2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım niye kilo vermiş ilk etapta biz 2630 doğduk 5 gün sonra 2800 olmuştuk

Canım ben de aynı şeyi yaşadığım için atlamış gibi olcam ama :) ödemi attıkları için vücuttan ve sarılık geçirildiği için bebekler genelde kilo verebiliyorlar zaten. Doğum kilolarının %10'una kadar kaybetmeleri normal. Benimki de misal 2490 doğdu, 2310 ile çıktık hastaneden :)

Bizi çıktığımızda tartmadılar 5 gün sonra gittiğimizde de toparlamıştı hamdolsun. Belki bizimkide vermişti hastaneden çıkana kadar sarılık çok hafif olduğu için hep emiyordu hiç yatmıyordu ondan demek.

Benimkide hareketli maşallah seninki gibi zayıf , kilolu tombik bebek deil normal bende tek birakmiyoRum götünü kaldırıyo sağa doğru yönelmeye calısyor durmuyor bencede yanlız bırakma. Ne olur ne olmaz.. 1 aylıkken 1kilo 50 gram almıştı tabı 300 gram vermişti hastaneden cıkarken. Enson 4250 gr oldu .bu ay ise Çok almadı öyle hissediyorum hala büyümedi gibi geliyor inşallah yavrum günlük alması gereken kiloyu almıştır. Hem boşver çok kilo da iyi deil normal bizimkiler sağlıklı olsunlarda

cnm benm annemler şekerli su verdi biberonla bide emzik tıktılar agzına şmdi mememi tutmuyoo kavga edio resmen benle inat edio almıo agzına küçük gelio meme ucu galiba biberondan snra hemende nasıl alışıolar aklım ermio o sebeple bence sütün varsa yetio diosan yani bebek aç kalmadıgı sürece biberon verme hı belki senin bebiş benimki gibi alışmaz hemen sonucta her bebek farklı

Selamlar, 18 günlük oğlumun pişik problemi var. Makatin hemen yanından başlıyor. Poposunun 2 tarafında da kızarıklık ve sertlik oluşmuş. Mustela nin pişik önleyici kremini kullanıyorum. %9 oraninda cinko varmis. Ki bu iyi bir rakam sanirim. Cinko oranina gore tedavi edici ozelligi artiyormus. Oyle biliyorum ama dogru mu? Ilac mi kullanmak gerekiyor acaba?

Makatin yanlarına sürdüğüm krem makata da denk geliyor veya bulaşıyor. Tehlikeli midir?

Futbol topu pozisyonu veya çanta pozisyonu deniyor sanırım. Çocuğun govdesi sol kolunun altında kalacak sekilde alıp sol memeyi emziriyorsun. Sağ kolunun altına alıp sağ memeyi emziriyorsun.

Resimde ki gibi olmalı.

Eklentiler

• images.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 26

Genelde veriyorlar ama alıp çıkan da duydum, orası ayrı mesele :)

Kızlar bugün eşimle tartıştık çocuklar yüzünden o kadr kötü oldumki sinirden göz yaşlarımı tutamadım saatlerce ağladım bu seferde sütüm azaldı bi postada ona ağladım baş ağrısından mahvaoldum bi parol içtim biraz fayda ettide çocuk aç süt yok gibi şimdide su komposto içiyorum çoğalsın diye ama çoğalırmı

Mustela var olan pisigi gecirmedi bizde . Onun yerine bebantol pisik kremi surduk ve her alt degistirmeden sonraa iyice yikadiktan sonra krem surduk islak mendil kullanmadik. Oyle gecti

aynı canım aynı poposunu kaldırıyo daha 26 günlük hatta beşikte başını bile kaldırdı görümcem kimseye söyleme nazar olur dedi :)) zayıf bebek daha dinç oluyor kilolular hantal oluyor biraz geç hareket deniyorlar biz 2630 doğduk 17 günlükken 3400 olduk ama banada yavaşladı gibi geliyor kilo alımı

Benimkide almadı hediye dedim bana hastane masraflarını söylüyo odunluk baki
aynı canım odun işte

Çoğalır hiç merak etme ye iç kaynar gelir sütün benimki de birden azaldı bebek çıldırdı aldım ayağıma salladım uyuttum indirmedim ayağımdan lohusa şerbetimi kompostomu içtim yedim birşeylerde o uyanana kadar üzerim ıslanmıştı
Cogu bebek dogumdan bir sure sonra kilo kaybina ugrar canim. 300 grma kadar normal demisti doktorumuz. Bizimkisi de sinirda bir odem kaybi yasadi.
evet biraz fazla olmuş ama maşAllah seninki zayıf doğmamış yeğnim 2400 doğdu 2200 çıktı hastaneden

Günaydın göğüs ucu yarasına çare bulan nolur banada anlatsın
ben 2 gün soğan rendeledim çok kötü kokuyor ama iyi gelmişti. Madecassol krem vardı sonra onu kullandım dönüşümlü sürdüm hangi göğsüm boşsa ona sürdüm o dolana kadar diğeri boşaldı böyle böyle iğleşti 2,3 günde

Gunaydinnnn..
Gece kac saatte bir uyaniyo sizinkiler yahu? Benim bu geceki tempomu yazayim 10da uyudu 1.30- 3.15-5.30 bu saatlerde uyanik kaliyo bide 6.3da uyudu 7.30da uyandi. Ay zombi gibiyim.. Ne zaman 1 2 kere uyancaz biz..

Cogalir canim ben de gecen hafta bigun cok aglamistim 2 gun sutum cok azaldi. Sonra duzeldi. Benden sana tavsive kimse icin gozyasi dokme sutunden onemli degil.

yesilimtrak gogus ucu yarasinin aslinda rn buyuk caresi bebegin memeyi duzgun kavramasi ve ucunu asla emmemesi. Kizimi emzirirken 8 ay boyunca agladim. Hep ucunu emerdi. Bunu su an daha iyi anliyorum. Oglum oyle guzel kavriyor ki ben memede sadece bir ritm hissediyorum. Sen memenin ucunu elini C yaparak buzustur ve daha genis vermeye calis. 2. Onemli nokta da meme ucunun hava almasi. Ya kalkan al ya da ac evde acik dolas. Krem de garmastan pomad fln alabilirsin. Surup acik gezersen cok faydasi olur.

Kraftin posetleri var onlar 350cc ye kadar aliyo. Ah aptal kafam keske daha kucuk ayirsaymisim. Gece de simdi biberon verirsem sagmam lazim cunku uyuyunca cok guzel sut birikiyor. Onu da yapasim yok:)

Canım, bilgi burdaki hacılardan: ezan ilk gün okunması gerekirmiş. En geç yedi gün içinde ezan-kamet-ismi okunurmuş bebeğin kulağına. Yüksek sesle okumadı mı bu adam,bir de bikaç dakika sürüyor. Farketmediniz mi? Ne kadar densiz bu insanlar. Hakkımı helal etmiyorum deseydin cevap olarak keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…