- 18 Haziran 2015
- 4.576
- 45.435
- 708
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.481
Bana da bana daher yolu denedim ama yok.. emzirmek işkence resmen.
yesilimtrak gogus ucu yarasinin aslinda rn buyuk caresi bebegin memeyi duzgun kavramasi ve ucunu asla emmemesi. Kizimi emzirirken 8 ay boyunca agladim. Hep ucunu emerdi. Bunu su an daha iyi anliyorum. Oglum oyle guzel kavriyor ki ben memede sadece bir ritm hissediyorum. Sen memenin ucunu elini C yaparak buzustur ve daha genis vermeye calis. 2. Onemli nokta da meme ucunun hava almasi. Ya kalkan al ya da ac evde acik dolas. Krem de garmastan pomad fln alabilirsin. Surup acik gezersen cok faydasi olur.
Life,kimsenin yanında memenizi açıp emzirmeyin diyorlar. Maşallah sen sütüm bol diyordun bi de. Dikkat et bundan sonraKızlar bebeğim meme tutmuyo 2 akşamdır dün eltim geldi gitti bu çıldırdı resmen nazarmı oldu acaba sütümde azdı dünbugün sütüm var ama yine de bebek emmiyo bu saatlerde
Canım, bilgi burdaki hacılardan: ezan ilk gün okunması gerekirmiş. En geç yedi gün içinde ezan-kamet-ismi okunurmuş bebeğin kulağına. Yüksek sesle okumadı mı bu adam,bir de bikaç dakika sürüyor. Farketmediniz mi? Ne kadar densiz bu insanlar. Hakkımı helal etmiyorum deseydin cevap olarak keşke
Aynı saatlerde uyanıkmışız. Yaklaşık yarım saat kırk dk. Kadar emzirip geri uyuduk hep.Gunaydinnnn..
Gece kac saatte bir uyaniyo sizinkiler yahu? Benim bu geceki tempomu yazayim 10da uyudu 1.30- 3.15-5.30 bu saatlerde uyanik kaliyo bide 6.3da uyudu 7.30da uyandi. Ay zombi gibiyim.. Ne zaman 1 2 kere uyancaz biz..
kendi sütünü sık sür açık bırak canım o yangını alıyor en azındanGünaydın göğüs ucu yarasına çare bulan nolur banada anlatsın
Benimkinin gündüz geceden daha çok uyuduğu oluyo aslında ama çok şükür bugünlerde genel bir düzelme var gel gör ki benden grip kaptı yavrum ökrüsüyor burnu tıkalı epeyGece daha cok sut birikiyo bide uyuduklari icin iyice acikip emiyorlar
hayır başta azıcık yakıyo hemen geçiyo inan emzirmenin acısından azLifeandFeel soğanı çok duydum ama cesaret edemiyorum. Su bile yakıyor soğan kimbilir ne yapar
bende böyleyim ama uykusuz uzun gecelerin ardından bu bana ikram lütuf gibi geliyor :)))Gunaydinnnn..
Gece kac saatte bir uyaniyo sizinkiler yahu? Benim bu geceki tempomu yazayim 10da uyudu 1.30- 3.15-5.30 bu saatlerde uyanik kaliyo bide 6.3da uyudu 7.30da uyandi. Ay zombi gibiyim.. Ne zaman 1 2 kere uyancaz biz..
sağol canım süt çok çabuk göze geliyor hakikaten de hepimiz dikkat edelim.Life,kimsenin yanında memenizi açıp emzirmeyin diyorlar. Maşallah sen sütüm bol diyordun bi de. Dikkat et bundan sonra
Bi gün önceden alta indir canım erisin yarısını bigün dolaptan çıkar ısıt diğer yarısını da ertesi gün öyle olmaz mı?Aynen benim oglan da o sekilde. Sen peki biberonla takviye yapiyor musun bu donemde. Ben dun cozdurdugum sut vardi 150cc kalmisti onu vereyim dedim tadina baktim sanki bozuk gibiydi doktum. Posetlere cok koymusum ya cozdurunce bitirmek gerek ama gunde 1 den fazla da vermek istemiyorum. Ne olacak o sutler oyle bilemedim gitti..
Ya kardeşler arası kıskançlık.. doğar doğmaz bebeğinin ayağını gösterdiydin kıskanç olmazdı annem iki abimgili öyle yapmış benim ayağımı göstermiş kıskançlık yokslm kızlar okuyorum ama pek yazamiom benim paşa 43 günlük oldu gazimiz çok yok ama akşam 9 gibi oluo bigaia veriodum rahatlatiodu ama pek değil metsil aldım 3 gündür çok rahat maşallah hatta masaj yapmadan cikario bende artik herşey gaz yapio die sadece helva su yeşillik yiyorum zaten çok zayifladim tatlı yiyorum arada bizdeki değişiklikler artik etrafa bakio gülüyor konuşunca dinlio tek sıkıntım kızım oda kıskançlık tan aşırı asabi olmuş eşya atıyor bana vuruyor hep dedesi ve babaannesi yüzünden kız bebeğe yaklasio ikisi birden kızıp yaklaşma dio bebekler
ilgileniolar kizima sen git sen çirkin sin gbi laflar ediolar bazen beni de çok geriyorlar arada kiziyorum anne bana kizma deyip aglio uf sinir sistemim alt üst oldu bunların dışında kayınvalide bebeğim le ilgili herşeye karisio o elbiseyi nie. giydirdin çok emdirme eldiven takma onu yapma bunu yapma çocuk kakasini yapamio bazen diyorum ki zeytinyağı sürüm popusuna yapsin hayır yapmasin kilo yapsın bide benim ailem den biri gelip ogluma güzel dedimi kaynanam neden güzel diolar nazarlari degicek neden onların kucağına verion dio kendi kızları gelip alıp opuncr ben bisi demiom ama of kızlar kizimda olduğu gibi oglumda doya doya sevemiom 40 gün yanımda yattı daha yatardı gorumcem ayıp yeter dedi ki sürekli fatma uyuyon dedi esimle yatioz uç gündür oda yan yana deil ayrı koltuklar da cünku 4 defa gece gelip kapıyı lak DİE açıp uyandikmi bebeğe kalktik mi DİE bakio
Poposuna bende sürüyorum büyük oglandada sürdüm bi zararını görmedim makata geldiğinde bilemem aor tabi dra ama sonuçta pisim kremi orayada sürmek gerekiyoSelamlar, 18 günlük oğlumun pişik problemi var. Makatin hemen yanından başlıyor. Poposunun 2 tarafında da kızarıklık ve sertlik oluşmuş. Mustela nin pişik önleyici kremini kullanıyorum. %9 oraninda cinko varmis. Ki bu iyi bir rakam sanirim. Cinko oranina gore tedavi edici ozelligi artiyormus. Oyle biliyorum ama dogru mu? Ilac mi kullanmak gerekiyor acaba?
Makatin yanlarına sürdüğüm krem makata da denk geliyor veya bulaşıyor. Tehlikeli midir?
Geçti çok şükür ya :) sürekli yıkadım ıslak mendil kullanmadım sildirme eylemi iyileşmeyi zorlaştırıyormuş, koruyucu tabakayı kaldırıyormuş doktor o yğzden yıkayın dedi. Sonrasında da e vitamini kapsülünden sürdüm yaralarına. Dönüşümlü olarak kavrulup soğutulmuş zeytinyağı ve e vitamini. Sabah akşam da hamazinc sürdüm. Bu şekilde iyi oldu sonunda. Geceleri uyku arası yıkamamak için de su bulundurdum yanımda. Pamuğu batırıp poposuna sıktım suyu, öyle duruladım pamuğu sürdürmeden.Canim.Pisigi geçirdin mi?
Aktarlarda bulabilirmiyim acabayesilimtrak mavi_lina tahin yağı çok iyi geldi meme ucu için..ama benim kullandığım markette satılan tahinlerden değildi üreticisinden taze almıştım tahini onun üstündeki yağı toplamıştım. İnanılmaz rahatlatıyordu.
Onu yapıyorun. Önce ıslak pamukla temizliyorum sonra kendi sütümden sürüp kurumasını bekliyorumkendi sütünü sık sür açık bırak canım o yangını alıyor en azından
Ben öyle yaptım ilk başta ucunu emerdi ama makas şekli eliyle veriyorum memeyi burnu tıkanmasın diye. Sol gogsum çok şükür tamamen geçti sağ gogsum azıcık kaldı iyileşmeyi ama rahatça emzirebiliyorum çok şüküryesilimtrak gogus ucu yarasinin aslinda rn buyuk caresi bebegin memeyi duzgun kavramasi ve ucunu asla emmemesi. Kizimi emzirirken 8 ay boyunca agladim. Hep ucunu emerdi. Bunu su an daha iyi anliyorum. Oglum oyle guzel kavriyor ki ben memede sadece bir ritm hissediyorum. Sen memenin ucunu elini C yaparak buzustur ve daha genis vermeye calis. 2. Onemli nokta da meme ucunun hava almasi. Ya kalkan al ya da ac evde acik dolas. Krem de garmastan pomad fln alabilirsin. Surup acik gezersen cok faydasi olur.
Gunaydinnnn..
Canım ne ilgisi var ki ayak göstermeyle falan bana bu tarz şeyler biraz batıl geliyor açıkçası :))Ya kardeşler arası kıskançlık.. doğar doğmaz bebeğinin ayağını gösterdiydin kıskanç olmazdı annem iki abimgili öyle yapmış benim ayağımı göstermiş kıskançlık yok
yesilimtrak gogus ucu yarasinin aslinda rn buyuk caresi bebegin memeyi duzgun kavramasi ve ucunu asla emmemesi. Kizimi emzirirken 8 ay boyunca agladim. Hep ucunu emerdi. Bunu su an daha iyi anliyorum. Oglum oyle guzel kavriyor ki ben memede sadece bir ritm hissediyorum. Sen memenin ucunu elini C yaparak buzustur ve daha genis vermeye calis. 2. Onemli nokta da meme ucunun hava almasi. Ya kalkan al ya da ac evde acik dolas. Krem de garmastan pomad fln alabilirsin. Surup acik gezersen cok faydasi olur.
yesilimtrak mavi_lina tahin yağı çok iyi geldi meme ucu için..ama benim kullandığım markette satılan tahinlerden değildi üreticisinden taze almıştım tahini onun üstündeki yağı toplamıştım. İnanılmaz rahatlatıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?