2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
İyide iki buklum oluyo canım ondan yani valla cozemedim bende
 
Ben hep yan yatırdığım için yine c şekli oluyor ama zaten yumuşak birşeyde sırt üstü yatsada yine toto ağır olduğu için sırt kısmı içe gömülüyo
 

Benimki de bu ara 10 dk emiyor sonra sıkılıyor mudur nedir kavga etmeye başlıyor mememle.. 2 çekiyor sonra damağı ile sıkıştırıp çekiyor acıtıyor bırakıyor. Bağırıyor geri tutturuyorum yine aynı.
 

Aynı benimki işte. Bir memeyi sağlam emebiliyor 20 dk falan. Ama sonra dediğin gibi çığlık kıyamet. Süt mü bitti diyorum ama sıkıyorum geliyor. Diğer memeye geçiriyorum o zaman çığlığı basıyor.
 
Benimki de tek meme emiyor. Doyuyordur iste canim? Az bi sure gecince mizirdaniyor bu sefer oburunu veriyorum. O sekilde yapsan? Meme ustune mama mi iciriyorsun yoksa sagiyor musun?
 
Yok canım kendi nasılsa öyle valla

Aynen canım birde evden çalışıyoruz hepten sıkıcı oluyor. Ben mama da verdiğim için daha rahatım. Ama mama vermesemd biberona alıştıracaktim. İşe başlayınca lazım olacak diye..
Canım bu tarz ikili beslenen bebeklerde başta sorun olmasa da sonradan malesef biberonun kolaylığına alıştıklarından bi süre sonra memeyi bırakma olabiliyor hatta bahsettiğin savaşma durumu onla alakalı da olabilir çalışmaya başlayana kadar biberonla ne kadar az versen o kadar iyi aslında.
Biz de 26. Gün verdik 4. Günle aynı değer çıktı canım ben takmıyorum kafama baksana hemen hepimizde bu sorun var riskli değerler olmadıkça önemli değil bence
Benimki de hemen hala tek meme emiyor 1 aylık olduk biz de ama biberonla vereceksen de sağıp anne sütünü versen daha iyi olur gibi canım
 
Bu arada o an gazı da olabilir gazdan da öyle yapıyorlar gazını çıkartıp devam etmeyi dene bi canım
 
Gazları varsa da öyle yapıyorlar canım memeyle savaşa başlıyolar omzuna alıp gazını çıkarıp öylr devam etmeyi dene bi de
 
Oo sen kanguruya koyup gezmeye basladiysan baya asama kaydetmissin:) ben henuz gezmeye cikaramadim sadece hastaneye goturdum.
Oo nerelere gitti teyzesi :)) gezenti oldu iyice. Malum şehir bile değiştirdik, dağ havası da aldı, alışveriş de yaptı, cafelerde de takıldı işin kötüsü fena alıştı eve dönünce yandık araba da yok.
 

Aynıyız yine. Ben de benimkinde sorun var sanıyordum. :))
 

Sütüm yetersiz canım mecburen biberon maması veriyorum
 
Benimki de tek meme emiyor. Doyuyordur iste canim? Az bi sure gecince mizirdaniyor bu sefer oburunu veriyorum. O sekilde yapsan? Meme ustune mama mi iciriyorsun yoksa sagiyor musun?

Sağacak kadar olmadı henüz. Çok değil yani. O yüzden meme üstü mama.
 
20 dk sağlam emiyorsa doyuyordur canım diğer memeyi almaması normal bence
 
Bende evin içinde gezdiriyorum kucağında uyuyakaliyom alıştı valla bunu alıştıran halası oldu off
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…