- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.501
Of çok zor olmuş hangi şehirdesin?? Sarılık değeri kaç peki?çok can sıkıcı senn bebeğğn doğumdan sonra hemen emdi mi peki benmki yetersiz beslendiği için oldu da siznki belli miSonuc temiz çıktı cikmasina ama kani bu surecte 12.7 den 8lere dustu. Bagisiklikla ilgili olan bir degerde kritik seviyede bu nedenle eve misafir bile kabul etmiyoruz. Sariligin gecmesi de 3 ayi bulabilir dediler. 15 gun kan vermeyecegiz. Cocugumun kani dustu bu kadar testten sonra bir yeni dogan icin cok fazla alindi nerdeyse hergun bir test yapildi. Hatirlamak dahi istemiyorum. Bazilarini ozel labda (tarama testlerini),bazilarini da universite hastanesinde yaptirdik
İnşallah bebişlerimiz iyi olsunlarGöz ve kenarlarında var canım değer de 11 tehlikeli bir değer değil bir daha baktırma 1 aylıkken bakılır dedi doktor inş geçer hepşmizinki
Biz de öyle ya bende psikoloji baskı yapıyorum artık ona geleceğine bana gelsin diyorum artık bu son sarılık değerine baktıramadım olmadı bu hafta gidicem yüzümüz vücudumuz sarı bacaklarımız iyi gibi ama bilemiyorki insan hangi durumda tehlikeli kaka sayınız nasılYa sorma 3 tane laba ayni testler yaptirildi.Bir kere yapilsaydi da kurtulsaydik. Cocugumun dogdugunu anlayamadim hastaneye gidip gelmekten..Cok sukur artik yavas yavas elimizi ayagimizi cekiyoruz. Gunduz istedice veriyorum. Gece 4 5 saati bulabiliyor. Uyandirmiyorum. Baslarda 2 saatte birdi ama doktor kilo alimi iyi sarilik acliktan degil uzamis sarilik bu birak uyisun cocuk dedi. O yuzden daha rahatim artik. Ama uyku duzeni yeni yeni duzene girdigi icin bazen geceleri daha sık da uyandigi oluyor.
Kıyafetleriyle koysak olurmuArkadaşlar Burda sarılık geçirenler olmuş sabah güneşi olduğu yere koyun güneş alsın bebek ben öyle yapıyorum her sabah. Güneş almak fotoisigindan daha iyidir.
Canım güneş ışığı vitaminleri el bileğinden girer derler,öyle okumuştum bilmiyorum ne derece doğru. Sen koyarken el bileklerini açıp dışa dönük koy güneşe yine de.Kıyafetleriyle koysak olurmu
Sarılık için şeker deneyen oldumu
Olur ben öyle yapıyorum açıkta değil yüzüne güneş gelsin diye:) sarılık gidiyor çok fazla durmasın 5-10 dk iyiKıyafetleriyle koysak olurmu
yesilimtrak canım daha önce de yazmıştım. Göğüs uçlarını saç kurutma makinesiyle kurut. Gerçekten çok işe yarıyor. Ara ara 5-6 saniye tut. Bir de tahinin üstündeki yağ susam yağı oluyor. Ben doa kozmetik internet sitesinden aldım memnun kaldım.
34beden nasılsın canım nasıl gidiyor? Kimsenin önünde emzirmeyin diyorlar ama ne mümkün, bebek ağlıyor belli ki emzireceğim kimse odadan çıkmıyor öyle duruyorlar :)
mavi_lina canım doktorun yapar zaten aşıları. Ayrıca sağlık ocağına gitmene gerek yok. Doktor kontrolüne aşı denk gelince doktorlar yapıyor zaten ücretsiz olarak. Benim de 1 ay kontrolüm bu akşam, aşıları da yaptıracağım inşallah. Göğüs ucu için saç kurutma makinesini sen de deneyebilirsin.
Bende şekerli su icirdim bişey olmadı geçtii:)Ben hastaneden geldiğimiz gün şekerli su verdim. Eskiden sarılık olmasın diye verirlermis. En kötü ise yaramaz, denemiş olurum dedim.Ne kadar ilgisi var bilemem ama olmadı sarılık. Tesadüf TE olabilir ama olmadı sonuçta :)
Oyle yaptim da ertesi gun tadina baktim bozulmus gibiydi doktum. Gerci tadini tam olarak bilmiyorum ama:)Bi gün önceden alta indir canım erisin yarısını bigün dolaptan çıkar ısıt diğer yarısını da ertesi gün öyle olmaz mı?
Evet o sekildeydi benim de kizimda. Hmm o zaman zamqnla gececek canim buyudukce bebek. Bide farkli krem dene istersenBenimki yara değil aslinda. Yaralar çoktan iyileşti. Hassasiyet var, memeyi guzel kavriyor. Hatta hastanede emzirme hemsiresine gosterdim neyi yanlış yapıyorum acaba diye. Hemşire dogru yapıyorsun ama bebek cok sert emiyor yapacak birsey yok dedi. Cocugu kucagima alamiyorum. Acik gezemiyorum hava degse sizliyor o derece
Çok fenaymış yaaaHerseyi denedim canim. Ilac dogal yollar ne varsa. Benim bebek cok sert emiyor ondan aciyor. Emzirirken de fena acıyor ama bir sure sonra uyusuyir. Fakat emdikten sonra kapatsam olmuyor acik biraksam olmuyor. Kalkan aldim o da nemli kaldigi icin daha da hassas yapıyor bende. Çocuğun gazini cikarmak icin omuzma yatiramiyorum o derece aciyor. Ay ciger gibi kipkirmizi ucu..
Buzluktan çıkınca çok kötü bir tadları oluyor bence ya :) geçen ben de önceki haftalarda sağdıklarımdan birini çıkardım metalimsi çok çirkin bi tadı vardı ama kız lıkır lıkır içti o içtikçe ben kötü oldumOyle yaptim da ertesi gun tadina baktim bozulmus gibiydi doktum. Gerci tadini tam olarak bilmiyorum ama:)
Evet aslinda o sekilde yapabilirim. Bide suya tutmadan direk buzdolabinda cozdurursem ertesi gune kadarr buzlu bekler daha iyi olurBuzluktan çıkınca çok kötü bir tadları oluyor bence ya :) geçen ben de önceki haftalarda sağdıklarımdan birini çıkardım metalimsi çok çirkin bi tadı vardı ama kız lıkır lıkır içti o içtikçe ben kötü oldumbence çıkar bi ilk gün bak bi ikinci gün fark varsa o zaman yapmazsın
Evet bi kısmı çözünmüş olur onu alırsın kalanı ertesi gün verirsin.Metalimsi bir tat mı vardı seninkinde de ? Normalmiş galiba o tat buzluktan çıkıncaEvet aslinda o sekilde yapabilirim. Bide suya tutmadan direk buzdolabinda cozdurursem ertesi gune kadarr buzlu bekler daha iyi olur
Cildiyeye gitmistim o duzeltmisti beni. Bence sen de git o kadarsaHerseyi denedim canim. Ilac dogal yollar ne varsa. Benim bebek cok sert emiyor ondan aciyor. Emzirirken de fena acıyor ama bir sure sonra uyusuyir. Fakat emdikten sonra kapatsam olmuyor acik biraksam olmuyor. Kalkan aldim o da nemli kaldigi icin daha da hassas yapıyor bende. Çocuğun gazini cikarmak icin omuzma yatiramiyorum o derece aciyor. Ay ciger gibi kipkirmizi ucu..
Evet evet oyle bi tat. Kafasizlik iste 100cc yapmam gerekirdi posetleriEvet bi kısmı çözünmüş olur onu alırsın kalanı ertesi gün verirsin.Metalimsi bir tat mı vardı seninkinde de ? Normalmiş galiba o tat buzluktan çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?