- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.841
Benımki basından beri oyle cok korkuyorum facede bı paylasım gordum kadının bebegının genzınden beynıne kacmıs sut yogun bakımda bebegı morarmıs o da onu okudum okuyalı dahada korkuyorım ya hele gece olunca uykum falan kacıyoAy bu çocuğun boğazına aldırması benim ömrümü kısalttı vallahi. Aklım çıkıyor. Yeni başladı bu birde, eskiden ne rahat emiyordu
Kızlar dogum yaptıgımdan beri evdeyım.. Artık duvarlar ustume gelıyo.. Nereye gıdebılırımki gecen aksam avmya gıdecektık yoldan döndükpusette kız durmadı daha dogrusu port bebede pierre cardin travel almıstık suan cok kullanıssz anca oturunca ıdeal olabilir oldukca agır canım sıkılıyo yanlıs secım yaptım arabanın puseti kemerli oto koltugu e kızı içine koyamıyoruz yatar pozısyon olmuyo iki buklum oluyo kızım Cok mutsuzum satarken puset oluyo denıldı neyse port bebeye koydk avm de arabasına koycaktıkagladı yoldan donduk eve gelınce içim doldu aglmadım ama uzuldum gercı avm kapalıalan tekstıl urunlero kızımı orya gotrmek ne kadar dogru olurdu tartısılır bende örgü puset aldım en azından bıyere gıderken ona koyarım şirinde .. Siz nasıl dısarı cıkıyosunuz kızım arabada uyuyo ama avmye gırsek durmaz yani artık ruhum daraldı onun sevgısı olmasa depresyona gırerdım zaten 9 ay evde yattım
Canım zamanla alışıyorsun. İşk çıkışımız kabus gibiydi, öyle ağladı ki ben tecrübesiz halimle ne yapacağımı şaşırdım sesi de fena inletiyor ortalığı, korkutuyor. Ben ana kucağını takıyorum kendi puseti yerine. Bebek arabasının kendisi şu aşamada fazla büyük oldu hem de arabadan indirirken uykusu açılmamış oluyor. Arabada uyuyor hemen aldığım gibi bebek arabasına takıp gezdiriyorum ama onda da çok ağlarsa kanguruya alıp gezdiriyorum. Tam oturur pozisyon değil ama rahat ettikleri bir pozisyonda duruyor. Zamanla alışıp huyunu öğrenip rahat gezebiliyorsun. Ben avmye de gidiyorum açık alana da. Yani çok fazla kısıtlanmadı gezmeler.ilk gidişimden sonra aynı senin düşüncelerine girdim ben de ama korkma hep böyle olmayacak.Kızlar dogum yaptıgımdan beri evdeyım.. Artık duvarlar ustume gelıyo.. Nereye gıdebılırımki gecen aksam avmya gıdecektık yoldan döndükpusette kız durmadı daha dogrusu port bebede pierre cardin travel almıstık suan cok kullanıssz anca oturunca ıdeal olabilir oldukca agır canım sıkılıyo yanlıs secım yaptım arabanın puseti kemerli oto koltugu e kızı içine koyamıyoruz yatar pozısyon olmuyo iki buklum oluyo kızım Cok mutsuzum satarken puset oluyo denıldı neyse port bebeye koydk avm de arabasına koycaktıkagladı yoldan donduk eve gelınce içim doldu aglmadım ama uzuldum gercı avm kapalıalan tekstıl urunlero kızımı orya gotrmek ne kadar dogru olurdu tartısılır bende örgü puset aldım en azından bıyere gıderken ona koyarım şirinde .. Siz nasıl dısarı cıkıyosunuz kızım arabada uyuyo ama avmye gırsek durmaz yani artık ruhum daraldı onun sevgısı olmasa depresyona gırerdım zaten 9 ay evde yattım
Gunde kac oğun verıosn bn mesala bu gece hesap yapıcm kac cc alıo dıeCnm 23 gunluguz bugunlerde genel olarak sut+mama toplam 120 cc icmeye basladi
Gecen hafta 90-100 cc ile doyuyordu
Valla ısrarla alıştır daha erken anca alışır uyurken sadece kullan bence ve işin olunca ben öyle yapıyorum tam alışmadı benimkide ama alışmak üzere ısrarla atsada tekrar ver inadı kırılana kadar ugrasYa kızlar yardım bugün 10 günlük olduk emziğe nasıl alıştırabilirim yoksa memede uyumak istiyo
Ay ne guzel ya ayarlamıssın canım benımki hep memede durmak istıyo halıyle aglıyo anneme bıraksamda meme istedıkten sonra.. Sagma işinede gırmedm hıc Bende senın gıbı evden calısıyorum artık bunalıma gırcem yakında.Biz henüz bebekle doktor harici dışarı çıkmadık ama bizimkinin karnı doysun başka derdi olmuyor. Eşim akşam eve gelince hava güzelse bebeği annemle başbaşa bırakıp dışarı sahile filan gidiyoruz. Annene bırakamıyorsun musun? Çok uzağa gitmezsiniz birşey olursa hemen donersiniz.
Onun disinda annem benimle olduğundan ona bırakıp ben kendim de çıkıyorum. Mesela bugün saat 1 de çıktım evden. Kuaföre gittim, manikür pedikur yaptırdım fon çektirdim. Oradan sahile inip kahve içip dergi okudum 1 saat. Şimdi geldim eve :) havalar biraz daha isinsin oğlumu da alıp ineceğim sahile :)
Ay ne guzel ya ayarlamıssın canım benımki hep memede durmak istıyo halıyle aglıyo anneme bıraksamda meme istedıkten sonra.. Sagma işinede gırmedm hıc Bende senın gıbı evden calısıyorum artık bunalıma gırcem yakında.
Benımki basından beri oyle cok korkuyorum facede bı paylasım gordum kadının bebegının genzınden beynıne kacmıs sut yogun bakımda bebegı morarmıs o da onu okudum okuyalı dahada korkuyorım ya hele gece olunca uykum falan kacıyo
Ağızdan canım geç gördüm kusura bakmaAğızdanmı verdin yoksa popodan sırınga seklindemi
Benimki memede de oluyor oyleYa kizlar benim kizimda 1 haftadir oyle
Biberonu sutunu icerken genzine gidiyor bir sure nefes almakta zorlaniyor cok uzuluyorum
acaba biberonun ucundan mi dedim baska biberonlar denedik ama sonuc degismedi hala ayni
Artik yemek vakti gelince icim bir tuhaf oluyor hic yediresim gelmiyor
internetten biraz arastirdimda burun tikanikligindan dolayi olabilirmis hem agzindan nefes almaya calisip hemde sut bogazina inince boyle oluyormus yarin doktora gitmeyi dusunuyorum insallah duzelir bebeislerimiz
Oo sen kanguruya koyup gezmeye basladiysan baya asama kaydetmissin:) ben henuz gezmeye cikaramadim sadece hastaneye goturdum.Canım zamanla alışıyorsun. İşk çıkışımız kabus gibiydi, öyle ağladı ki ben tecrübesiz halimle ne yapacağımı şaşırdım sesi de fena inletiyor ortalığı, korkutuyor. Ben ana kucağını takıyorum kendi puseti yerine. Bebek arabasının kendisi şu aşamada fazla büyük oldu hem de arabadan indirirken uykusu açılmamış oluyor. Arabada uyuyor hemen aldığım gibi bebek arabasına takıp gezdiriyorum ama onda da çok ağlarsa kanguruya alıp gezdiriyorum. Tam oturur pozisyon değil ama rahat ettikleri bir pozisyonda duruyor. Zamanla alışıp huyunu öğrenip rahat gezebiliyorsun. Ben avmye de gidiyorum açık alana da. Yani çok fazla kısıtlanmadı gezmeler.ilk gidişimden sonra aynı senin düşüncelerine girdim ben de ama korkma hep böyle olmayacak.
Benimkide bugün biraz sıkıntılı eğer akşama yapmazsa yarın denerimAğızdan canım geç gördüm kusura bakma
Çok şükür bak boşuna evham yaptınMerhabalar..
Kizlar hepinize tek tek cvp yazamadim kusura bakmayin. Bebek emiyor evet cok sukur biberon isi 1 haftadir yok. Kizimin ayagi duzeldi sanirim yani inanasim gelmiyor ama mucize gibi oldu bana sanirim artik duz yuruyor. Annem fln da duzeldi diyor. Hepinize tesekkur ederim deateginiz icin sagolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?