2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar haftaya bebek mevludu yapcaz beni simdiden ne giycem telasi aldi:) beyaz yada bebe mavisi elbise arayisindayim.. hsonuda esim oglus beraber cikip bakalim dioz.. zara ve h&m de gordum bikac elbise ama denemek lazim kac bedenim acaba.. icinizde elbise arayan bulan varmi

Ben de 54 lü almıştım ondan memnun kaldım ama anlattığın gibi değildi.Napıyo bu prima anlamak mümkün değil.Huggies de fena değil onu da deneyebilirsin
Nefes alan yuzeymis nette oyle gösteriyor :) huggies e buyuk diyolar normal bzlere gore dogru mu bi bden kucuk alin demişti biri

Kızlar bez konusu açılmış da, molfixde ıslaklık göstergesi var mı?

Reklamda gobek bagi oyuntulusunda vardi ama dgerlerinde var midr bilmiyorum ben rutin her emzirmeden once cogunlukla degistrdigm icin göstergeye takilmiyorum bebege takmanla renk degisiyo zaten

Reklamda gobek bagi oyuntulusunda vardi ama dgerlerinde var midr bilmiyorum ben rutin her emzirmeden once cogunlukla degistrdigm icin göstergeye takilmiyorum bebege takmanla renk degisiyo zaten

Ya ben bazen unutuyorum emzirmeden önce değiştirmeyi, bir de benim oğlan sağolsun nedense bezine değilde havaya yapmayı tercih ediyor bu ara z

Emzirecegin icin onden düğmeli acmasi kolay birseyler bak canim foruma git kesin bulursun orada :)

Ya ben bazen unutuyorum emzirmeden önce değiştirmeyi, bir de benim oğlan sağolsun nedense bezine değilde havaya yapmayı tercih ediyor bu ara z
Evet benim kiz dha demin battaniyesine yapti sagolsun alt acma sermeden imkansiz islak mendil degince birakiveriyo cisini yvrum
4 kilo oğlum 2 numara huggies kullanıyorum
Hicte buyuk degil oyleyse benimki 4 700 falan 2ye bugun geçtim 1 asiri kucuk degildi yani.

Ben trendyolda falan kovalıyorum canım, çok şıkır şıkır bir şey istemediğimden vavist var onun markası ordan bir kaç elbise kestirdim gözüma bakayım. Mayısta yapcam zaten ben:)

kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı kızım 32 günlük ve hala sarılık mart annelerinin ortak derdi galiba uzayan sarılık doktor anne sütünden dedi ama bıraktırmadı anne sütünü acaba mamayamı başlasam sütü bıraktırıp diyorum oda içime sinmio .troid testi yapmıştı yüksek çıkmıştı bugünde yaptı normale dönmüş dedi çok şükür.bide uykudan bahsedilmiş benim kız gece 4 5 saat uyuyo anlam veeremiyorum hiçmi acıkmıyor bu kız ya doktor elleme uyusun dio uzayan sarılıkta uyandırman bi anlam ifade etmez dio ama okadar saat aç kalmasıda iyi değilkiii kan şekeri düşer iyice alarm kuruyorum yinede uyanamıyorum o uyanmayınca ağlayınca uyanıorum anca kendime kızıyorum sonra

Kac canim degerin. Bir erken dogum bide uzayan sarilik ortak derdimiz oldu.. bende 1 2 gun sadece mama vermeyle gectigini duydum ama vermek istemiyorum. Uykusunun sarilikla ilgisi var miymis ki yenidogam sariligu degil sonucta? Benimki en fazla 3 saat uyuyor

Canım sütü falan bıraktırma sakın senin de sütün azalır , bebek de biberona alışır aynen bu sarılık hepimizde var demek ki sık görülüyor bu forumda bile çoğumuzun sorunu uzayan sarılık çok anormal olsa bu kadsr sık görülmezdi, bahsettiğin durum bizde de var ben de baygın gidermişim çocuk 4-5 saatte anca uyanıyor ama bu hafta kilo alımı az olmuş o yüzden benim canım sıkıldı biraz psikolojik galiba 3 saate bir kalkar oldum besleyeyim diye öncesinde acıkınca kendi uyanıyo zaten diye baygın gidiyor ben de alarm falan duymuyordum ben aile hekimine topuk kanından 2 defa gitmek zorunda kaldım o yüzden haftalık takip edebildim kilosunu sen de haftaya aile hekimine git baktır kiloda az alım varsa süreyi sıklaştırırsın beslenmeyi yoksa bırak uyusun bence de

Emzirecegin icin onden düğmeli acmasi kolay birseyler bak canim foruma git kesin bulursun orada :)
Aynen ctesi bi forum yapariz dedik.. ay beni aldi heyecan bebeyle ilk cikisimiz olcak yani dr kontrolleri disinda:) forumda emzirme isini nerde yapicam ki? Ec lerin orda bebek bakim odasi var ordaminemzircez acaba?

Ben trendyolda falan kovalıyorum canım, çok şıkır şıkır bir şey istemediğimden vavist var onun markası ordan bir kaç elbise kestirdim gözüma bakayım. Mayısta yapcam zaten ben:)
Bende sade beyaz yada bebe mavisi dantel elbise falan dusunuyorum simdiden netten bakiorumki bulmam daha kolay olsun..

Canım dr demişse bişey diyemem ama benim Dr da 3 saatten fazla uyumasın ilk 1 ay dedi alarm kuruyorum. Gerçi son 10 gündür falan alarmdan önce bebişin mızıldanma sesine uyanıyorum, acıkmış oluyor.

Sarılık bizde de geçmemiş

Ayy ben de haftaya yapıcam, aynen ne giyecem yaa ben de kotondan bluz pantolon bakayım dedim evime yakın bi avm var sadece koton var bilindik. Üst kıyafetlerim oluyor da alttan olmuyor, bi tane pantolon alayım bari dedim bıktım hamile taytlarından.
Bir de kuaföre gideyim saçımı kısalttırayım, doğumdan eve gelince saçımdan fenalık geldi verdim anneme makası kırptı biraz kuaför düzeltir artık

Aynen ctesi bi forum yapariz dedik.. ay beni aldi heyecan bebeyle ilk cikisimiz olcak yani dr kontrolleri disinda:) forumda emzirme isini nerde yapicam ki? Ec lerin orda bebek bakim odasi var ordaminemzircez acaba?
Biz baya cikmaya basladik pazara carsiya bile gittik :) forumu bilmiyorum point e gttik bikackez orda dedigin gbi wclerin orda bebek bakim odalari oluyor rahatca emziriyosun avm ler en iyisi gezilebilecek bebekle onu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…