2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Doğum hediyesi alan olmamış mı:) benim kocam kolye alıvermis Altın kolye. İsimli eşimin benim ve çocuklarımın adını yazdırmış kolyede.
maşallah canm ne güzel bi düşünce ama bizim kütükte nerdeee böyle düşünceler bizde bi umut bekliodukta 40 çıkacak hala ses seda yok kızıma altın alcam dio ben melül melül bakıorum belki insafa gelirde benide görür die ama yok

Yaa ameliyat mı;( olmasın inşallah ya bende ilaç verdi bakalım inşallah geçer ya

Ne guzel canim iyi haberlerle donmussunuz. Evet ilk 3 ay cok hizli alirlar. Bildigim kadariyla mama ve anne sutu veriyorsun. Mamayla beslenen bebekler sadece anne sutuyle beslenenlere gore daha fazla kilo alimlari olur demisti doktorum da. Kilosuna cok takilma o nedenle. Sivilcelere de bir haftaya gecer

Oh ne guzel sen de iyi haberlerle gelmissin :) asi maalesef huysuzlastiriyor

Ölçüye takılma canım her bebek farklı. Sen bebeğini takip et. Aç olsa onları biriktirmez ağzında veya çıkarmaz merak etme.

Evwt aktif 5dk emse doyuyor. Gece daha kolay oluyor o is yari uykulu oldugundan hizlica emip doyuyor.

Amiiin.. Aynen öyle :)) ama bak mesela biz bugün bir aylık bile olduk ve tulumlarını yavaş yavaş dolduruyor, senin de öyle olcak Allahın izniyle :))

Bizimkide binayi ayaga kaldiriyor resmen

Yapmaya korkuyorum ya hiç sorma.

Bizimki de ilk ay 1.5 kg almid dr gayet iyi dedi. Ben sadece anne sutu vermeme ragmen oyle almis. Szin dr biraz telasli galiba. Sen canini skma ayni sivilceler bizde de vardi sormustum oburluktan o demisti gulmustu dr:) gecti zaten.
Oo masallah seninkine de. Benim doktorum sadece anne sutuyle beslenenlerde 1200 ve uzeri bizim icin rekor demisti :) Cunku bu rakamlar mamayla beslenen cocuklarda goruluyormus.1800u gormus benim doktorum o benim rekorum demisti. Seni de ilk sekizin icine koyabilirim demisti :)) sen de rekor kiranlardansin sutune masallah canim.

Yok oyle dusunme ya ilk aylarda cok alirlar. Kizim 2. Ay kontrolunde 2kg almisti. Su an bi deri bi kemik cita gibi:)

Hadi ya:) bizimki d3 biraz takilde benim oglana vay obur fln dedi:) biz babayla zayif uzun boyluyuz. Kizim da o sekildw. O yuzden kilolu olma sansi yok bizim bebelerin:)
Senin ilk ay kac kg aldi peki dr ilk ie soktu?:)

Benimki de kaybedilen gramla birlikte 1280 g aldi sadece anne sutu sevindim simdi dr da gelisimi iyi demisti bakalim 2.ayda ne olacak

Biraz aç olsa uyumuyorki direnip duruyor mecbur biberon vermek zorunda kalıyorum.. günde bi kere yetmediği zaman vereyim bende . Bırakmaz umarım memeyi

Kızlar sizi artık takip edemiyorum yetişemiyorum bir açıyorum 100 yorum :) okumak mümkün değil..
kızlar kızımın kıyafetlerine yanlışlıkla kırmızı karıştırmışız tüm kıyafetler pembe oldu beyazlar felan gitti.. bi çözümünüz var mı?

Biraz aç olsa uyumuyorki direnip duruyor mecbur biberon vermek zorunda kalıyorum.. günde bi kere yetmediği zaman vereyim bende . Bırakmaz umarım memeyi
İnşAllah canım biberonu alan çocuk illaki memede sıkıntı çıkarıyor şırıngayla vermekte iyi oluyor tabi sen bilirsin. Ben ayağımda sallıyorum sütüm gelene :))

Yıkadıkça açılır cnm inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…