- 19 Ocak 2016
- 5.427
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.641
Gider tabi okadar durulamaylaAy inşallah
Şimdi uzun programa attım kosla döktüm belki çıkarır.. çıkarırsa bi kaç kez de deterjansız yıkama yapsam koskanın etkisi gider herhalde dimi?
Benim senden az 1460 civariydi yanlis hesaplamiyorsam :) rekor sende :) ilk sordugum soru anne sutu obezite yapar mi oldu alakasi yok dedi doktor. Cok yararli icsinler bakalim icebildikleri kadar :) Bizimkiler obur. Birkac aya toparlarlar. Kendime nazar degdirmeyeyim ama ben normal kiloma dondum dogum yeni dogum yaptigima inanmiyorlar. Tabi doguma 9 kiloyla gitmemin etkisi de buyuk Babasi da uzun boylu zayif. Saglikli besleniyoruz hepsi bu bitseycik olmaz. OburikslerHadi ya:) bizimki d3 biraz takilde benim oglana vay obur fln dedi:) biz babayla zayif uzun boyluyuz. Kizim da o sekildw. O yuzden kilolu olma sansi yok bizim bebelerin:)
Senin ilk ay kac kg aldi peki dr ilk ie soktu?:)
Seninki de rekor seviyede masallah sutune de bebisine de. Hepimizinki iyi olsun da rekor falan isin eglence kismi, yoksa ne mama ne sut iyi olsunlar yeter hepimizeBenimki de kaybedilen gramla birlikte 1280 g aldi sadece anne sutu sevindim simdi dr da gelisimi iyi demisti bakalim 2.ayda ne olacak
Ahahahah:)Benim senden az 1460 civariydi yanlis hesaplamiyorsam :) rekor sende :) ilk sordugum soru anne sutu obezite yapar mi oldu alakasi yok dedi doktor. Cok yararli icsinler bakalim icebildikleri kadar :) Bizimkiler obur. Birkac aya toparlarlar. Kendime nazar degdirmeyeyim ama ben normal kiloma dondum dogum yeni dogum yaptigima inanmiyorlar. Tabi doguma 9 kiloyla gitmemin etkisi de buyuk Babasi da uzun boylu zayif. Saglikli besleniyoruz hepsi bu bitseycik olmaz. Oburiksler
Aynen oyle canim ah su sariligimiz da bir bitse rahatlasakSeninki de rekor seviyede masallah sutune de bebisine de. Hepimizinki iyi olsun da rekor falan isin eglence kismi, yoksa ne mama ne sut iyi olsunlar yeter hepimize
Gazlı bezi yuvarlak gibi yapıp bastırıp üzerine koydu bezide üzerine bağlattı kaymasın diye annem bu hep böyle dursun içeri geçer kendisi dediTeşekkür ederimçok endişelenmişti 2 haftayı geçince,ne sevindim tampon nasıl yapılıyormuş bilgin var mı? Kocaman bir göbek deliği kaldı gerçekten geriye,napıcaz
Ya ne guzel masallah canim ben toplamda 16 kilo aldim dogumdan 5 gun sonra on kilo gitmisti 1 buçuk aydır 6 kilo gitmedi benimle hicbir kiyafetim olmuyor istahim da cok acik degil tatli dişinda bilemedim napsamBenim senden az 1460 civariydi yanlis hesaplamiyorsam :) rekor sende :) ilk sordugum soru anne sutu obezite yapar mi oldu alakasi yok dedi doktor. Cok yararli icsinler bakalim icebildikleri kadar :) Bizimkiler obur. Birkac aya toparlarlar. Kendime nazar degdirmeyeyim ama ben normal kiloma dondum dogum yeni dogum yaptigima inanmiyorlar. Tabi doguma 9 kiloyla gitmemin etkisi de buyuk Babasi da uzun boylu zayif. Saglikli besleniyoruz hepsi bu bitseycik olmaz. Oburiksler
Hamilelikte yenmez diye duymustum o da batil inanc leke oluyormus bebekte ama emzirme doneminde zarari olacagini sanmam hatta yararlidir benceKizlar emzirme doneminde ciger yenilir mi ? Malum her kafadan sacma sapan bircok fikir geliyor. Herseyi hazirladim yenmez falan dendi. Cok sacma geldi ama yine de sizlere de sorayim var mi cigerin bir zarari? Bebeklerimiz soz konusu olunca acaba mi oluyor insan
Cnm masaj yaparak ters emzir geçer :)Kızlar göğsümde bir yerde sertlik var ve o göğsüm ates gibi yanıyor neden olmuştur fikri olan var mi ? Ne yapmam lazım
Folikasit deposu benim bildiğim kadarıyla hamilelikte yenmez derlerdi ben yedim bebişimde leke filan yokKizlar emzirme doneminde ciger yenilir mi ? Malum her kafadan sacma sapan bircok fikir geliyor. Herseyi hazirladim yenmez falan dendi. Cok sacma geldi ama yine de sizlere de sorayim var mi cigerin bir zarari? Bebeklerimiz soz konusu olunca acaba mi oluyor insan
ben 18 kilo aldım 9 kilo 10 günde gitti 9 kilo duruyo veremiyorum galiba tatlıyla alakalı eee süt olmaz yemezsek kabızlıkta var bende oda kilo vermeme engel galibaYa ne guzel masallah canim ben toplamda 16 kilo aldim dogumdan 5 gun sonra on kilo gitmisti 1 buçuk aydır 6 kilo gitmedi benimle hicbir kiyafetim olmuyor istahim da cok acik degil tatli dişinda bilemedim napsam
Evet canim ben bir kere sagmayi denedim az geldi sinirlerim bozuldu bir daha da bakmadım. Bebekler daha iyi bosaltiyor bence. Sagip bakmak yaniltici doktorlar da kiloya bakiyor o nedenleAhahahah:)
Ya iste ben o ay sirf biberonla besledim bol bol icti. Bu ay sadece memeden emmis olacak dr.a gittigimde bakalim o performans olacak mi:) sen de emzirerek o kiloyu aldirdin dimi?
Dusunmemeye calisiyorum. Bir ara her gun suratina bakiyordum gecti mi diye artik karsilastirmiyorum bir gun gelecek tamamen bitmis olcak nasil olsa :)Aynen oyle canim ah su sariligimiz da bir bitse rahatlasak
Ne guzel canim iyi haberlerle donmussunuz. Evet ilk 3 ay cok hizli alirlar. Bildigim kadariyla mama ve anne sutu veriyorsun. Mamayla beslenen bebekler sadece anne sutuyle beslenenlere gore daha fazla kilo alimlari olur demisti doktorum da. Kilosuna cok takilma o nedenle. Sivilcelere de bir haftaya gecer
Yok lekeden degil de yuksek A vitamini iceriyor ya dusuk riski nedeniyle asiriya kacmiyorduk. O zaman simdi yiyorum :))Hamilelikte yenmez diye duymustum o da batil inanc leke oluyormus bebekte ama emzirme doneminde zarari olacagini sanmam hatta yararlidir bence
Hamileyken yedim hemde kendim yaptım sonuç leke yokHamilelikte yenmez diye duymustum o da batil inanc leke oluyormus bebekte ama emzirme doneminde zarari olacagini sanmam hatta yararlidir bence
Gor bak sutun de artacak insallah, bolca emzir sut arttikca gogus hassasiyetin de azalacak.Cok teşekkür ederim canım Aynen ondan hızlı alıyor , ki ben o kadar vermiyorum. Zaten kendi sütümle alsa bu kadar kafaya takmam. Mama ile alınca tedirgin oluyorum. Neyseki 2 gündür sütümde artış var daha az mama veriyorum. İnşallah gitgide artarda bırakırız mamayı.
Sivilcelere babası kafayı takmış durumda, bende normal geçecek diyorum da adam hergun adetlerini sayıyor aha bir tane daha var. Kesin birşey var çocukta diyip duruyor. Görmemişin oğlu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?