- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.981
İlk başta çok önemsememiştim ama şimdi yaptırmayı düşünüyorumKızlar rotavirüs aşısı yaptiracaksiniz değil mi
Ben cok kullanmadim ya onu kullandigim gunler kizimin cok fazla gaz sancisi oluyor o yuzden 1 gun kullansam diger gun kullanmiyorum biraz gaz sorunu gecsin duzenli kullancamKızlar bebeklerinize d vitamini kullanıyor musunuz
İşte ben bunu anlatmaya çalışıyorum evet hergun geçeni özlüyorum dogdugu gün bebek şimdiki bebek aynı bile değil işte bebeğin mimikleri hareketleri bile beni mutlu ediyor her dk her saat her an iste dün mesela İspanakli kek yaptim canım çekmişti yarım saat bebeğimden ayrı kaldım bunlar uğraşırken bile hemen ozluyuveriyorum.
Hm iyi canm ben hic duyamiyorsun sanmistim hic kendini uzmeİşitme cihaz kullanıyorum cihazla diyorum hatta gayet iyi konuşuyorum işaret dil kullanmiyorum
Ya bence de Gazi fazla oluyor ama kime dediysem onla alakası yok diyorlar napacami sasirdimBen cok kullanmadim ya onu kullandigim gunler kizimin cok fazla gaz sancisi oluyor o yuzden 1 gun kullansam diger gun kullanmiyorum biraz gaz sorunu gecsin duzenli kullancam
Su an benim sutum de ogluma gore sekillendi onu doyuruyor. Ama sagarken cok oluyordu. Sagma derdinden kurtuldum en azindan:)ruzigarr maşallah cnm sna ben kendi cocugmu anca doyuruorm :)))
Tabi hissediyorum ama bebeğimi kendin bakmak iyi oluyor Mayıs başı ise basliycam bebegimi hiç de kv ve görümceme bırakmak istemiyom mama verecekler diye anne sütünden ayirlarsa diye korkuyorumHm iyi canm ben hic duyamiyorsun sanmistim hic kendini uzme
Sen onun annesisin ve bebeginin en ufak skntisinda hissedersin zaten
Canim cok sagol hep moral verdiniz. Simdi benim goturmeme gerek var mi acaba capaya yine de? Hic cocugu aglatmak bagirtmak da istemiyorum. Bugun de iyi gordum Allaha sukur. Umarim gelmis gecmistir.Bak gördün mü canm biz dedik sana kızın iyi bence diye :) o ilgi cekmeye çalıştı o ilgiyide fazlasiyla gösterdiyseniz unutmuştur bacagini :) haydi gözün aydın herseyler yoluna girmis cok şükür
Kesinlikle yaptirin o virus cok yaygin ve mahvediyor cocugu. Ben de obur hafta goturcem yaptircam. 2 doz halinde o digeri de 4. Ayda yapiliyorKızlar rotavirüs aşısı yaptiracaksiniz değil mi
Dimi:) bencede ama çok tatlı yorgunluk bu:) uykum hep kaçar iki saat uyup uyanmak neredeyse düzenli olarak hep uyuyan kişi bebek doğunca helak oldu işte olsun az kaldı zaten geçer zaman bunları da atlatacagizAynen öyle, sürekli sarılmak, konuşmak istiyorum ben de. Yorucu evet ama her yorgunluğumuz böyle olsun inşaallah:)
Ne guzel canım bebişinde varmı işitme sorunu allah yardım etsın sana ama yalnız degılsın bende hem ev hem iş hem bebek hepsi evımın içinde cok zor ama bebegımın sevgısı herseyı alıp goturuyo sanırım buyuzden tam depresyona gıremıyorum :)İşitme cihaz kullanıyorum cihazla diyorum hatta gayet iyi konuşuyorum işaret dil kullanmiyorum
Bnce 40 ınız cıksın aklında kalmasın bencede numara yaptı kızın ama bazen o dediğin rahatsızlıklarda gecıcı duzelmede olabılıyo allah korusun zamanlaması suan olması kesınlıkle kıskanclıktan ama yınede ıcınde kalmasın derimCanim cok sagol hep moral verdiniz. Simdi benim goturmeme gerek var mi acaba capaya yine de? Hic cocugu aglatmak bagirtmak da istemiyorum. Bugun de iyi gordum Allaha sukur. Umarim gelmis gecmistir.
Hayır yok bebek normal maşallah işitme testi de yaptırdık duyuyor:) benim sonradan işitme kaybim oldu 1.5 yaşında yüksek ateşli hastalık geçirdim ondan sonra işitme duyumu kaybettim. Eğitimlere gittim yasitlarla normal okula gittim ünv bile okudum sınava girdim kazandım memur oldum hayatımi kurtardım sıra eşimle tanıştım evlendim ilk bebeğime hamile kaldım oglumu 7.5 aylık hamileyken kaybettim karnında vefat etti ona da isyan etmedim çok üzüldüm allah verdi aldı o cennette bizi bekliyor sonra 10 ay sora kızıma hamile kaldım çok şükür kucağıma aldım. Ben çok çektim herşeyden önce ama hiç isyan etmedim. Neler neler diyorlar ağzı olan konuşuyor ama herşeyle başardım yapabiliyorsam yaparim izin vermedilerdi onu bile eliyle tersiyle ittim korkmuyorum insan isterse herşeye yapar:) bebekle depresyona bende giremiyom çok tatlı yorgunluk bunlar.Ne guzel canım bebişinde varmı işitme sorunu allah yardım etsın sana ama yalnız degılsın bende hem ev hem iş hem bebek hepsi evımın içinde cok zor ama bebegımın sevgısı herseyı alıp goturuyo sanırım buyuzden tam depresyona gıremıyorum :)
Ya bizim kizda gaz sorunu pek yoktu 2 gun onu kullandim kizim cok sancilandi sonra biraktim gecti sonra tekrar kullandim yine ayni gaz sorunu oldu ben d vitaminden dolayi oldugunu dusunuyorumYa bence de Gazi fazla oluyor ama kime dediysem onla alakası yok diyorlar napacami sasirdim
Senin sutun fazlaydi sanki ben oyle hatirliyorumTabi hissediyorum ama bebeğimi kendin bakmak iyi oluyor Mayıs başı ise basliycam bebegimi hiç de kv ve görümceme bırakmak istemiyom mama verecekler diye anne sütünden ayirlarsa diye korkuyorum
Ay aklima kotu kotu seyler getirmeyin yaBnce 40 ınız cıksın aklında kalmasın bencede numara yaptı kızın ama bazen o dediğin rahatsızlıklarda gecıcı duzelmede olabılıyo allah korusun zamanlaması suan olması kesınlıkle kıskanclıktan ama yınede ıcınde kalmasın derim
Mama veren arkdaslar bir sorum olacak. Bebegimin kilo alimi yavas oldugu icin mama destegi verin dedi doktorumuz. Evde avent sut sagma makinasinin icinden cikan biberon vardi. 1 numara dogal akis yaziyor. Onunla vereyim dedim. Ama o kadar cok akitiyorki bogulacak gibi oldu bebegim. Mama destegini neyle nasil vermeliyim lutfen yatdim edin.
Ben de avent via kap aldım başına da uygun emzik aldım adaptörü var biberon oluyor aynı şekilde en küçük numara olmasına rağmen hem hızlı akıtıyor hem de kenardan da akıtıyor benimki şimdilik lansinoh biberonu kullanıyorum süt sağma makinasından çıkan ama dr browns almayı düşünüyorumMama veren arkdaslar bir sorum olacak. Bebegimin kilo alimi yavas oldugu icin mama destegi verin dedi doktorumuz. Evde avent sut sagma makinasinin icinden cikan biberon vardi. 1 numara dogal akis yaziyor. Onunla vereyim dedim. Ama o kadar cok akitiyorki bogulacak gibi oldu bebegim. Mama destegini neyle nasil vermeliyim lutfen yatdim edin.
kızlar bu lohusa hali çok değişik bişeymiş bugün annemin kalbini çok kırdımmm agır konuştumsebebi şekerli su vermesii ufacık bişe yani içim içimi yedi 1 saat ağladım öyle bişeyi nasıl yaptım die namaz kılıodu ağlamaya başladıı birazdan giderim bidaha gelmem dedi içim parça parça olduu gönlünü aldım özür diledim ama nasıl unutuluki öyle bişe keşke yaşamasaydık sizler yaşıyormusunuz böyle sıkıntılar eşimlede soğuğum doğumdan sonra aramız eskisi gibi değill benden kaynaklı oda kendimi kötü hisseddiyorm herkesle aramı bozuyorm
Ne zaman nerede yapiliyor canmKesinlikle yaptirin o virus cok yaygin ve mahvediyor cocugu. Ben de obur hafta goturcem yaptircam. 2 doz halinde o digeri de 4. Ayda yapiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?