2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

İlk başlarda çok heyecanlandığı için tam kavrayamıyordu emzirme boyunca acıyordu şimdi alıştı ama bu kezda yara okadar kötü ki o yüzden acıyor. kalkan aldım ağzına alamadı sığmadı sanki bende ısrar etmedim tekrar deneyeyim işe yarıyor mu

Kızlar bebeğim meme tutmuyo 2 akşamdır dün eltim geldi gitti bu çıldırdı resmen nazarmı oldu acaba sütümde azdı dün bugün sütüm var ama yine de bebek emmiyo bu saatlerde
Life,kimsenin yanında memenizi açıp emzirmeyin diyorlar. Maşallah sen sütüm bol diyordun bi de. Dikkat et bundan sonra

Bende bir kaç hocaya sordum sorun değil bekleyebilirsin dediler. bebeğin beşiğinin yanında oturuyordu sözde nazar olmasın diye dua okuyordu. Bana baba adını bide bebeğin adını sordu bende içimde fesatlık yok söyledim. Meğer nazar duasından sonra içinden ezan okumuş! Bebekde bizde duymadık yani. Sinsi sinsi yapmış. Helal olsun dedim ama içten değil Allah kalbimi biliyor. Hem sadece benim değil eşiminde hakkına girmiş oldu

Gunaydinnnn..
Gece kac saatte bir uyaniyo sizinkiler yahu? Benim bu geceki tempomu yazayim 10da uyudu 1.30- 3.15-5.30 bu saatlerde uyanik kaliyo bide 6.3da uyudu 7.30da uyandi. Ay zombi gibiyim.. Ne zaman 1 2 kere uyancaz biz..
Aynı saatlerde uyanıkmışız. Yaklaşık yarım saat kırk dk. Kadar emzirip geri uyuduk hep.

yesilimtrak mavi_lina tahin yağı çok iyi geldi meme ucu için..ama benim kullandığım markette satılan tahinlerden değildi üreticisinden taze almıştım tahini onun üstündeki yağı toplamıştım. İnanılmaz rahatlatıyordu.

Gece daha cok sut birikiyo bide uyuduklari icin iyice acikip emiyorlar
Benimkinin gündüz geceden daha çok uyuduğu oluyo aslında ama çok şükür bugünlerde genel bir düzelme var gel gör ki benden grip kaptı yavrum ökrüsüyor burnu tıkalı epey iyi emecek gibi ama ememiyor muhtemelen geçici bir süreç yani canım sonra toparlıyorlar bi de göğüs ucuyla da ilgili biraz bi göğsümde daha çok cukcukluyo onun ucu daha küçük bende

LifeandFeel soğanı çok duydum ama cesaret edemiyorum. Su bile yakıyor soğan kimbilir ne yapar
hayır başta azıcık yakıyo hemen geçiyo inan emzirmenin acısından az

Gunaydinnnn..
Gece kac saatte bir uyaniyo sizinkiler yahu? Benim bu geceki tempomu yazayim 10da uyudu 1.30- 3.15-5.30 bu saatlerde uyanik kaliyo bide 6.3da uyudu 7.30da uyandi. Ay zombi gibiyim.. Ne zaman 1 2 kere uyancaz biz..
bende böyleyim ama uykusuz uzun gecelerin ardından bu bana ikram lütuf gibi geliyor :)))

Life,kimsenin yanında memenizi açıp emzirmeyin diyorlar. Maşallah sen sütüm bol diyordun bi de. Dikkat et bundan sonra
sağol canım süt çok çabuk göze geliyor hakikaten de hepimiz dikkat edelim.

Bi gün önceden alta indir canım erisin yarısını bigün dolaptan çıkar ısıt diğer yarısını da ertesi gün öyle olmaz mı?

Ya kardeşler arası kıskançlık.. doğar doğmaz bebeğinin ayağını gösterdiydin kıskanç olmazdı annem iki abimgili öyle yapmış benim ayağımı göstermiş kıskançlık yok

Poposuna bende sürüyorum büyük oglandada sürdüm bi zararını görmedim makata geldiğinde bilemem aor tabi dra ama sonuçta pisim kremi orayada sürmek gerekiyo

Canim.Pisigi geçirdin mi?
Geçti çok şükür ya :) sürekli yıkadım ıslak mendil kullanmadım sildirme eylemi iyileşmeyi zorlaştırıyormuş, koruyucu tabakayı kaldırıyormuş doktor o yğzden yıkayın dedi. Sonrasında da e vitamini kapsülünden sürdüm yaralarına. Dönüşümlü olarak kavrulup soğutulmuş zeytinyağı ve e vitamini. Sabah akşam da hamazinc sürdüm. Bu şekilde iyi oldu sonunda. Geceleri uyku arası yıkamamak için de su bulundurdum yanımda. Pamuğu batırıp poposuna sıktım suyu, öyle duruladım pamuğu sürdürmeden.

Aktarlarda bulabilirmiyim acaba

kendi sütünü sık sür açık bırak canım o yangını alıyor en azından
Onu yapıyorun. Önce ıslak pamukla temizliyorum sonra kendi sütümden sürüp kurumasını bekliyorum
Ne kadar zamanda geçer acaba

Arkadaşlar Burda sarılık geçirenler olmuş sabah güneşi olduğu yere koyun güneş alsın bebek ben öyle yapıyorum her sabah. Güneş almak fotoisigindan daha iyidir.

Ben öyle yaptım ilk başta ucunu emerdi ama makas şekli eliyle veriyorum memeyi burnu tıkanmasın diye. Sol gogsum çok şükür tamamen geçti sağ gogsum azıcık kaldı iyileşmeyi ama rahatça emzirebiliyorum çok şükür

Gunaydinnnn..

Benimki kurulu saat gibi 2 saatte 1 uyanıyor. Sadece gece 1den 4 - 4,30 a kadar uyuyor. Uyanıp mama yedikten sonra 7.30 max 8 de kalkıyor. 11 e kadar uyumuyor bakiniyor , omuzumuza alıyoruz keyif yapiyor :)

Benimki yara değil aslinda. Yaralar çoktan iyileşti. Hassasiyet var, memeyi guzel kavriyor. Hatta hastanede emzirme hemsiresine gosterdim neyi yanlış yapıyorum acaba diye. Hemşire dogru yapıyorsun ama bebek cok sert emiyor yapacak birsey yok dedi. Cocugu kucagima alamiyorum. Acik gezemiyorum hava degse sizliyor o derece

Herseyi denedim canim. Ilac dogal yollar ne varsa. Benim bebek cok sert emiyor ondan aciyor. Emzirirken de fena acıyor ama bir sure sonra uyusuyir. Fakat emdikten sonra kapatsam olmuyor acik biraksam olmuyor. Kalkan aldim o da nemli kaldigi icin daha da hassas yapıyor bende. Çocuğun gazini cikarmak icin omuzma yatiramiyorum o derece aciyor. Ay ciger gibi kipkirmizi ucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…