2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim 4 saat uyuyorum ben de artik. Kilo alimi iyi uzayan sarilik uyu dedi. Bu arada sakin sutunu kesme. Cok istiyorsan gunde bir kez 45 cc mama verebilirsin. Doktor bana istersen cabuk dusurmek istersen yapabilirsin dedi. Anne sutu sariligi deyip geciveriyorlar neden bulunamayinca ki hic bir zarari yok anne sutunun. Biraz daha sari gezmeye devam. 3 ayi bulacak bizimki de oyoe gorunuyor

canm şimdi düşüşe geçmiş çok şükür değerimiz 5 olmuş ama hala sarı suratı gözleri keşke dönse kendi rengine sağ sağlm nedir bu uzayan sarılık yahu sinir oldum doktora benle alakalı bi durum mu yada yediklerimle mi die sordum tam sebebi bilinmiyor ama yeediklerinle alakalı bişe değil dedi
walla doktora kalsa bırak uyusun dio ama bende bilemedimki :/
galiba öyle canım ama ben hiç duymadım eskilerden veya yeni doğum yapan akrabalardan böyle bişe bitek benim bebeğimde varr benden 5 ay önce doğum yapan 3 kişi vardı 3ündede yoktu benimle birliktee doğum yapan akrabamızdada yok nie benim bebeğim bçyle oldu die üzülyorum .aslında gece yatarken 2 saaat snra kalkm die yatyorm bi uyanyorum 5 saat geçmiş bizimki uyanık etrafa bakıo e kızım hiçmi acıkmıosunda aglamıosun diorum sonrada kendime kzıyorm niye bukadar uyudum die bu lohusa kafası deli bişe

1 aylık olduk biz cnm doktor bırak uyusun büyüme hormonu en iyi uykuda salınır zaten acıkınca uyanır o dedi bizim doktor fazla rahat galiba bilemedim şimdi şekerli suyu sordum sarılık için annemler vermek istiyo bi etkisi varmı dedim hayr yok eskiden insanlaar şeekerli su verdikten sonra bebekler doyunca kan şekeri yükselince sarılıgı o geçirdi sanıyolarmış ama annenleri kırmaöal adına aradaverebilirsin hiçbi zararı yok dedi düşün yani

Kızlar birsey soracagim ozellikle 2.aya yaklasanlar.bebislerinizin kaka sayisinda azalma var mi? bizimki daha onceleri 7-8 kez yapardi. Birkac gundur 4 keze dusmustu. Bugu sadece 2 kez yapti ama idrarini dolu dolu yapiyor. Doktoruma danismali miyim sizce?

kilo alımına bişe demedi ayda kaç kilo alması idealki acaba ? bizimki çok şükür düşüşte tekrar yükselme imkanı varsa verim mama? bizede 2. ayda biter dedi sarılık için.inşallah hep sağlıklı olur yavrularımız allah onların acısını göstermesin bugün hastanede bi kadın ağlıoduu bebeğini amelyat edceklermiş galiba randevu alıodu gözünden patır patır yaş dökülüodu içim parçalandı o haline

benm kız 1 aylık canm eskiden dediğin gibi 6 bez değişirdik oda en az şimdi 1 veya 2 bez kakalı oda yeşilli kakası doktora söyledim test yapalım kakasını al dedi cıvık kakayı almak ne mümkün bez emio hemeno yüzden veremedim sonra doktorda bidahakine bakarm önemli bişe olsa huzursuz olrdu dedi

Bnmde saclar kicimda suan ve hep tepeden toplamaktan basim agrior kisa kestircem bnde haftaya

Biz baya cikmaya basladik pazara carsiya bile gittik :) forumu bilmiyorum point e gttik bikackez orda dedigin gbi wclerin orda bebek bakim odalari oluyor rahatca emziriyosun avm ler en iyisi gezilebilecek bebekle onu anladim
Ya ne guzel cikmissiniz.. point daha yeni duzgundur emzirme yeri.. forumda d&r in ordaki wclerde ufak bi bbk bakim odasi var.. iki kiyafet deneyip hoop emzir gel yapcaz heralde:))

Kizlar bu saatte memeye uyaninca altini degtiriyim dedigim an uyaniyor oglus.. uyutmak bi saatimi aliyor..

Kizlar bu saatte memeye uyaninca altini degtiriyim dedigim an uyaniyor oglus.. uyutmak bi saatimi aliyor..
Alt açınca malesef uykuları açılıyor bizde alt değiştirdik 1 buçuk ta n beri uyumaya çalışıyoruz hala birde sancısı var memede 5 10 dk anca yedi .

Kızlar bebeğim çok yeşil kaka yapmaya başladı acaba niye doymuyormu acaba
benimkide öyle canım doktor tahlil istedi veremedik hep yeşilli kakası anlamadım gitti doktr sen yeşil şeyler yiyorsan oda yapar dedii ama hergün yeşil şeyler yemiyorumki mikrop kapmamıştr inşallah

Alt açınca malesef uykuları açılıyor bizde alt değiştirdik 1 buçuk ta n beri uyumaya çalışıyoruz hala birde sancısı var memede 5 10 dk anca yedi .
Bizde bi bucukta uyandik bu saate kadar babasi salladi ancak uyutabildik ama zaten bi saate uyanip tekrar meme ister:) gece altini acmasam cok guzel uyukluyo emerken ama acmasak da piser totolari.. biz bide sunnetliyiz ondan daha cok degistiriyorum altini..

Auralee cnm istersen bn sana bulurum onları mavi kutulu kremi ablam yeğenime de çok kullandı ama p.tesiden p.tesiye bulabileceğim için biraZ beklememiz gerekebilir ya da haftaiçi de bulmayı denerim tabii istersen yazarsın bana :)

Şu saate kadar sadece 1.5 saat uyuyabildim uyumuyor

800 gr civari normal sanirim zaten yetrrsiz olsa doktorun soyler. Bu arada 5 cok dusuk bir seviye, goruntuye cok takilma kafadan baslar en son kafadan gidermis sarilik. Biraz sure alacak o kadar. Bakalim biz de bir dussek oralara

Bir yerde okumustum sanki kaka sayisi azalacakti ama ne zamandi bilemedim. Bir takip edelim oyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…