- 31 Temmuz 2016
- 611
- 512
- 103
- 32
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.941
canım trip atmadı namaz kılıodu ben ona ağır konusunca dayanamadı ağladıCanım bence annen haksız bu konuda, yani ne olursa olsun oturup ağlayıp seni üzmemeli, lohusa kadına üzüleceğini bile bile trip yapmak bence doğru değil.
Off aynı bizi anlatmışsın. Saatlerdir ya kucakta ya memede ki göğüslerim yumuşadı birşey kalmadı artık, uyuyor yerine koyunca ağlıyor
Aşıdan olabilir mi ki
Ben de yaptırdım doğduğu gün hem de. Unuttu gitti bile.ağrısız kesisiz kremle yaptılar hastanedeÇocuk cerrahına mı yaptırdınız canım? Valla bence de küçükken daha iyi
Tatlım nasılsınz? Ya sana ne zamandır yazcam da fırsat olmadı :) ne kadarlık oldunuz? Ay merak ediyorum boyunuz kilonuz ne? Bi de oyunlar oynuyor musunız artık? Nasıl vakit geçiriyorsunuz uyanıkken? Ne kadar uyanık kalıyor Utku :) son bi de benimki uyanıkken hemen sıkılıp mız mızlanıyor ne yapacağımı bilemiyorum valla en gazla yatım saat rahat duruyor sonra mız mız hepKızlar selam,
Şu malum gaz sancısı derdini bizde bir süredir yaşıyorduk Utkuyla, Gaz ilaçları vs denemedik şey kalmadı ama çözüm bulamadım. Bu akşam Youtube da gaz masajı diye aratıp bir kaç video seyrettim, sonra Ayşe Öner'in videosuna rastlayıp denemeye karar verince duyduğum pırtlar ve kaka yapma sesi dünyamı aydınlattı resmen :) Lotodan büyük ikramiye bana çıkmışcasına mutluyum şu anda. Şiddetle tavsiye ediyorum, mutlaka deneyin bebişlerinize. Utku'nun daha masaj sırasında rahatlayışını, mayışmasını seyretmek çok güzeldi. İnanın yüreğimde büyük bir ferahlık hissi var, meğer onada banada ne büyük yükmüş şu gaz. Darısı başınıza :)
Ya benimkisi henüz 5 günlük ama aynı sorun bende de var. Yerinde kesinlikle yatmıyor sürekli memede ve kucağımda uyumak istiyor.nasıl düzelecek ölüyorum uykusuzluktanOff aynı bizi anlatmışsın. Saatlerdir ya kucakta ya memede ki göğüslerim yumuşadı birşey kalmadı artık, uyuyor yerine koyunca ağlıyor
Aşıdan olabilir mi ki
Teşekkür ederim canım. Çok mecbur kalmadıkça mama vermiyorum. Dr bol bol anne sütü ver dedi. Hatta mama hiç verme dedi. Gece sürekli ağlıyor sütümü veriyorum ama doymuyor en son çare mama veriyorum çok az. Ama kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor bende sancısı oluyor diye sancı için ilaç alayım dedim.
Benimkisi de öyle canım doymuyor 4 kilo doğduğu için doktor çok zor doyurman dedi mama da veriyorum ya memede ya mamada zaten.Teşekkür ederim canım. Çok mecbur kalmadıkça mama vermiyorum. Dr bol bol anne sütü ver dedi. Hatta mama hiç verme dedi. Gece sürekli ağlıyor sütümü veriyorum ama doymuyor en son çare mama veriyorum çok az. Ama kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor bende sancısı oluyor diye sancı için ilaç alayım dedim.
Şu an bende aynıyım emerken uyudu kucağımda yerine bıraktığım an uyanıyor. Gece nöbetimbaşladı kaç gündür böyle gündüz uyuyor gece ben nöbetteyimYa benimkisi henüz 5 günlük ama aynı sorun bende de var. Yerinde kesinlikle yatmıyor sürekli memede ve kucağımda uyumak istiyor.nasıl düzelecek ölüyorum uykusuzluktan
Evet cnm cocuk cerrahina yaptrdikÇocuk cerrahına mı yaptırdınız canım? Valla bence de küçükken daha iyi
Ben o hatayı yaptım ve de zaten saat 11 den beri kesik kesik 5 er dakika uyudu şu an uykuyla cebellesiyor.Gece Uykusu kaçmasın diye gaz çıkarmayı kısa tutuyorum, çünkü bi gözü açılırsa uyumuyorama gazını çıkaramıyor bu sefer de ya kusarsa diye bekliyorum şuan beni uyku tutmuyor
Ben o hatayı yaptım ve de zaten saat 11 den beri kesik kesik 5 er dakika uyudu şu an uykuyla cebellesiyor.
Kafayı sıyırmak üzereyim çok az kaldı gündüz demeden böyleydi lavaboya dahi gidemedim
Off niye böyleler ya.. Gündüz yorucu olsa da gece bari uyusa da biz de enerji yüklesek
Ben de doğduğu günün ertesi günü yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım diyorum. Göbek düşmeden pipi iyileşti bile. Büyük kolaylık oldu hem bebişe hem bizeBen de yaptırdım doğduğu gün hem de. Unuttu gitti bile.ağrısız kesisiz kremle yaptılar hastanede
Sensabirla yerine koymaya devam etYa benimkisi henüz 5 günlük ama aynı sorun bende de var. Yerinde kesinlikle yatmıyor sürekli memede ve kucağımda uyumak istiyor.nasıl düzelecek ölüyorum uykusuzluktan
Sevi bebe bel destegi iyi olur sankiKemer olayni nasil yaoiyorsunuz? bizim oglan cok hareketli kemersiz iniverir Allah korusun
Bende cok merak ediyorum. Benim kiz ya emiyor ya agliyor ya kucakta ya uyuyor. Bebek dedigin azcik yatar etrafina bakar diyorum poposunda diken var sanki bıraktığın an agliyor.country aşıdan huyu değişti galiba kızlar ya eşim 2 saat felan uğraşmıştır herhalde sonunda uyudu yarım saat sonra uyandı emzirdim yine uyudu çok şükür bi daha 4 saat sonra felan kalktı neyseki.. allahım çok zor oluyormuş böyle ya bnm kızım güzel uyurdu emzik işi de olmadı hep bi mız mız oldu napcaz bilmiyorum düzelir inşallah bebeklerimiz uyanıkken hep evin iiinde dolaştırılmak istiyor onda onun istediği pozisyonda olcak yoka yine ağlıyor şu oyundan anlama işine geçsek bir an önce çok mutlu olacağım yaa vakit geçiremiyor çünkü şuan
Aynen ya aCık bakın bi şey yap hemen sıkılıyor.. bende zaten kendisine hacı yatmaz ismini takmış bulunmaktayımBende cok merak ediyorum. Benim kiz ya emiyor ya agliyor ya kucakta ya uyuyor. Bebek dedigin azcik yatar etrafina bakar diyorum poposunda diken var sanki bıraktığın an agliyor.
Aynen cuk diye oturmus ismiAynen ya aCık bakın bi şey yap hemen sıkılıyor.. bende zaten kendisine hacı yatmaz ismini takmış bulunmaktayımsırtı yere değmesin sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?