2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet hemde öyle şeker oluyorki esnediginde poposunu isirasim geliyor

Esnemesinin harici birde sen ben gibi geriniyor böyle ayaklarını çekiyor karnına dudaklarını büzüştürüyor, top gibi oluyor:)

Benim de ayni canim ama sorun kemeei takinca hatta kemeri 2.kademeye cektik. Kemer kismi cok rahatsiz gibi. Sizin ki kacinci kademede?

Ben kemer takmıyorum uyuyorken duruyor ya içinde, birde arabada da giderken gözümün önünde zaten. Ama bebek arabasına takıp hiç dolaşmadım daha, o durumda takarım heralde.

Kızlar bi şey soracam sağlık ocağının verdiği d vitamini ne Zaman kullanmaya başlıyoruz? Sağlık ocağında kalmamıştı vermediler bana birde benim bebiş bir haftalık oldu bu gün gaz sancısı oluyor hangisini kullanıyorsunuz kaçıncı gün kullanmak lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ama mama verince itiraz etmeden yiyor :)

Bizimkiler mama tokluğuna alıştı bence canım. Bugün 20 şer dk emzirdim, bayağı aktif emdi, göğüsler söndü. Hala hiç emmemis gibi aranmaya devam etti. Gittim Sagdim o kadar emmesine rağmen 60 cc süt çıktı onu da verdim. Hala aç.. 20 cc mama verdim doydu. İlla mama içecek yoksa doymuyor.

15. Gün başlanıyor d vitaminine bizim damla gaz çıkarıcı etkili aynı zamanda ama sancı tutunca birşey kar etmiyor. Mama yemiyorsa daha 1 hafta sonra başlar gazı

Dvitamini 15.günden sonra kullanılıyor canım

15. Gün başlanıyor d vitaminine bizim damla gaz çıkarıcı etkili aynı zamanda ama sancı tutunca birşey kar etmiyor. Mama yemiyorsa daha 1 hafta sonra başlar gazı
Teşekkür ederim canım. Çok mecbur kalmadıkça mama vermiyorum. Dr bol bol anne sütü ver dedi. Hatta mama hiç verme dedi. Gece sürekli ağlıyor sütümü veriyorum ama doymuyor en son çare mama veriyorum çok az. Ama kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor bende sancısı oluyor diye sancı için ilaç alayım dedim.

Ya kızlar yardım bugün 10 günlük olduk emziğe nasıl alıştırabilirim yoksa memede uyumak istiyo
Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum en istediğim sey emzik almasi ama yokk oguruyor nefesi kesiliyo cokta ısrar edemiyorum. Kaucuk denicem bide belki tutar
Benim hergunki halim gece uykusuna gecene kadar bu sekilde bi 3 saat geciriyoruz maalesef gogsumde uyuyor suan birakmaya korkuyorum :) birde yuzustu yattiginda daha uzun uyuyor onu kesfettim o da tehlikeliymis napicaz böyle bilmem

Anakucaklari boza ninda dedigi gibi ozellikle oyleymis kizlar bizimkide avrupada ödül almis dediler pedli falan ici cenin pozisyonuymus anne karnindaki gibi. Benim kizimda fazla icinde durmayi sevmiyor. Arabaya biner binmez uyuyor ama bebek arabasina binince helede durursa araba basiyo cigligi.

Kizlar bgn bi aylik kontrolumuz vardi.. 4650 56cm olmusuz:) pipisi de iyilesmis baya.. cok sukur iyi hersey.. gaz sancilari artar dedi korktum valla.. 3aylik olana kadar gaz sancilari devam edermis.. yuzundekinkizariklar icin kalin giydirme ve iki gunde bir yika sonrada losyonla dedi.. aklimizda olsun sizinde..

Off aynı bizi anlatmışsın. Saatlerdir ya kucakta ya memede ki göğüslerim yumuşadı birşey kalmadı artık, uyuyor yerine koyunca ağlıyor
Aşıdan olabilir mi ki

Buarada oglusun atesini arada olcuyorum ay dedim goguslerim yanio bi bakiim kac derece dedim.. anaaam bizim memeler yaniomus alarm verdi alet39 derrce cikti bnm memeler:))

Mama verdikten sonra mutlaka gazını almaya çalış canım hemşire öyle yapıyordu hastanede mama verdi gazını aldı anne sütünün 15. günden sonra alınır dedi

Şekerli suya batırıp denedin mı? Ben göğsümu de emziği de öyle alıştırdim...

Büyüme atağı neymiş ki
Oğluş gece uyumadı öğleden sonra baya uyudu bu gece yine nöbet olabilir bana
Yanlis hatirlamiyorsam 4. 6. 8. haftalarda oluyor. Bolca emme istegi ve huzursuzluk eslik ediyor. Tabi hesap ederken 40 haftalik uzerinden hesaplaniyor. Yani ben 37de dogum yaptim. 4.haftadski buyume atagi bebis 6 haftalikken oluyormus :)

ay aynı durum bizdede başladı sinirlerim bozuluyor 2 çekio bırakıo bidaha çekio bırakıo snra agzını açıo almıo ellere ayaklara bişeler oluo aglamaya başlıo tutmak istemio memeyi ama biberon veriorm cok cok cekio çözemedim derdi ne

Şekerli suya batırıp denedin mı? Ben göğsümu de emziği de öyle alıştırdim...
Yok denemedim canim seker vermek istemiyorum hic umut yok biraz bile emmiyo ya. Hatta bugun sariligina iyi gelir belki diye sabah mama yaptim acken. Biberonu bile emmiyor mamaya yuzunu burusturuyor.

Gaz canım bence benimkide aynı çünkü ittiriyor çıldırıyor kaldırıyorum sallıyorum zarzor susuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…