2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Direk sana baktığında bambaşka bakacak için eriyecek o zaman anlayacaksın :) gözlerinin içi ışıldar gibi bakmıştı ilk bana. Annemin kucağındaydı beni gördü ve birden mutlu mutlu beni izlemeye başladı :)) gözlerim doldu zaten hemen :)

Geçmiş olsun canım. Bizim sadece yüzünde. Her sabah bebe sabununu ıslak pamukla silip duruluyorum. Biraz iyi geliyor gibi. Birkaç gün nemlendirici dene aynen gecmezse ilaçları kullanırsın.

Ayy kıyamam ya, maşaallah. Bir an önce o aşamaya geçmek istiyorum zaten ben de, sabırsızlanıyorum :))

Bizde bugün 1 ay kontrolüne gittik 38 çıktı dr baş çevresi küçük dedi anlamadım boyu uzun dedi .. Netten değerlere baktım gayet normaldi ölçüsü dr neden öyle dedi acaba
Yooo kucuk olsa bizimki kucuk olurdu:)
Kizima baktim da 33 cm dogmus ama gayet normal yani su an 3.5 yasinda

Bizimki de ilk ay 1.5 kg almid dr gayet iyi dedi. Ben sadece anne sutu vermeme ragmen oyle almis. Szin dr biraz telasli galiba. Sen canini skma ayni sivilceler bizde de vardi sormustum oburluktan o demisti gulmustu dr:) gecti zaten.

Benimki de hep minicik de olsa kaka oluyo bezinde. Simdiye kadar kaka olmayan tek bezi olmadi. Birt yaparken kaka da kaciyo iste:)

Canım bugün bir aylık aşısı vardı bir kilo almış bir ayda.cok güzel gelişimi dedi. Ve bu sürede üç dört kere mama verdim demekki yetiyor sütum .Benim oğlanın huysuzluğu işte .

Yok canm hic biberon vermedim ekstra takviye yapmıyorum yani çiş sayisina ve kakasina bakiyorm.kaka altin sarisi renkte oldugundan o doydugunu gösteriyor birde tabi göğsümün doluluguna bakiyorm aktif 5 7 dakika emip sonra huysuzluk yapmaya basliyor sanirm o aktif emdiginde göğsü bosaltiyor artik büyüdükleri icin hizli bosaltabiliyorlar göğsü

Mama ve süt veren anneler özellikle. şimdi kızım Her öğün 70cc mama ya da süt içiyor sütüm azsa üzerine mama veriyoruz.öğünnde miktar artışı olmadı.artması gerekmiyor mu? Anlamadım bu işten bişe.fazla miktar verdiğimde ağzına biriktiriyor yada ağzından çıkarıyor mamayı fazlasını da kabul etmiyor.ee nası olacak

Tampon yapmak lazımmış içeri girsin diye çık hıycınlıyım napcaz şimdi bu göbeği

Edit. Seninde gözün aydın bu arada
Teşekkür ederim çok endişelenmişti 2 haftayı geçince,ne sevindim tampon nasıl yapılıyormuş bilgin var mı? Kocaman bir göbek deliği kaldı gerçekten geriye,napıcaz

I iolanthe country kızlar,zemzem suyuna hurma ıslayıp verseniz..ben sarılık için değil ama sütüm yetmediğinde ya da dışarı çıktığımda yetişemiyorsam annem iki tane hurmayı zemzem suyunda bekleterek 2-3 çay kaşığı veriyordu.

Allah ımmm ne güzel bi andır o an tota00 nun yavrusu da küçük doğduğu için sanırım acaba o günleri görecek miyiz duygusunda sanırım hep:) ben de hep aynı şeyi soruyorum,acaba şu kıyafetlerin içini dolduracak mı? Acaba 40 ı çıkacak mı? Acaba acaba acaba:) sağlıkla büyüsünler inşallah hepimizin yavrusu

Bizimki de ilk ay 1.5 kg almid dr gayet iyi dedi. Ben sadece anne sutu vermeme ragmen oyle almis. Szin dr biraz telasli galiba. Sen canini skma ayni sivilceler bizde de vardi sormustum oburluktan o demisti gulmustu dr:) gecti zaten.

Yok doktor telaşlı değil benim kilo takintim var. Ödül kopuyor kilolu olacak diye. Anne sütü olunca çok onemli değilde ben mama takviyesi de yaptığım için kafaya takıyorum. Çok vermiyorum gerçi, emzirdiğim süreye göre doz ayarlıyorum. Zaten doktorda ilk 3 ay hızlı alırlar sonra yavaşlar. 6 aydan sonra düzene girer obezite degil merak etme. Genetik yatkınlık ta oluyor dedi. Benim eşimin kilo almaya yatkın yapısı var. Diyetle 40 kg verdirdim. Sürekli diyette, ona çekmiş sanırım.

Doktora gittik biz capaklanma için tam iki gözün arasında burnuda masaj yapicakmisiz iki ilaç verdi doktor. kv demişti de ben kabul etmemiştim nereden bileyim ben... Anneler iyi biliyor valla bizler tecrübesiziz yahu. Daha deminden anne sütü sürdüm azıcık geçiyordu. Sağlık soruna baktı doktor herşey güzel dedi çok şükür kilosu 4780 Gr olmuşuz 47 günlüğuz doktor çok güzel dedi devam et dedi çok şükür.

Canım benim oğlum 3 saate bir acıkıyor. Ben şöyle yapıyorum iki göğsümu de emmisse 30 cc , tek göğsümu emmisse 60 hiç emmediyse 80-90 cc veriyorum. Hala araniyorsa 30 daha veriyorum ama içmiyor ağzına biriktirip geri çıkarıyor bende emzik veriyorum. Mama kutusunun arkasına baksam 120 filan vermek lazım diyor.. kafama ve bebeğe göre ayarlıyorum dozu. Sende cc ye takılma. Yetmese geri çıkarmaz..

çapak hala var bizde kanal ıkalıymış.10 günlükkn damla kullandık.geçti, tekrarladı.dünden beri yine kullanıyorum.4 gün damlatıcam.tobrased adı.o göz alınmayı bende okudum.fena korktum.her gün masaj yapıyorum ama hala yaşlar akıyor.açılmazsa 6 aydan sonra ameliyat ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…