2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yani tasirken nasil tasiyorsunuz mesela aractan eve alirken falan. Cesaret edemem ben tasirken Allah korusun bizim dengemiz de bozulabilir. Kemer guvenligi icin iyi gibi. Ben de evde ana kucagini kullanirken takmiyorum kemer.

Yok denemedim canim seker vermek istemiyorum hic umut yok biraz bile emmiyo ya. Hatta bugun sariligina iyi gelir belki diye sabah mama yaptim acken. Biberonu bile emmiyor mamaya yuzunu burusturuyor.

Normal suya filan batırsan ıslak ıslak ilgisini çeker belki.

Yani tasirken nasil tasiyorsunuz mesela aractan eve alirken falan. Cesaret edemem ben tasirken Allah korusun bizim dengemiz de bozulabilir. Kemer guvenligi icin iyi gibi. Ben de evde ana kucagini kullanirken takmiyorum kemer.

Eşim taşıyor kucakta taşır gibi sapından değil de kenarlarından tutuyor, bir de benimki daha çok küçük, 26 günlük ama yeni üçbuçuk kilo olmuşuzdur:) öyle çok kıpırdak da değil daha arabada hiç oynadığı olmadı hatta, ondan rahatım sanırım.

Kızlar kucaktayken benimki kafayı kaldırıp yukarı geriye bakmaya çalışıyor, daha doğrusu kaldırmak da değil de atar gibi işte. Normal dimi:))
Normaldir herhalde benimki de oype yapiyor dikkatli tutmak gerekiyor artik cok hareketlendiler

Yok denemedim canim seker vermek istemiyorum hic umut yok biraz bile emmiyo ya. Hatta bugun sariligina iyi gelir belki diye sabah mama yaptim acken. Biberonu bile emmiyor mamaya yuzunu burusturuyor.
canim emzigini degistirmeyi denesene. Bizimki philipsin soothiesini(0-3) tuttu. Ilk philipsin normalini almistim(0-6ay) onu alinca oguruyordu. Soothieyi de arada atiyor ama aglama krizlerinde tutuyor.

Erkek anneleri sünnet işi konuşulmuş muydu burda bilmiyorum ben biran önce yapalım gitsin diyorum, eşim 5-6 aya beklesek mi çok küçük diyor. Kafam karıştı.
Bir de ürolog mu çocuk cerrahı mı?
Cnm biz yaptirdik.. kesinlikle ilk iki ay icinde yaptirin cunku anestezi almiyor bu zmnda.. yoksa bayiltip yapiolar.. biz gecen hafta yaptirdik ve inan hic anlamiolar sadece ilk cisini yapinca yaniyor sonra anlam veremiolar..

Cnm biz yaptirdik.. kesinlikle ilk iki ay icinde yaptirin cunku anestezi almiyor bu zmnda.. yoksa bayiltip yapiolar.. biz gecen hafta yaptirdik ve inan hic anlamiolar sadece ilk cisini yapinca yaniyor sonra anlam veremiolar..

Çocuk cerrahına mı yaptırdınız canım? Valla bence de küçükken daha iyi

kızlar bu lohusa hali çok değişik bişeymiş bugün annemin kalbini çok kırdımmm agır konuştum sebebi şekerli su vermesii ufacık bişe yani içim içimi yedi 1 saat ağladım öyle bişeyi nasıl yaptım die namaz kılıodu ağlamaya başladıı birazdan giderim bidaha gelmem dedi içim parça parça olduu gönlünü aldım özür diledim ama nasıl unutuluki öyle bişe keşke yaşamasaydık sizler yaşıyormusunuz böyle sıkıntılar eşimlede soğuğum doğumdan sonra aramız eskisi gibi değill benden kaynaklı oda kendimi kötü hisseddiyorm herkesle aramı bozuyorm

Evet bende annemi ani kırara ve cok uzulurum artık bızde anne olduk dıkkat etmeliyiz bende eşimle tuhafım sanki butun aşkım kızım gıbı eşim yokmus gıbı halbukı eşime çok baglıydım

Öğlen saat 4 buçukta uyandı ve sonra sadece 1 saat uyudu, şimdi de uyumuyor katiyen. Hayır nerdeyse benden az uyuyacak bu çocuk, neye direndiğini anlasam..

Canım bence annen haksız bu konuda, yani ne olursa olsun oturup ağlayıp seni üzmemeli, lohusa kadına üzüleceğini bile bile trip yapmak bence doğru değil.

Evet bende annemi ani kırara ve cok uzulurum artık bızde anne olduk dıkkat etmeliyiz bende eşimle tuhafım sanki butun aşkım kızım gıbı eşim yokmus gıbı halbukı eşime çok baglıydım
kendimi eksik hissetmeme sebep oluo şekerli su vermeleri evet sarılıgı geçsin die yapıolar ki düştüde iyilik için biliyorm ama bebeğime bakamıyormuyum diorm o sinirle evime gelme bile demişim farkında değilim off off ayyy aynı dediğinn gibi yaa kızımdan eşimi görmez oldum ki öncesinde 2 dk ayrılmazdım yanından oda farkedio nye bana ssurat yapıosn dio ama surat yapmıorm sadece konuşasm gelmio neden böyle oldu anlamıyorm geçsede kurtulsak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…