınca kaymak gibi bişey oluyor üstte acaba yağlı mı benimki de.

Cnm gunde bır kesın bazn ıkı,suda ıcıorm ama uyku cok ıı gelıo.ve emzorıosan bol bol emzr yksa sağmk.
Artık sagmiyorum canım sık sık emiyor.. dediğin gibi uyku iyi geliyor. Ki gece uykusu iyiymiş süt için ama gece pek uyuyamiyorum gündüz çok uyuyor benim oğlan gece uyanik

Y yesilagac44 sari seritli ortasinda degisik hayvan resimleri var ici petek petek ya kaka yapinca petek kismi yukari kalkiyot ici toplaniyo. Ya ben ici mavili seriye alistjm bu garip geldi yada gercekten kotu bi bez.
Melisaveannesi sorma canim ust bas degismekten yoruldum hergun makine caliscak nerdeyse. Bez onluk fayda etmiyor koluna falan gelince ic dis islaniyor. Aglayinca meme vermeden susturmak imkansiz vermiyim oyaliyim yine kusacak yoksa diyorum susmuyo. Belki actir midesi bosalmistir diye veriyorum yine kusuyo :/

Seninki daha da farklı o zaman içi mavili de bizim kızın poposuna yapışıyordu.Premium caredan anlamadım ben bir şey her paketi farklı bez sen kaçlık aldın bu sonuncuyu?

Seninki daha da farklı o zaman içi mavili de bizim kızın poposuna yapışıyordu.Premium caredan anlamadım ben bir şey her paketi farklı bez sen kaçlık aldın bu sonuncuyu?
Ben bunu hamileyken almistim heveslenip 54 lu. Arkadasimda e bebekten almis onunda eski kullandigindan farkliymis hc memnun degil. Bende anlamadim valla. Molfix denicem

Yok cnm normal yesil paket prima kullaniyirum ve memnunumda bikac yanlis baglma sonucu kaka sizintisi oldu ama bez pisik falan yapmadi cok sukur..

Ben bunu hamileyken almistim heveslenip 54 lu. Arkadasimda e bebekten almis onunda eski kullandigindan farkliymis hc memnun degil. Bende anlamadim valla. Molfix denicem
Ben de 54 lü almıştım ondan memnun kaldım ama anlattığın gibi değildi.Napıyo bu prima anlamak mümkün değil.Huggies de fena değil onu da deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…