- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.461
Canım niye kilo vermiş ilk etapta biz 2630 doğduk 5 gün sonra 2800 olmuştuk
Bizi çıktığımızda tartmadılar 5 gün sonra gittiğimizde de toparlamıştı hamdolsun. Belki bizimkide vermişti hastaneden çıkana kadar sarılık çok hafif olduğu için hep emiyordu hiç yatmıyordu ondan demek.Canım ben de aynı şeyi yaşadığım için atlamış gibi olcam ama :) ödemi attıkları için vücuttan ve sarılık geçirildiği için bebekler genelde kilo verebiliyorlar zaten. Doğum kilolarının %10'una kadar kaybetmeleri normal. Benimki de misal 2490 doğdu, 2310 ile çıktık hastaneden :)
Benimkide hareketli maşallah seninki gibi zayıf , kilolu tombik bebek deil normal bende tek birakmiyoRum götünü kaldırıyo sağa doğru yönelmeye calısyor durmuyor bencede yanlız bırakma. Ne olur ne olmaz.. 1 aylıkken 1kilo 50 gram almıştı tabı 300 gram vermişti hastaneden cıkarken. Enson 4250 gr oldu .bu ay ise Çok almadı öyle hissediyorum hala büyümedi gibi geliyor inşallah yavrum günlük alması gereken kiloyu almıştır. Hem boşver çok kilo da iyi deil normal bizimkiler sağlıklı olsunlardaBenimki de yanaklarında dokununca konuşunca dinliyo hafif gülüyor çok hoşuma gidiyo görümcem senin oğlan 2,3 aylık gibi normal değil diyor tek bırakma çok hareketli düşer diyo. Galiba hareketli olduğu için çok kilo almıyo
cnm benm annemler şekerli su verdi biberonla bide emzik tıktılar agzına şmdi mememi tutmuyoo kavga edio resmen benle inat edio almıo agzına küçük gelio meme ucu galiba biberondan snra hemende nasıl alışıolar aklım ermio o sebeple bence sütün varsa yetio diosan yani bebek aç kalmadıgı sürece biberon verme hı belki senin bebiş benimki gibi alışmaz hemen sonucta her bebek farklıKızlar ya memede bazen resmen savaşıyoruz. aç olunca çok guzel emiyor ama uyanık olunca sık sık emmek istiyor ve sütum de az oluyor o yüzden. Savaş başlıyor sonra da. Hiç zorlanmadan ağzına gelsin istiyor ve ağlıyor. Biraz mama veriyorum bende. sizce biberon vermeli miyim alışır da memeyi bırakır mı
tersten nasıl oluo canım ? sıcak su torbası yapıp elimle sıkıyorum gögsümü biraz rahatlattı ama geçmedi kızımı o göğsümle emziriyorm amaa hiç açılası yok galiba dahada sertleşio analamadm walla nasıl açılcakki bu sertlik tıkanıklık
Bizi çıktığımızda tartmadılar 5 gün sonra gittiğimizde de toparlamıştı hamdolsun. Belki bizimkide vermişti hastaneden çıkana kadar sarılık çok hafif olduğu için hep emiyordu hiç yatmıyordu ondan demek.
Benimkide almadı hediye dedim bana hastane masraflarını söylüyo odunluk bakiBenimki çiçek bile almadı. Şimdi almadın desem dicek parasını vereyim
Mustela var olan pisigi gecirmedi bizde . Onun yerine bebantol pisik kremi surduk ve her alt degistirmeden sonraa iyice yikadiktan sonra krem surduk islak mendil kullanmadik. Oyle gectiSelamlar, 18 günlük oğlumun pişik problemi var. Makatin hemen yanından başlıyor. Poposunun 2 tarafında da kızarıklık ve sertlik oluşmuş. Mustela nin pişik önleyici kremini kullanıyorum. %9 oraninda cinko varmis. Ki bu iyi bir rakam sanirim. Cinko oranina gore tedavi edici ozelligi artiyormus. Oyle biliyorum ama dogru mu? Ilac mi kullanmak gerekiyor acaba?
Makatin yanlarına sürdüğüm krem makata da denk geliyor veya bulaşıyor. Tehlikeli midir?
Cogu bebek dogumdan bir sure sonra kilo kaybina ugrar canim. 300 grma kadar normal demisti doktorumuz. Bizimkisi de sinirda bir odem kaybi yasadi.Canım niye kilo vermiş ilk etapta biz 2630 doğduk 5 gün sonra 2800 olmuştuk
aynı canım aynı poposunu kaldırıyo daha 26 günlük hatta beşikte başını bile kaldırdı görümcem kimseye söyleme nazar olur dedi :)) zayıf bebek daha dinç oluyor kilolular hantal oluyor biraz geç hareket deniyorlar biz 2630 doğduk 17 günlükken 3400 olduk ama banada yavaşladı gibi geliyor kilo alımıBenimkide hareketli maşallah seninki gibi zayıf , kilolu tombik bebek deil normal bende tek birakmiyoRum götünü kaldırıyo sağa doğru yönelmeye calısyor durmuyor bencede yanlız bırakma. Ne olur ne olmaz.. 1 aylıkken 1kilo 50 gram almıştı tabı 300 gram vermişti hastaneden cıkarken. Enson 4250 gr oldu .bu ay ise Çok almadı öyle hissediyorum hala büyümedi gibi geliyor inşallah yavrum günlük alması gereken kiloyu almıştır. Hem boşver çok kilo da iyi deil normal bizimkiler sağlıklı olsunlarda
aynı canım odun işteBenimkide almadı hediye dedim bana hastane masraflarını söylüyo odunluk baki
Çoğalır hiç merak etme ye iç kaynar gelir sütün benimki de birden azaldı bebek çıldırdı aldım ayağıma salladım uyuttum indirmedim ayağımdan lohusa şerbetimi kompostomu içtim yedim birşeylerde o uyanana kadar üzerim ıslanmıştıKızlar bugün eşimle tartıştık çocuklar yüzünden o kadr kötü oldumki sinirden göz yaşlarımı tutamadım saatlerce ağladım bu seferde sütüm azaldı bi postada ona ağladım baş ağrısından mahvaoldum bi parol içtim biraz fayda ettide çocuk aç süt yok gibi şimdide su komposto içiyorum çoğalsın diye ama çoğalırmı
evet biraz fazla olmuş ama maşAllah seninki zayıf doğmamış yeğnim 2400 doğdu 2200 çıktı hastanedenCogu bebek dogumdan bir sure sonra kilo kaybina ugrar canim. 300 grma kadar normal demisti doktorumuz. Bizimkisi de sinirda bir odem kaybi yasadi.
ben 2 gün soğan rendeledim çok kötü kokuyor ama iyi gelmişti. Madecassol krem vardı sonra onu kullandım dönüşümlü sürdüm hangi göğsüm boşsa ona sürdüm o dolana kadar diğeri boşaldı böyle böyle iğleşti 2,3 gündeGünaydın göğüs ucu yarasına çare bulan nolur banada anlatsın
Günaydın göğüs ucu yarasına çare bulan nolur banada anlatsın
Cogalir canim ben de gecen hafta bigun cok aglamistim 2 gun sutum cok azaldi. Sonra duzeldi. Benden sana tavsive kimse icin gozyasi dokme sutunden onemli degil.Kızlar bugün eşimle tartıştık çocuklar yüzünden o kadr kötü oldumki sinirden göz yaşlarımı tutamadım saatlerce ağladım bu seferde sütüm azaldı bi postada ona ağladım baş ağrısından mahvaoldum bi parol içtim biraz fayda ettide çocuk aç süt yok gibi şimdide su komposto içiyorum çoğalsın diye ama çoğalırmı
Kraftin posetleri var onlar 350cc ye kadar aliyo. Ah aptal kafam keske daha kucuk ayirsaymisim. Gece de simdi biberon verirsem sagmam lazim cunku uyuyunca cok guzel sut birikiyor. Onu da yapasim yok:)Cnm 250cc lık hangı postete koydun,smdı diğer kısmn hiç cözulmemesi lazım süt bu bakterısı var bozulma riski var bana sorarsan ver hepsını gece uykudaykn içsin ne güzel.bnm 10tane kaldı keşke dha ilk sütm çokken dha yapsaymşm.
Canım, bilgi burdaki hacılardan: ezan ilk gün okunması gerekirmiş. En geç yedi gün içinde ezan-kamet-ismi okunurmuş bebeğin kulağına. Yüksek sesle okumadı mı bu adam,bir de bikaç dakika sürüyor. Farketmediniz mi? Ne kadar densiz bu insanlar. Hakkımı helal etmiyorum deseydin cevap olarak keşkeSinirden ölüyorum şuan. Abimin kv kp geldiler bebek görmeye. Eşim yurtdışında kızımın kulağına ezan okumak için eşimi bekliyorum doğumda burda olamadı onu bari yapsın mutlu olsun istiyorum. Benden müsade almadan içinden sinsi sinsi çocuğumun ezanını okumuş. Birde hakkını helal et diyor. Hayır sanane yani üzerine vazifemi. Babam bile okumadı eşim okuyacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?