2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim burnunu ac serum fizy yada sutunle gunde 3 4 kez. Daha az oksurur o sekilde. Cok gecmis olsun uzuldum kuzuya. Ama anne sutu her derde deva merak etme

Canım güneş ışığı vitaminleri el bileğinden girer derler,öyle okumuştum bilmiyorum ne derece doğru. Sen koyarken el bileklerini açıp dışa dönük koy güneşe yine de.
Deniyim bende tatlım ayaklarını ellerini açıyım güneşlendiriyim
Ne kadar verdiniz şekerli Sudan bende bi deniyim
Olur ben öyle yapıyorum açıkta değil yüzüne güneş gelsin diye:) sarılık gidiyor çok fazla durmasın 5-10 dk iyi
yüzüne direk güneş leke falan yapmazmı gerçi 5 dak d vitamini alır kuzular

Of çok zor olmuş hangi şehirdesin?? Sarılık değeri kaç peki?çok can sıkıcı senn bebeğğn doğumdan sonra hemen emdi mi peki benmki yetersiz beslendiği için oldu da siznki belli mi
Izmirdeyim canim. En son sarilik degeri 11 idi. Deniz dogumun ardindan hemen emdi hatta surekli emmesinden gogus ucum yara olmustu ama sutun gelmesi 2 3 gunu buldu. O emmesiydi zor gelirdi bence sutum bir de tam 37de dogdu vucudum hic hazir degildi. Sukur sadece sutle bugunlere geldik. Benimki uzamis sarilikmis canim acliktan diye dusunuyordum ben de ama artik nerdeyse iki aylik olacagiz kilo alimi da iyi. Bekliyoruz bakalim gecsin diye. 16.8i gordugumuz icin 11 olmasina seviniyorum

Canim burnunu ac serum fizy yada sutunle gunde 3 4 kez. Daha az oksurur o sekilde. Cok gecmis olsun uzuldum kuzuya. Ama anne sutu her derde deva merak etme
Açıyorum canım sürekli zaten sarı yeşil yoğun akıntı geliyor çabuk tıkanıyo geri ben de üzüldüm valla benden kaptı bi de geçer inşallah en ksıa zamanda hasta olmasın kuzucuklar

Evet canim cok yipratici bir surec psikolojik ve bedenen sezaryanin ilk gunlerinde iki buklum kan aldirtiyordum cocuga. Biz bir ara makineyle baktiralim diyoruz. Kanimiz cok dusuk bir sure bekliyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle

denicem cnm çook sağol da gövdesini nereye desyeklicemki acaba :/ ay çok cahilim

Değerler aynı biz de 16,3 ten 11 e düştük ve kaldık sanırım 1 hafta önce yine 11 di çünkü 1.ayda kaç gr aldı bebeğin??

northernlights canımmmmm:) iyiyim ben çok şükür. Bana sağlam narkoz vermişler daha yeni yeni kendime geldim. Bebeğin doğum belgesi-kimlik-pasaport işlemleri için koşturuyorum şimdi de.
Ben emzirme önlüğü aldım,onu kullanmayı düşünüyorum. Henüz hiç ihtiyaç olmadı ama..
Sen nasılsın? Senin yavru nasıl?

Deniyim bende tatlım ayaklarını ellerini açıyım güneşlendiriyim

Ne kadar verdiniz şekerli Sudan bende bi deniyim
yüzüne direk güneş leke falan yapmazmı gerçi 5 dak d vitamini alır kuzular
Ben güneşte bekletiyom ama çok fazla değil sarılık geçti hergun sabah beklettim hem ısınıyor hemde bebeğe iyi geldi bide sürekli emzirdim geçti çok şükür. Anne sütü sarılığı geçirdiydi kızım... Bı gün mama verdik geçti yinede sık sık emzirmek lazım çocuğu aç bırakmamali.
Gözünde capaklanma oluyor ne varsa surdum işe yaramadı doktora gidicez bakalım birinde hep capaklanma oluşmuş gözünü almışlar çocuğun. Allah korusun

ahaha seninki daha fenaymışşş gerçi benimkide paarayı verim sen al dio gibi oluo ama napalm :/ araba alan eşler varr puu diesim gelioda diemiorum vicdanım el vermio
Doğum hediyesi alan olmamış mı:) benim kocam kolye alıvermis Altın kolye. İsimli eşimin benim ve çocuklarımın adını yazdırmış kolyede.

Açıyorum canım sürekli zaten sarı yeşil yoğun akıntı geliyor çabuk tıkanıyo geri ben de üzüldüm valla benden kaptı bi de geçer inşallah en ksıa zamanda hasta olmasın kuzucuklar
Bende bugün banyodan sonra bebeğin burnunu temizledim sarı sarıydı hep çok üzüldüm inşAllah hasta olmazlar minikler . Birde görümcem yıkarken bebeğin yüzünü küvetteki suya soktu farkında olmadan Yavrucak az kalsın boğuluyordu ödüm koptu zaten hasta gibi birde halasının eline verdim yıkasın diye vicdanım çok rahatsız

Valla bende özeniyom eşlerine araba alanlara bizim maddimiz yok ya pelin karahan ne şansli kadın valla onun kadar olamadık
Ayy oda kimmiş bizim memlekette herkesin kocası araba alıyo durumlarda iyi maşAllah. Biz daha bebeğin arabasını bile alamadık çok gezmeyim diye almaz diye korkuyorum dua edeyim de onu alsın bari

Cnm sıcak su falan fayda etmiyor;sütü çıkaramadım ben de.saatelerce sagdım yok kitliydi.çocuğun kafası yan tarafında;ayakları kolutunun altından arkana doğru durucak.dur resim varsa atayım;10 dk da açılıyor benimki bu şekilde...

Cnm buldum resmi

Eklentiler

• IMG_9646.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 30
Evet canim cok yipratici bir surec psikolojik ve bedenen sezaryanin ilk gunlerinde iki buklum kan aldirtiyordum cocuga. Biz bir ara makineyle baktiralim diyoruz. Kanimiz cok dusuk bir sure bekliyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle
İstanbuldayken bizde makinayla baktırıyorduk burada bulamadık habire kan alınıyor minicik daha onlar ne kadar kanları varki İzmir de doktor araştırıcam bende kakayla idrar nasıl tatlım sizde bizde azaldı doktor normal diyor ama diyorum doymuyor mu acaba bebişim bide billurin kaka ve idrarla atılıyormuş vücuttan
İzmir'deki arkadaşlar hastane veya çocuk doktoru Öner'iniz varsa sevinirim

Ayy oda kimmiş bizim memlekette herkesin kocası araba alıyo durumlarda iyi maşAllah. Biz daha bebeğin arabasını bile alamadık çok gezmeyim diye almaz diye korkuyorum dua edeyim de onu alsın bari
bebek arabası aldık pusetle . Hepsiburadan.comdan almışım ucuz ve kampanya vardı 600 liralık arabayı 250 ye aldık o kampanya bitti galiba. Puset yalan oldu :/arabayı bugün ilk kez kullancam bakalım doktora gidicez ya
Biz Netten alıyoruz artık eşim Hepsiburada hastası oldu ne varsa yoksa ordan buluyor Burda pahalı geliyor kampanyaları hiç kaçırmiyoz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…