- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.861
İyide iki buklum oluyo canım ondan yani valla cozemedim bendeAnakucaklarının içine ilave yastık kendiniz koymayın lütfen. Yenidoğanlarda omurga C şekli alır. Bu slingler, anakucakları vs hep bu duruşa uygundur. Bebeğim rahat ediyor sanırken omurgaya, duruşuna zarar vermeyin.
İyide iki buklum oluyo canım ondan yani valla cozemedim bende
Ben hep yan yatırdığım için yine c şekli oluyor ama zaten yumuşak birşeyde sırt üstü yatsada yine toto ağır olduğu için sırt kısmı içe gömülüyoAnakucaklarının içine ilave yastık kendiniz koymayın lütfen. Yenidoğanlarda omurga C şekli alır. Bu slingler, anakucakları vs hep bu duruşa uygundur. Bebeğim rahat ediyor sanırken omurgaya, duruşuna zarar vermeyin.
Benim zilli tek meme emiyor, ikinciyi almıyor. Yoruluyor, savaşmak istemiyor veriyorum biberonu. Aynı emzirmede iki memeyi nasıl alıştıracağım acaba? Gerçi biz bugünlere sıfırdan geldik buna da şükür ama ne kadar çok anne sütü alsa kâr.
Boynu pişik olmuyormu bebeğinin canım benimki okadar büklüm durduğunda boynu mahvoluyoMerak etme annesi onlar rahatsız olmuyor :)
Boynu pişik olmuyormu bebeğinin canım benimki okadar büklüm durduğunda boynu mahvoluyo
Benimki de bu ara 10 dk emiyor sonra sıkılıyor mudur nedir kavga etmeye başlıyor mememle.. 2 çekiyor sonra damağı ile sıkıştırıp çekiyor acıtıyor bırakıyor. Bağırıyor geri tutturuyorum yine aynı.
Benimki de tek meme emiyor. Doyuyordur iste canim? Az bi sure gecince mizirdaniyor bu sefer oburunu veriyorum. O sekilde yapsan? Meme ustune mama mi iciriyorsun yoksa sagiyor musun?Benim zilli tek meme emiyor, ikinciyi almıyor. Yoruluyor, savaşmak istemiyor veriyorum biberonu. Aynı emzirmede iki memeyi nasıl alıştıracağım acaba? Gerçi biz bugünlere sıfırdan geldik buna da şükür ama ne kadar çok anne sütü alsa kâr.
Doğru dışarda kullanılıcaksa sadece öylede kullanılabilir ama ben beşik gibi evde de kullanıyorum elim Ayağım oldu resmen :)Yok canım olmuyor. Zaten ne kadar kalıyor ki. Evde ben de dediğin gibi yan yatırıyorum.
Yok canım kendi nasılsa öyle vallaAynı canım benımkide konusuyo napıyım ilk bebek gorunusu cok kalıtelı ve deri ona aldandım ama kullanısı iyi degılben sanıyodum pusetlerin yanlarında kolu var hanı yatırmak için sizde yokmu o ? Acaba bende pusetin içinimi doldursam beli için
Canım bu tarz ikili beslenen bebeklerde başta sorun olmasa da sonradan malesef biberonun kolaylığına alıştıklarından bi süre sonra memeyi bırakma olabiliyor hatta bahsettiğin savaşma durumu onla alakalı da olabilir çalışmaya başlayana kadar biberonla ne kadar az versen o kadar iyi aslında.Aynen canım birde evden çalışıyoruz hepten sıkıcı oluyor. Ben mama da verdiğim için daha rahatım. Ama mama vermesemd biberona alıştıracaktim. İşe başlayınca lazım olacak diye..
Biz de 26. Gün verdik 4. Günle aynı değer çıktı canım ben takmıyorum kafama baksana hemen hepimizde bu sorun var riskli değerler olmadıkça önemli değil benceBugün büyük bir hevesle kan verdik sarılık için 10 gün önceki değer çıktı halen 11 nası iş anlamadım beslioruz çiş kaka yapıyor ama hiç oynamamış.doktorda 1 aylık oldupunda kana bakarız ona göre harekwt ederiz boşuna yaptırmayın dedi.ama moralim bozuldu tabi düşmediğine.sıkıldım bu saçma sarılıktan
Benimki de hemen hala tek meme emiyor 1 aylık olduk biz de ama biberonla vereceksen de sağıp anne sütünü versen daha iyi olur gibi canımBenim zilli tek meme emiyor, ikinciyi almıyor. Yoruluyor, savaşmak istemiyor veriyorum biberonu. Aynı emzirmede iki memeyi nasıl alıştıracağım acaba? Gerçi biz bugünlere sıfırdan geldik buna da şükür ama ne kadar çok anne sütü alsa kâr.
Bu arada o an gazı da olabilir gazdan da öyle yapıyorlar gazını çıkartıp devam etmeyi dene bi canımBenimki de bu ara 10 dk emiyor sonra sıkılıyor mudur nedir kavga etmeye başlıyor mememle.. 2 çekiyor sonra damağı ile sıkıştırıp çekiyor acıtıyor bırakıyor. Bağırıyor geri tutturuyorum yine aynı.
Gazları varsa da öyle yapıyorlar canım memeyle savaşa başlıyolar omzuna alıp gazını çıkarıp öylr devam etmeyi dene bi deAynı benimki işte. Bir memeyi sağlam emebiliyor 20 dk falan. Ama sonra dediğin gibi çığlık kıyamet. Süt mü bitti diyorum ama sıkıyorum geliyor. Diğer memeye geçiriyorum o zaman çığlığı basıyor.
Oo nerelere gitti teyzesi :)) gezenti oldu iyice. Malum şehir bile değiştirdik, dağ havası da aldı, alışveriş de yaptı, cafelerde de takıldıOo sen kanguruya koyup gezmeye basladiysan baya asama kaydetmissin:) ben henuz gezmeye cikaramadim sadece hastaneye goturdum.
Evet hemde öyle şeker oluyorki esnediginde poposunu isirasim geliyorKızlar sizinde bebekleriniz geriniyor mu? Uykudan uyandığında ya da emmesi bittiğinde falan?
Aynı benimki işte. Bir memeyi sağlam emebiliyor 20 dk falan. Ama sonra dediğin gibi çığlık kıyamet. Süt mü bitti diyorum ama sıkıyorum geliyor. Diğer memeye geçiriyorum o zaman çığlığı basıyor.
Yok canım kendi nasılsa öyle valla
Canım bu tarz ikili beslenen bebeklerde başta sorun olmasa da sonradan malesef biberonun kolaylığına alıştıklarından bi süre sonra memeyi bırakma olabiliyor hatta bahsettiğin savaşma durumu onla alakalı da olabilir çalışmaya başlayana kadar biberonla ne kadar az versen o kadar iyi aslında.
Biz de 26. Gün verdik 4. Günle aynı değer çıktı canım ben takmıyorum kafama baksana hemen hepimizde bu sorun var riskli değerler olmadıkça önemli değil bence
Benimki de hemen hala tek meme emiyor 1 aylık olduk biz de ama biberonla vereceksen de sağıp anne sütünü versen daha iyi olur gibi canım
Bu arada o an gazı da olabilir gazdan da öyle yapıyorlar gazını çıkartıp devam etmeyi dene bi canım
Benimki de tek meme emiyor. Doyuyordur iste canim? Az bi sure gecince mizirdaniyor bu sefer oburunu veriyorum. O sekilde yapsan? Meme ustune mama mi iciriyorsun yoksa sagiyor musun?
20 dk sağlam emiyorsa doyuyordur canım diğer memeyi almaması normal benceAynı benimki işte. Bir memeyi sağlam emebiliyor 20 dk falan. Ama sonra dediğin gibi çığlık kıyamet. Süt mü bitti diyorum ama sıkıyorum geliyor. Diğer memeye geçiriyorum o zaman çığlığı basıyor.
Bende evin içinde gezdiriyorum kucağında uyuyakaliyom alıştı valla bunu alıştıran halası oldu offOo nerelere gitti teyzesi :)) gezenti oldu iyice. Malum şehir bile değiştirdik, dağ havası da aldı, alışveriş de yaptı, cafelerde de takıldıişin kötüsü fena alıştı eve dönünce yandık araba da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?