- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.521
Canim burnunu ac serum fizy yada sutunle gunde 3 4 kez. Daha az oksurur o sekilde. Cok gecmis olsun uzuldum kuzuya. Ama anne sutu her derde deva merak etmeBenimkinin gündüz geceden daha çok uyuduğu oluyo aslında ama çok şükür bugünlerde genel bir düzelme var gel gör ki benden grip kaptı yavrum ökrüsüyor burnu tıkalı epeyiyi emecek gibi ama ememiyor muhtemelen geçici bir süreç yani canım sonra toparlıyorlar bi de göğüs ucuyla da ilgili biraz bi göğsümde daha çok cukcukluyo onun ucu daha küçük bende
Deniyim bende tatlım ayaklarını ellerini açıyım güneşlendiriyimCanım güneş ışığı vitaminleri el bileğinden girer derler,öyle okumuştum bilmiyorum ne derece doğru. Sen koyarken el bileklerini açıp dışa dönük koy güneşe yine de.
Ne kadar verdiniz şekerli Sudan bende bi deniyimBen hastaneden geldiğimiz gün şekerli su verdim. Eskiden sarılık olmasın diye verirlermis. En kötü ise yaramaz, denemiş olurum dedim.Ne kadar ilgisi var bilemem ama olmadı sarılık. Tesadüf TE olabilir ama olmadı sonuçta :)
yüzüne direk güneş leke falan yapmazmı gerçi 5 dak d vitamini alır kuzularOlur ben öyle yapıyorum açıkta değil yüzüne güneş gelsin diye:) sarılık gidiyor çok fazla durmasın 5-10 dk iyi
Izmirdeyim canim. En son sarilik degeri 11 idi. Deniz dogumun ardindan hemen emdi hatta surekli emmesinden gogus ucum yara olmustu ama sutun gelmesi 2 3 gunu buldu. O emmesiydi zor gelirdi bence sutum bir de tam 37de dogdu vucudum hic hazir degildi. Sukur sadece sutle bugunlere geldik. Benimki uzamis sarilikmis canim acliktan diye dusunuyordum ben de ama artik nerdeyse iki aylik olacagiz kilo alimi da iyi. Bekliyoruz bakalim gecsin diye. 16.8i gordugumuz icin 11 olmasina seviniyorumOf çok zor olmuş hangi şehirdesin?? Sarılık değeri kaç peki?çok can sıkıcı senn bebeğğn doğumdan sonra hemen emdi mi peki benmki yetersiz beslendiği için oldu da siznki belli mi
Açıyorum canım sürekli zaten sarı yeşil yoğun akıntı geliyor çabuk tıkanıyo geri ben de üzüldüm valla benden kaptı bi de geçer inşallah en ksıa zamanda hasta olmasın kuzucuklarCanim burnunu ac serum fizy yada sutunle gunde 3 4 kez. Daha az oksurur o sekilde. Cok gecmis olsun uzuldum kuzuya. Ama anne sutu her derde deva merak etme
Evet canim cok yipratici bir surec psikolojik ve bedenen sezaryanin ilk gunlerinde iki buklum kan aldirtiyordum cocuga. Biz bir ara makineyle baktiralim diyoruz. Kanimiz cok dusuk bir sure bekliyoruz doktorumuzun tavsiyesiyleİnşallah bebişlerimiz iyi olsunlar
Biz de öyle ya bende psikoloji baskı yapıyorum artık ona geleceğine bana gelsin diyorum artık bu son sarılık değerine baktıramadım olmadı bu hafta gidicem yüzümüz vücudumuz sarı bacaklarımız iyi gibi ama bilemiyorki insan hangi durumda tehlikeli kaka sayınız nasıl
denicem cnm çook sağol da gövdesini nereye desyeklicemki acaba :/ ay çok cahilimFutbol topu pozisyonu veya çanta pozisyonu deniyor sanırım. Çocuğun govdesi sol kolunun altında kalacak sekilde alıp sol memeyi emziriyorsun. Sağ kolunun altına alıp sağ memeyi emziriyorsun.
Resimde ki gibi olmalı.
ahaha seninki daha fenaymışşş gerçi benimkide paarayı verim sen al dio gibi oluo ama napalm :/ araba alan eşler varr puu diesim gelioda diemiorum vicdanım el vermioBenimki çiçek bile almadı. Şimdi almadın desem dicek parasını vereyim
Değerler aynı biz de 16,3 ten 11 e düştük ve kaldık sanırım 1 hafta önce yine 11 di çünkü 1.ayda kaç gr aldı bebeğin??Izmirdeyim canim. En son sarilik degeri 11 idi. Deniz dogumun ardindan hemen emdi hatta surekli emmesinden gogus ucum yara olmustu ama sutun gelmesi 2 3 gunu buldu. O emmesiydi zor gelirdi bence sutum bir de tam 37de dogdu vucudum hic hazir degildi. Sukur sadece sutle bugunlere geldik. Benimki uzamis sarilikmis canim acliktan diye dusunuyordum ben de ama artik nerdeyse iki aylik olacagiz kilo alimi da iyi. Bekliyoruz bakalim gecsin diye. 16.8i gordugumuz icin 11 olmasina seviniyorum
Aynen millet araba alıyo biz hediye anahtarlık bile alamadıkahaha seninki daha fenaymışşş gerçi benimkide paarayı verim sen al dio gibi oluo ama napalm :/ araba alan eşler varr puu diesim gelioda diemiorum vicdanım el vermio
Ben güneşte bekletiyom ama çok fazla değil sarılık geçti hergun sabah beklettim hem ısınıyor hemde bebeğe iyi geldi bide sürekli emzirdim geçti çok şükür. Anne sütü sarılığı geçirdiydi kızım... Bı gün mama verdik geçti yinede sık sık emzirmek lazım çocuğu aç bırakmamali.Deniyim bende tatlım ayaklarını ellerini açıyım güneşlendiriyim
Ne kadar verdiniz şekerli Sudan bende bi deniyim
yüzüne direk güneş leke falan yapmazmı gerçi 5 dak d vitamini alır kuzular
Doğum hediyesi alan olmamış mı:) benim kocam kolye alıvermis Altın kolye. İsimli eşimin benim ve çocuklarımın adını yazdırmış kolyede.ahaha seninki daha fenaymışşş gerçi benimkide paarayı verim sen al dio gibi oluo ama napalm :/ araba alan eşler varr puu diesim gelioda diemiorum vicdanım el vermio
Bende bugün banyodan sonra bebeğin burnunu temizledim sarı sarıydı hep çok üzüldüm inşAllah hasta olmazlar miniklerAçıyorum canım sürekli zaten sarı yeşil yoğun akıntı geliyor çabuk tıkanıyo geri ben de üzüldüm valla benden kaptı bi de geçer inşallah en ksıa zamanda hasta olmasın kuzucuklar
Valla bende özeniyom eşlerine araba alanlara bizim maddimiz yok ya pelin karahan ne şansli kadın valla onun kadar olamadıkAynen millet araba alıyo biz hediye anahtarlık bile alamadık
Ayy oda kimmiş bizim memlekette herkesin kocası araba alıyoValla bende özeniyom eşlerine araba alanlara bizim maddimiz yok ya pelin karahan ne şansli kadın valla onun kadar olamadık
Cnm sıcak su falan fayda etmiyor;sütü çıkaramadım ben de.saatelerce sagdım yok kitliydi.çocuğun kafası yan tarafında;ayakları kolutunun altından arkana doğru durucak.dur resim varsa atayım;10 dk da açılıyor benimki bu şekilde...tersten nasıl oluo canım ? sıcak su torbası yapıp elimle sıkıyorum gögsümü biraz rahatlattı ama geçmedi kızımı o göğsümle emziriyorm amaa hiç açılası yok galiba dahada sertleşio analamadm walla nasıl açılcakki bu sertlik tıkanıklık
Cnm buldum resmitersten nasıl oluo canım ? sıcak su torbası yapıp elimle sıkıyorum gögsümü biraz rahatlattı ama geçmedi kızımı o göğsümle emziriyorm amaa hiç açılası yok galiba dahada sertleşio analamadm walla nasıl açılcakki bu sertlik tıkanıklık
İstanbuldayken bizde makinayla baktırıyorduk burada bulamadık habire kan alınıyor minicik daha onlar ne kadar kanları varki İzmir de doktor araştırıcam bende kakayla idrar nasıl tatlım sizde bizde azaldı doktor normal diyor ama diyorum doymuyor mu acaba bebişim bide billurin kaka ve idrarla atılıyormuş vücuttanEvet canim cok yipratici bir surec psikolojik ve bedenen sezaryanin ilk gunlerinde iki buklum kan aldirtiyordum cocuga. Biz bir ara makineyle baktiralim diyoruz. Kanimiz cok dusuk bir sure bekliyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle
bebek arabası aldık pusetle . Hepsiburadan.comdan almışım ucuz ve kampanya vardı 600 liralık arabayı 250 ye aldık o kampanya bitti galiba. Puset yalan oldu :/arabayı bugün ilk kez kullancam bakalım doktora gidicez yaAyy oda kimmiş bizim memlekette herkesin kocası araba alıyodurumlarda iyi maşAllah. Biz daha bebeğin arabasını bile alamadık çok gezmeyim diye almaz diye korkuyorum dua edeyim de onu alsın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?