2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İnşallah bizde de işe yarar bekletiyim bugün yawrumu biraz güneşte yüzünüde bekletiyormusun
Çapak için anne sütü diyorlar ama denedin sanırım Allah korusun miniklerimizi insan böyle duyuncada panik oluyor

Açıyorum canım sürekli zaten sarı yeşil yoğun akıntı geliyor çabuk tıkanıyo geri ben de üzüldüm valla benden kaptı bi de geçer inşallah en ksıa zamanda hasta olmasın kuzucuklar
Canim zaman gelecek sen ondan kapacaksin kres okul doneminde. Anne cocuk surwkli hastalik alisverisi yapiyorlar. Insallah hemencecik iyilesir minnak kuzun

internetten alışveriş daha kolay gerçekten bizde puset aldık ama araba kaldı :)) bizde puseti indirimli aldık 500den 200e düşmüştü

Kızlar bebekler tam ne zaman göz kontağı kurar? Nette bir dolu bilgi var, dedim tecrübe daha iyi bilgi verir :))

Kızlar benim bebişte kızarıklıklar vardı cildiyeye götürdük atopik dermatit miş 5-6 krem nemlendirici verdi

Kraftin posetleri var onlar 350cc ye kadar aliyo. Ah aptal kafam keske daha kucuk ayirsaymisim. Gece de simdi biberon verirsem sagmam lazim cunku uyuyunca cok guzel sut birikiyor. Onu da yapasim yok:)
Cnm gündüZ önce emzir,uykudaykn daya biberonuama tabi bebişim alışır dıosan eger calısıosan işe gdnce,çalışmıosn illa 3ay kullanma suresi var.bn olsam çözdurdktn snr kullanmam.bnmkı gececi cok kalkıo herzmn emziremıorm

Deneyeceğim belki banada iyi gelir
birde haşhaş süt yaparmı bilen var mı?

Benimko artik uzun ama az uyumaya basladi yani gece uykusuna gecene kdar 3 yada en fzla 4 kez uyuyor ama 1 2 saar yatiyor. Zaten geri kalan zamanda surekli kucagimda. Ben bi dertlerinin oldugunu dusunmuyorum ya biyerleri agrisa kucagimizdada durmaz ki. Bunu yataga biraktigim anda agliyot kucagima aldigim an susuyor. Uykuya gecislerde yada emme istegi geldiginde asiri agliyor bide gqzi oldugunda onu anliyosun zaten. Insallah duzelir. Dun biraz aglasin almiyim alistirayim dedim ama basaramadim. Susmayinca hemen aldim kucagima
Günaydın göğüs ucu yarasına çare bulan nolur banada anlatsın
Ne surersen sur hava almasi daha hizli iyilestiriyor bu kesin. Benim bebegim sariliktan yattiginda hemsire bunu firsata cevir kremlerini sur acikta birak oyle dur demisti. Gercekten 1 gecede baya acisi azaldi. Ben zeytinyagi ve cogunlukla lansinoh lanolin kullandim.
Gunaydinnnn..
Gece kac saatte bir uyaniyo sizinkiler yahu? Benim bu geceki tempomu yazayim 10da uyudu 1.30- 3.15-5.30 bu saatlerde uyanik kaliyo bide 6.3da uyudu 7.30da uyandi. Ay zombi gibiyim.. Ne zaman 1 2 kere uyancaz biz..
10 da uyutmaya basliyorum kesik kesik bazen 1 e kadar uyuyamiyoruz sonra 2 3 saatte bir kalkiyo. 3 kez falan kalkiyorum bu ara mutluyum

Hayırlı olsun Amin hepimizin
Canım niye kilo vermiş ilk etapta biz 2630 doğduk 5 gün sonra 2800 olmuştuk
bebekler genelde ödem atıp kilo veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…