2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

İyiyiz çok şükür, siz napıyorsunuz yolunda dimi herşey? Minnoşun atlattı dimi iyice ameliyat olaylarını?
Yanlış hesaplamıyorsam 11 haftalığız artık. İşte 17'sinde 3 aylık olmuş olucaz. Boy kiloyu bende merak ediyorum valla :) bu ayki kontrolunde görücez bakalım :)
Oyun denmez sanırım daha ama gün gün farkındalık artıyor. 10-15 gün önce oyun halısı aldım ilk günler sadece bakarken şimdi baya bi ilgili oyuncakları takip etmeye basladık, aynada kendiyle igileniyor falan. Tabi hala çok bebekler, istiyoruz ki hemen başlasın agucuklar falan :) Az kaldı ama sabır :)
Bebeğin huyuna göre değişir bazı şeyler, Utku pek mızmız değildir, oyalanıcak bişey buluyo kendi kendine genelde. Gaz derdi olduğunda mızmız oluyoruz çoğunlukla. Şu bir iki ay daha bi gecse gazda bitecek inşallah. İşte bizde son durumlar kısaca böyle :)

Aynen cuk diye oturmus ismi emzirmeye uyandik kaka yapti sandim bi gaz bi koku mecbur actim altini mger sadece gazmis. Gozler faltasi oldu bna da uyku ylan oldu bu gece
Off çok fena yaa uykuları sağlamaya görsün :) bizimki de gün ışığı görünce uyumuyor bi daha :))

Atlattı cnm çok şükür cnm kızım sıkıntı çıkartmadı hiç annesine :) genel olarak iyiyiz aslında büyüyoruz.. 2 aylık kilonuz ne kadardı hatırlıyor musun?
Ay bizimki de oyalanacak bi şey bulsa bizim daha dikkatimizi çıngıraktan başka bir şey çekmşyor o da bi süreliğine.. aynen yaa hemen agucuk yapsın istiyor insan ama nerde azcık konuşayım diyorum sıkılıyor hanımefendi..gaz dediğin gibi az kaldı bi bişe rahat edicez valla

Uykusuz bı güne merhaba.
Gece gece ayağım uyuştu ışığı açmak için kalktigimda yere basamiyordum bı an düştüm eşimde koştu ayağım uyuştu dedim. Kızım ih ih yapıyor eşim de uyuyamıyor gece beni uyandırmak için kaldiriyor. İşitme engelli annesi olmak çok zor ( engelli değilim sadece iki kulaklarım duymuyor) eşim saolsun yardımci oluyor. Gündüz tek başıma çocuk bakmak.. agliyormu uyanıyor mu telasla koşmak.. hiç uyumamak annem gelince anca iki saat uyumak emzirmeye kalkmak.. ev islere meşgul olmak.. ohooo benim hiç derdim bitmiyor ki

Canım Allah kolaylık versin, biraz daha buyusun rahat edeceksin insallah. Annen, esin geldikce uyumaya calis. Senin de dinlenmeye ihtiyacin var. Hersey yoluna girecek hepimiz icin, az kaldi

Burun tıkanıklığı ve gaz bizi uyutmadı bugün zor yaa büyük oğlum taa 2,5 yaşında uyumayı öğrendi ama o aşırı derece uykusuz bi çocuktu ağıllık oluyordum gözleri kıpkırmızı oluyodu uyumuyordu çocuk şimdide sabah 7 de kalkar akşam 10.30 gibi yatar öğlen uykusu yok ve daha 4 yaşında yani halas sevmiyo ama enazindan gece yatıyo sabah kalkiyo böyle bi bebekten sonra tekrar sil baştan çok zor ama bu kıyamam daha iyi abisine göre saydım bigün abisinin rekoru 43 kere uyandı :)) bu 10 kere falan kalkiyo

Canım Allah kolaylık versin, biraz daha buyusun rahat edeceksin insallah. Annen, esin geldikce uyumaya calis. Senin de dinlenmeye ihtiyacin var. Hersey yoluna girecek hepimiz icin, az kaldi
Çok şükür Allah yardım ediyo az kaldı dersen tüm zamanım tatlı telaşlı geçiyor ben memnunum bundan her gün Allah'ıma sukrediyorum. Zor olsa da hic İsyan edemem annelik kutsaldır işte. Biliyorum bebiş büyüdükçe geçmiş günleri çok ariycaz ah ah diycez ne güzel işte. :)
Annem hep basımda olsa diyorum oda haftada iki günde geliyor kaynanam durmuyor görümcemi çağırıyorum o bebeği seviyor bende uyuyorum. Sora gidiyorlar hemen kalmiyorlar.

Tek başına bakmak çok zor evet, sadece bebeğe baksak hiç sorun değil ama ev işleri de bir yandan çok zorluyor. Kucağımda tutarken yemek yapmaya çalıştığım oluyor artık mecburen durmayınca. Ama hep şunu düşünüyorum, diyorlar ya bugünlerini çok özlüyorsunuz diye; onun için yüne de bir yandan şükredip keşke dememek için doya doya vakit geçirmeye çalışıyorum. İleride bugünleri böyle sitemli değil de özlemle anıcaz, onun için az sabırla atlatıcaz inşaallah, bize en büyük gücü vercek olan yine evlatlarımız:)

İşte ben bunu anlatmaya çalışıyorum evet hergun geçeni özlüyorum dogdugu gün bebek şimdiki bebek aynı bile değil işte bebeğin mimikleri hareketleri bile beni mutlu ediyor her dk her saat her an iste dün mesela İspanakli kek yaptim canım çekmişti yarım saat bebeğimden ayrı kaldım bunlar uğraşırken bile hemen ozluyuveriyorum.

Bak gördün mü canm biz dedik sana kızın iyi bence diye :) o ilgi cekmeye çalıştı o ilgiyide fazlasiyla gösterdiyseniz unutmuştur bacagini :) haydi gözün aydın herseyler yoluna girmis cok şükür

Yalnizlik zor biliyorum canim, ben de su donemde hep anne ozlemi cektim,duygusalliktan sanirim.
Her donemin ayri bir zorlugu var bakalik onumuzdeki aylarda ne gibi zorluklar bizleri bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…