2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım bence annen haksız bu konuda, yani ne olursa olsun oturup ağlayıp seni üzmemeli, lohusa kadına üzüleceğini bile bile trip yapmak bence doğru değil.
canım trip atmadı namaz kılıodu ben ona ağır konusunca dayanamadı ağladı tmm giderim gelmem bidaha üzülme sen dedi evime gelme demişiim sana bırakcagıma kaynanama bırakırım dedimm daha hatırlamadıgım neler dedim acaba inşallaah unutur üzülmez annemde

Kızlar selam,
Şu malum gaz sancısı derdini bizde bir süredir yaşıyorduk Utkuyla, Gaz ilaçları vs denemedik şey kalmadı ama çözüm bulamadım. Bu akşam Youtube da gaz masajı diye aratıp bir kaç video seyrettim, sonra Ayşe Öner'in videosuna rastlayıp denemeye karar verince duyduğum pırtlar ve kaka yapma sesi dünyamı aydınlattı resmen :) Lotodan büyük ikramiye bana çıkmışcasına mutluyum şu anda. Şiddetle tavsiye ediyorum, mutlaka deneyin bebişlerinize. Utku'nun daha masaj sırasında rahatlayışını, mayışmasını seyretmek çok güzeldi. İnanın yüreğimde büyük bir ferahlık hissi var, meğer onada banada ne büyük yükmüş şu gaz. Darısı başınıza :)

Off aynı bizi anlatmışsın. Saatlerdir ya kucakta ya memede ki göğüslerim yumuşadı birşey kalmadı artık, uyuyor yerine koyunca ağlıyor
Aşıdan olabilir mi ki
country aşıdan huyu değişti galiba kızlar ya eşim 2 saat felan uğraşmıştır herhalde sonunda uyudu yarım saat sonra uyandı emzirdim yine uyudu çok şükür bi daha 4 saat sonra felan kalktı neyseki.. allahım çok zor oluyormuş böyle ya bnm kızım güzel uyurdu emzik işi de olmadı hep bi mız mız oldu napcaz bilmiyorum düzelir inşallah bebeklerimiz uyanıkken hep evin iiinde dolaştırılmak istiyor onda onun istediği pozisyonda olcak yoka yine ağlıyor şu oyundan anlama işine geçsek bir an önce çok mutlu olacağım yaa vakit geçiremiyor çünkü şuan

Tatlım nasılsınz? Ya sana ne zamandır yazcam da fırsat olmadı :) ne kadarlık oldunuz? Ay merak ediyorum boyunuz kilonuz ne? Bi de oyunlar oynuyor musunız artık? Nasıl vakit geçiriyorsunuz uyanıkken? Ne kadar uyanık kalıyor Utku :) son bi de benimki uyanıkken hemen sıkılıp mız mızlanıyor ne yapacağımı bilemiyorum valla en gazla yatım saat rahat duruyor sonra mız mız hep

Off aynı bizi anlatmışsın. Saatlerdir ya kucakta ya memede ki göğüslerim yumuşadı birşey kalmadı artık, uyuyor yerine koyunca ağlıyor
Aşıdan olabilir mi ki
Ya benimkisi henüz 5 günlük ama aynı sorun bende de var. Yerinde kesinlikle yatmıyor sürekli memede ve kucağımda uyumak istiyor.nasıl düzelecek ölüyorum uykusuzluktan

Benimkisi de öyle canım doymuyor 4 kilo doğduğu için doktor çok zor doyurman dedi mama da veriyorum ya memede ya mamada zaten.

Ya benimkisi henüz 5 günlük ama aynı sorun bende de var. Yerinde kesinlikle yatmıyor sürekli memede ve kucağımda uyumak istiyor.nasıl düzelecek ölüyorum uykusuzluktan
Şu an bende aynıyım emerken uyudu kucağımda yerine bıraktığım an uyanıyor. Gece nöbetimbaşladı kaç gündür böyle gündüz uyuyor gece ben nöbetteyim böyle giderse çok yorucu oluyor inşallah düzelir. Bizde rahat ederiz.

Gece Uykusu kaçmasın diye gaz çıkarmayı kısa tutuyorum, çünkü bi gözü açılırsa uyumuyor ama gazını çıkaramıyor bu sefer de ya kusarsa diye bekliyorum şuan beni uyku tutmuyor

Gece Uykusu kaçmasın diye gaz çıkarmayı kısa tutuyorum, çünkü bi gözü açılırsa uyumuyor ama gazını çıkaramıyor bu sefer de ya kusarsa diye bekliyorum şuan beni uyku tutmuyor
Ben o hatayı yaptım ve de zaten saat 11 den beri kesik kesik 5 er dakika uyudu şu an uykuyla cebellesiyor.
Kafayı sıyırmak üzereyim çok az kaldı gündüz demeden böyleydi lavaboya dahi gidemedim

Ben o hatayı yaptım ve de zaten saat 11 den beri kesik kesik 5 er dakika uyudu şu an uykuyla cebellesiyor.
Kafayı sıyırmak üzereyim çok az kaldı gündüz demeden böyleydi lavaboya dahi gidemedim

Off niye böyleler ya.. Gündüz yorucu olsa da gece bari uyusa da biz de enerji yüklesek

Sensabirla yerine koymaya devam et
Agladikca al, pispisla yine yerine koy
Eger alisirsa mahveder seni boyle gider
Mumkun oldugunca ihtiyaci yoksa almamak lazim
Bir iki bir iki alisiyor yerine
Gaz problemleri oldugu icin pispislanmak, emmek, kucak sicakligi hissetmek rahatlatiyor kuzulari
Alistiklarinda da anne mahvoluyor
Ben reflu yastiginin faydasini gormustum
Gece ona yatirip salonda pispislardim
Dalardi uykuya
Ordan besige
Cok uyanirda birakip onda, bende uyurdum dokunmazdim
O yastigin kiraz cekirdekli olani var
İsitip konuluyor
Gaz sancisini alsin diye
İyidir diye dusunuyorum
Sevi bebe markasi

Bide kizlar meme verdikten sonra, mama verdikten sonra hemen yatirmayin
Omzunuza yaslayip sirtini ovun biraz
Sonra yatirin
Gaz olusumunu engellemek adina
Faydasini gorursunuz
Bide ben kendim rezene cayi icerdim
Oda bebegi sakinlestiriyor

Bende cok merak ediyorum. Benim kiz ya emiyor ya agliyor ya kucakta ya uyuyor. Bebek dedigin azcik yatar etrafina bakar diyorum poposunda diken var sanki bıraktığın an agliyor.

Bende cok merak ediyorum. Benim kiz ya emiyor ya agliyor ya kucakta ya uyuyor. Bebek dedigin azcik yatar etrafina bakar diyorum poposunda diken var sanki bıraktığın an agliyor.
Aynen ya aCık bakın bi şey yap hemen sıkılıyor.. bende zaten kendisine hacı yatmaz ismini takmış bulunmaktayım sırtı yere değmesin sakın

Aynen ya aCık bakın bi şey yap hemen sıkılıyor.. bende zaten kendisine hacı yatmaz ismini takmış bulunmaktayım sırtı yere değmesin sakın
Aynen cuk diye oturmus ismi emzirmeye uyandik kaka yapti sandim bi gaz bi koku mecbur actim altini mger sadece gazmis. Gozler faltasi oldu bna da uyku ylan oldu bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…