2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sen ilk önce ikinci olan memeyi almayı dene öyle yap birini az emzir hemen oburune geç ben öyle yapıyorum

Emzige alıştırdım da iki dk emiyo bırakıyor sıra bı bas bağırıyor :) emziği sevmemeye başladı ben kizmisim emzikte ne var demişim kızıma ah ah karnı aciktigi anlıyorum ağlıyor meme bı açıyorum duruyor annem beni emcek diye bekliyor

Kuaförü bende istiyorum ama röfle uzun sürüyo pedikür agda manikür ohooo bana bayaa zaman lazimm
Ay ben saçımı kesircektim annem kesivercekti olmadı annem kestirme diyor bakamıyorum kı saçlara çok da kıvırcık kabarır dio eşim de kestirme diyo ya

Kızlar çıldırcam yaa!! Kızı uyutuyorum 5 dk sonra gözleri açıyor sonra evin içinde gezdirmezsem ağlıyor.. geziniyorum uyutuyorum yerine koyuyorum 5 dk kucakta uyutuyorum 10 dk uyumadı bi türlü öff aşıdan sonra zaten çöm ağladı mecburen ağrısı var diye carpol verdim de anca uyudu dün bugünde uyumak bilmiyor ağlıcam

Bende öyle alıştım kucakta gezinmeye.. yatiriyom kipirdiyo ayy Allah'ım diyom ne aşısı oldunuz?

Gece uykusu da oyle tatli oluyor ki :) simdi uyusam diyorum ama aciktim. Sagolsun oglan dun gece yedi bitirdi annesini buyume atagi yasiyor sanki birkac gundur

Büyüme atağı neymiş ki
Oğluş gece uyumadı öğleden sonra baya uyudu bu gece yine nöbet olabilir bana

Bende öyle alıştım kucakta gezinmeye.. yatiriyom kipirdiyo ayy Allah'ım diyom ne aşısı oldunuz?
Yatırmasam da kucağımda da tutsam 10 dk sonra uyanıyor öyle çok uykusunvarki şuan ooffff
2.ay aşılarını olduk cnm ama 2 gündür huysuz dün çok ağladı bugünde uyumuyor

Erkek anneleri sünnet işi konuşulmuş muydu burda bilmiyorum ben biran önce yapalım gitsin diyorum, eşim 5-6 aya beklesek mi çok küçük diyor. Kafam karıştı.
Bir de ürolog mu çocuk cerrahı mı?

Ben de travel sistem aldim ana kucagina koyup kemerini bagliyorum ama iki buklum oluyor gibi bir de kemerler cocuk icin cok rahatsiz edici birsey gibi

Biraz öyle duruyor gibi ama bazen yatağında bile durmayan oğlum orda duruyor benim, çocuk doktoru da dedi hatta ne kadar rahat gözüküyor içinde diye:) casual cadillac almıştık biz.
Benim de ayni canim ama sorun kemeei takinca hatta kemeri 2.kademeye cektik. Kemer kismi cok rahatsiz gibi. Sizin ki kacinci kademede?

Yaa peki doktorunuz ne diyo bu duruma.canı sıkılıyo insanın inş geçiverir hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…