- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.601
Direk sana baktığında bambaşka bakacak için eriyecek o zaman anlayacaksın :) gözlerinin içi ışıldar gibi bakmıştı ilk bana. Annemin kucağındaydı beni gördü ve birden mutlu mutlu beni izlemeye başladı :)) gözlerim doldu zaten hemen :)Yok canım çok uzak değil, 25-30 cm mesafesi ya da daha yakın gibi. Hani bakıyor ama ben gözümü sağa çektiğimde o çekmiyor mesela, takip etmiyor beni daha onun için sordum :)
Biz bir aylık olduk bugün, bakıyor gibi ama takip etmiyor beni. Bakarken de bilinçli mi bakıyor anlayamıyorum şu anda. Zamanı var heralde:)
Önce yüzünde vardı Dr bize de normal demişti geçmezse cildiyeye gidin dedi. Baktık boynundan göğsüne doğru da çıkmış gittik artık. Ama o kadar kremi sürmeye kıyamıyorum. Nemlendirici sürüyodum 2 gündür toparlıyor gibi geldi birkaç gün daha beklicem yoksa Dr kortizonlu kremler verdi.
Direk sana baktığında bambaşka bakacak için eriyecek o zaman anlayacaksın :) gözlerinin içi ışıldar gibi bakmıştı ilk bana. Annemin kucağındaydı beni gördü ve birden mutlu mutlu beni izlemeye başladı :)) gözlerim doldu zaten hemen :)
Yooo kucuk olsa bizimki kucuk olurdu:)Bizde bugün 1 ay kontrolüne gittik 38 çıktı dr baş çevresi küçük dedi anlamadım boyu uzun dedi .. Netten değerlere baktım gayet normaldi ölçüsü dr neden öyle dedi acaba
Bizimki de ilk ay 1.5 kg almid dr gayet iyi dedi. Ben sadece anne sutu vermeme ragmen oyle almis. Szin dr biraz telasli galiba. Sen canini skma ayni sivilceler bizde de vardi sormustum oburluktan o demisti gulmustu dr:) gecti zaten.Bugün 1 aylık kontrolumuzu yaptırdık çok şükür herşey yolunda. Kalça usgsi de çekildik o da iyi çıktı. 56 cnm 4840 kg olmusuz. 1 ayda 1,5 kg alıp 6 cm uzamis.. Kilo alımı biraz fazla ama genetik olabilir dedi. Tabii ben kilolu olmasını istemediğim için yuzum düşünce, obezite olacak anlamına gelmiyor 3 ay hızlı alırlar zaten sonra düzene girer, merak etme dedi.
İnşallah. Allah'tan mamayı çok vermiyorum. O kutunun arkasında kim miktarı versem demek çocuk yerinden kalkamayacak. Alıştığin düzene devam et dedi. Yüzündeki sivilceleri yine sordum, geçecek takma hiç kafana dedi..
Benimki de hep minicik de olsa kaka oluyo bezinde. Simdiye kadar kaka olmayan tek bezi olmadi. Birt yaparken kaka da kaciyo iste:)Ya benim kızın hep kakalı bezi anlamıyorum bi sorun mu var acaba. En kötü 2 saatte bir alıyorum ama mutlaka kaka oluyor bezinde. Bu şekilde pişiği de tam geçti derken yeniden başlıyor. Rengi sarı kıvam falan normal ama ben doğduğundan beri kakasız bez görmedim kızımda.
Canım bugün bir aylık aşısı vardı bir kilo almış bir ayda.cok güzel gelişimi dedi. Ve bu sürede üç dört kere mama verdim demekki yetiyor sütum .Benim oğlanın huysuzluğu işte .cnm benm annemler şekerli su verdi biberonla bide emzik tıktılar agzına şmdi mememi tutmuyoo kavga edio resmen benle inat edio almıo agzına küçük gelio meme ucu galiba biberondan snra hemende nasıl alışıolar aklım ermio o sebeple bence sütün varsa yetio diosan yani bebek aç kalmadıgı sürece biberon verme hı belki senin bebiş benimki gibi alışmaz hemen sonucta her bebek farklı
Yok canm hic biberon vermedim ekstra takviye yapmıyorum yani çiş sayisina ve kakasina bakiyorm.kaka altin sarisi renkte oldugundan o doydugunu gösteriyor birde tabi göğsümün doluluguna bakiyorm aktif 5 7 dakika emip sonra huysuzluk yapmaya basliyor sanirm o aktif emdiginde göğsü bosaltiyor artik büyüdükleri icin hizli bosaltabiliyorlar göğsüAynen benim oglan da o sekilde. Sen peki biberonla takviye yapiyor musun bu donemde. Ben dun cozdurdugum sut vardi 150cc kalmisti onu vereyim dedim tadina baktim sanki bozuk gibiydi doktum. Posetlere cok koymusum ya cozdurunce bitirmek gerek ama gunde 1 den fazla da vermek istemiyorum. Ne olacak o sutler oyle bilemedim gitti..
Kaybettiğimiz çocuğu adini da yazdirdik onu unutamayiz. 4 kisilikBenimki de bilezik :) senin baska çocuğun da mi var canim?
Teşekkür ederimTampon yapmak lazımmış içeri girsin diyeçık hıycınlıyım napcaz şimdi bu göbeği
Edit. Seninde gözün aydın bu arada
Bizde puseti hediyeliydi arabayla almıştıkinternetten alışveriş daha kolay gerçekten bizde puset aldık ama araba kaldı :)) bizde puseti indirimli aldık 500den 200e düşmüştü
Allah ımmmDirek sana baktığında bambaşka bakacak için eriyecek o zaman anlayacaksın :) gözlerinin içi ışıldar gibi bakmıştı ilk bana. Annemin kucağındaydı beni gördü ve birden mutlu mutlu beni izlemeye başladı :)) gözlerim doldu zaten hemen :)
Bizimkide binayi ayaga kaldiriyor resmenYa bu serum fizyolojiği yaparken sizin bebeğiniz de ortalığı ayağa kadırıyor mu? Hayır sanki çocuğumun sümüklerini temizlemiyorum, burnunu söküyorum öyle ağlıyor. Sevmiyor hiç
Bende emzirme yastık yok ama normal yastıklara kullanıyorum iyi oluyo o da :) napalimBen emzirme yastığı kullanıyorum cnm
Bizimki de ilk ay 1.5 kg almid dr gayet iyi dedi. Ben sadece anne sutu vermeme ragmen oyle almis. Szin dr biraz telasli galiba. Sen canini skma ayni sivilceler bizde de vardi sormustum oburluktan o demisti gulmustu dr:) gecti zaten.
Doktora gittik biz capaklanma için tam iki gözün arasında burnuda masaj yapicakmisiz iki ilaç verdi doktor. kv demişti de ben kabul etmemiştim nereden bileyim ben... Anneler iyi biliyor valla bizler tecrübesiziz yahu. Daha deminden anne sütü sürdüm azıcık geçiyordu. Sağlık soruna baktı doktor herşey güzel dedi çok şükür kilosu 4780 Gr olmuşuz 47 günlüğuz doktor çok güzel dedi devam et dedi çok şükür.İnşallah bizde de işe yarar bekletiyim bugün yawrumu biraz güneşte yüzünüde bekletiyormusun
Çapak için anne sütü diyorlar ama denedin sanırım Allah korusun miniklerimizi insan böyle duyuncada panik oluyor
Mama ve süt veren anneler özellikle. şimdi kızım Her öğün 70cc mama ya da süt içiyor sütüm azsa üzerine mama veriyoruz.öğünnde miktar artışı olmadı.artması gerekmiyor mu? Anlamadım bu işten bişe.fazla miktar verdiğimde ağzına biriktiriyor yada ağzından çıkarıyor mamayı fazlasını da kabul etmiyor.ee nası olacak
bebek arabası aldık pusetle . Hepsiburadan.comdan almışım ucuz ve kampanya vardı 600 liralık arabayı 250 ye aldık o kampanya bitti galiba. Puset yalan oldu :/arabayı bugün ilk kez kullancam bakalım doktora gidicez ya
Biz Netten alıyoruz artık eşim Hepsiburada hastası oldu ne varsa yoksa ordan buluyor Burda pahalı geliyor kampanyaları hiç kaçırmiyoz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?