2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya sorma 3 tane laba ayni testler yaptirildi.Bir kere yapilsaydi da kurtulsaydik. Cocugumun dogdugunu anlayamadim hastaneye gidip gelmekten..Cok sukur artik yavas yavas elimizi ayagimizi cekiyoruz. Gunduz istedice veriyorum. Gece 4 5 saati bulabiliyor. Uyandirmiyorum. Baslarda 2 saatte birdi ama doktor kilo alimi iyi sarilik acliktan degil uzamis sarilik bu birak uyisun cocuk dedi. O yuzden daha rahatim artik. Ama uyku duzeni yeni yeni duzene girdigi icin bazen geceleri daha sık da uyandigi oluyor.

Kaç kilo aldı canım benm doktor doğum kilosunu ödem atmış halini 500 gr geçsin sıkıntı olmaz dedi ama

Sonuç ne oldu?sarılık geçti mi bu kadar testi özelde mi yaptırdın??

Cnm 250cc lık hangı postete koydun,smdı diğer kısmn hiç cözulmemesi lazım süt bu bakterısı var bozulma riski var bana sorarsan ver hepsını gece uykudaykn içsin ne güzel.bnm 10tane kaldı keşke dha ilk sütm çokken dha yapsaymşm.

Benim ki aç ondan ortalığı ayağı kaldırdı yoruldu ağlamaktan mememide tutmuyo

Kızlar bebeğim meme tutmuyo 2 akşamdır dün eltim geldi gitti bu çıldırdı resmen nazarmı oldu acaba sütümde azdı dün bugün sütüm var ama yine de bebek emmiyo bu saatlerde

walla maşallah bizimki doğduğundan beri gülücük atıo cilvede mastr yapcak galiba

gelsene yok cnm benm bebiş küvözden gelince biberonu bile zor içiodu,hiç meme tutamıodu bnde onunla ilgılenmkten sağamadm o sıra çıkarıp verıodm.smdıde yemeyı arttırdı cok emmıo cnı ısterse yetışemıorm sute keşke dha cok stok etseydm

Kızlar ya memede bazen resmen savaşıyoruz. aç olunca çok guzel emiyor ama uyanık olunca sık sık emmek istiyor ve sütum de az oluyor o yüzden. Savaş başlıyor sonra da. Hiç zorlanmadan ağzına gelsin istiyor ve ağlıyor. Biraz mama veriyorum bende. sizce biberon vermeli miyim alışır da memeyi bırakır mı

Benimki de yanaklarında dokununca konuşunca dinliyo hafif gülüyor çok hoşuma gidiyo görümcem senin oğlan 2,3 aylık gibi normal değil diyor tek bırakma çok hareketli düşer diyo. Galiba hareketli olduğu için çok kilo almıyo

Tersten emzir cnm;ben de senin gibiydim çözümü öyle buldum
tersten nasıl oluo canım ? sıcak su torbası yapıp elimle sıkıyorum gögsümü biraz rahatlattı ama geçmedi kızımı o göğsümle emziriyorm amaa hiç açılası yok galiba dahada sertleşio analamadm walla nasıl açılcakki bu sertlik tıkanıklık

Kızlar bizim bugün 40imiz çıktı :) dusundumde hepimiz neler yaşadık çok zor günler atlattık şimdi ise meleklerimiz kucaklarimizda gün gün büyütüyoruz şaka gibi geliyor :) mucize gibiler gerçekten. Eşimle oturup konuştuk öyle kanamalar yaşamıştım kı diyor kı sen annende kaldığında ben ağlıyordum ümidimi kestmistim bunuda kaybedicez sanmıştım ama şimdi yanımızda :) Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin.

Sonuç ne oldu?sarılık geçti mi bu kadar testi özelde mi yaptırdın??
Sonuc temiz çıktı cikmasina ama kani bu surecte 12.7 den 8lere dustu. Bagisiklikla ilgili olan bir degerde kritik seviyede bu nedenle eve misafir bile kabul etmiyoruz. Sariligin gecmesi de 3 ayi bulabilir dediler. 15 gun kan vermeyecegiz. Cocugumun kani dustu bu kadar testten sonra bir yeni dogan icin cok fazla alindi nerdeyse hergun bir test yapildi. Hatirlamak dahi istemiyorum. Bazilarini ozel labda (tarama testlerini),bazilarini da universite hastanesinde yaptirdik

aynı durumdayız ben sütümü sağıp verdim kaşıkla bugün çünkü çok açtı inat etmiş uykusuz ve yorgundu az biraz onu içti uyudu uyandı tuttu mememi bende ozamana lohusa şerbeti çay komposto bisküvi filan yedim sütüm geldi

maşAllah darısı başımıza canım. Zor bitmicek düzelmicek dediğimiz herşey düzeliyor hamdolsun hepsinin kötüsü unutulucak anısı kalıcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…