2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bugun bizimn1 ay kontrolumuz var. Aile hekiminde dd aşımız vardı ama simdi arayip yarina erteledim. Huysuzlanirsa doktora giderken yolda sikinti yasariz dedim. Bide kalca usg çekmek isterlerse basedemem belki dedim.
Esim de yok bugun annemle gidecegiz. Babasi guzel sakinleştiriyor ama toplantıları var bugun oyüzden gelemiyor.

Of çok zor olmuş hangi şehirdesin?? Sarılık değeri kaç peki?çok can sıkıcı senn bebeğğn doğumdan sonra hemen emdi mi peki benmki yetersiz beslendiği için oldu da siznki belli mi

Göz ve kenarlarında var canım değer de 11 tehlikeli bir değer değil bir daha baktırma 1 aylıkken bakılır dedi doktor inş geçer hepşmizinki
İnşallah bebişlerimiz iyi olsunlar
Biz de öyle ya bende psikoloji baskı yapıyorum artık ona geleceğine bana gelsin diyorum artık bu son sarılık değerine baktıramadım olmadı bu hafta gidicem yüzümüz vücudumuz sarı bacaklarımız iyi gibi ama bilemiyorki insan hangi durumda tehlikeli kaka sayınız nasıl

yesilimtrak canım daha önce de yazmıştım. Göğüs uçlarını saç kurutma makinesiyle kurut. Gerçekten çok işe yarıyor. Ara ara 5-6 saniye tut. Bir de tahinin üstündeki yağ susam yağı oluyor. Ben doa kozmetik internet sitesinden aldım memnun kaldım.
34beden nasılsın canım nasıl gidiyor? Kimsenin önünde emzirmeyin diyorlar ama ne mümkün, bebek ağlıyor belli ki emzireceğim kimse odadan çıkmıyor öyle duruyorlar :)

mavi_lina canım doktorun yapar zaten aşıları. Ayrıca sağlık ocağına gitmene gerek yok. Doktor kontrolüne aşı denk gelince doktorlar yapıyor zaten ücretsiz olarak. Benim de 1 ay kontrolüm bu akşam, aşıları da yaptıracağım inşallah. Göğüs ucu için saç kurutma makinesini sen de deneyebilirsin.

Sarılık için şeker deneyen oldumu

Ben hastaneden geldiğimiz gün şekerli su verdim. Eskiden sarılık olmasın diye verirlermis. En kötü ise yaramaz, denemiş olurum dedim.Ne kadar ilgisi var bilemem ama olmadı sarılık. Tesadüf TE olabilir ama olmadı sonuçta :)

Belki yapar doktor, bilemiyorum tecrübesizlik işte :)) yapmazsa yarın yaptırırım. Göğüs uçlarım yara değil canım aşırı hassas. Aşındi iyice sanırım. Kıpkırmızı, soğuk degse sızlıyor sıcak degse acıyor. Yarım saat 40 dk sonra anca biraz geçiyor. Dişleri olmadan böyle yapıyor. Birde dişler çıkınca ne yapacağız bakalım.

Bende şekerli su icirdim bişey olmadı geçtii:)

Evet o sekildeydi benim de kizimda. Hmm o zaman zamqnla gececek canim buyudukce bebek. Bide farkli krem dene istersen

Çok fenaymış yaaa benimki de yakındı seninkine ama şimdi çok çok iyi..tahin yağını kullandın mı?

Oyle yaptim da ertesi gun tadina baktim bozulmus gibiydi doktum. Gerci tadini tam olarak bilmiyorum ama:)
Buzluktan çıkınca çok kötü bir tadları oluyor bence ya :) geçen ben de önceki haftalarda sağdıklarımdan birini çıkardım metalimsi çok çirkin bi tadı vardı ama kız lıkır lıkır içti o içtikçe ben kötü oldum bence çıkar bi ilk gün bak bi ikinci gün fark varsa o zaman yapmazsın

yesilimtrak canım ben tahini yemek için almıştım üzerindeki yağı toplayıp kullandım. Türkiyede değilim aktarlarda var mıdır bilmiyorum ama koska nın falan tahinini alıp üzerindeki yağı toplayıp kullanabilirsin..üstelik tahin çok iyi süt yapıyormuş

Evet aslinda o sekilde yapabilirim. Bide suya tutmadan direk buzdolabinda cozdurursem ertesi gune kadarr buzlu bekler daha iyi olur

Evet aslinda o sekilde yapabilirim. Bide suya tutmadan direk buzdolabinda cozdurursem ertesi gune kadarr buzlu bekler daha iyi olur
Evet bi kısmı çözünmüş olur onu alırsın kalanı ertesi gün verirsin.Metalimsi bir tat mı vardı seninkinde de ? Normalmiş galiba o tat buzluktan çıkınca

Cildiyeye gitmistim o duzeltmisti beni. Bence sen de git o kadarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…