2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim de 3200 doğdu canım 44 günlük olduk seninki kaç kilo aldı ilk ay

Bende cok yemek istiyorum ama intertnete sacma yorumlar var sutu bozar felan yazıyor ama bilmiyorum cocuk doktoruna sormak lazim

Bende senin gibiydim sonra bizimkiler uyardı beni 5 yada 6 saate bir açıyorum gece bir defa açıyorum. Nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar. Bende çok fazla açmamaya gayret gösteriyorum.

Maşallah kızlar nazar değmesin bebişlerinize idealı ilk 3 ay 600-1000 gram diyorlardı ama forumdaki ortalamaya bakınca herkesinki 1 kg üstünde almış.Benim kızım 900 gram almış ben normal diye seviniyordum ama sizinkilerin yanında epey az , çok obur bir bebek değil ondan sanırım doydu mu memeyi bırakır imkanı yok bi daha o ağzı açmaz.Şimdi bi de hasta emme performansı daha zayıf kusuyor bir de umarım bu ay iyi alabilir.

Kızlar gaz sancısı için hangisini kullanıyorsunuz. Benim bebiş sancıdan uyuyamaz hale geldi. Hangisi en iyisi ismini yazarsanız sevinirim

Kızlar gaz sancısı için hangisini kullanıyorsunuz. Benim bebiş sancıdan uyuyamaz hale geldi. Hangisi en iyisi ismini yazarsanız sevinirim

Sab simplex verdi canım doktorumuz bize. Günde 3 defa 5 er damla kullanıyorum. Gazlı hala ama belki de artmasını önlemiştir onu bilemiyorum, onun için devam ediyorum yine de:)

rekor bende ilk ay anne sütü 2 kilo aldı :) 3.600 gr 51 cm dogdu hastaneden 3.250 çıktık 1 aşıda 60 cm 5.300 maşallah paşama ama kızlar bende şaşırdım hic uzun emmez bide çok kusuyor

Ahahahah:)
Ya iste ben o ay sirf biberonla besledim bol bol icti. Bu ay sadece memeden emmis olacak dr.a gittigimde bakalim o performans olacak mi:) sen de emzirerek o kiloyu aldirdin dimi?

Aynen oyle canim ah su sariligimiz da bir bitse rahatlasak

ben biogaia kullandım iyi geldi bu sefer bi arkadaşım önerdi metsil aldım o daha iyi geldi yanlız tadı surup gibi die midesini bulandırıuor kaşığa damlatip üstüne sutumu sıkiom oda iyi geldi üstelik uygunsda
7 TL di diğerini 50 TL ye almıştım hemen bitio

Teşekkür ederim Can'ım metsil ve sab simplex ikisinin etkili olduğunu arkadaşlardan duymuştum. İkisinden birini yarın deniyeyim. Çok teşekkür ederim.

rekor bende ilk ay anne sütü 2 kilo aldı :) 3.600 gr 51 cm dogdu hastaneden 3.250 çıktık 1 aşıda 60 cm 5.300 maşallah paşama ama kızlar bende şaşırdım hic uzun emmez bide çok kusuyor
Masallah canım emzirerek cok iyi kilo almis. Seninkinin bogumlar katlaniyordur :)) Bizimki de kusarak aliyor reflusu var. Yedigini cikariyor avuc avuc kusuyor diyorum ama kilo aliyor cok sukur

sağlıklı olsunlarda Ben pk onemsemiom çünkü benim boyum 182 eşim 180 ve BN 55 kiloyum çağla sikel gibiyim :)) kizimda 3 kilo doğdu 3 aylıkken 7.500 su 4 aylıkken diş çıkardı çok zayıfladı zature oldu şimdi 3 yasında 10 kilo oglumda çok kilolu olmaz diş zamanı çocuklar çok fazla kilo kaybediyor hatta en zor zamanları bu gazlı günleri ozlersiniz kızlar o aglamalarin yaninda
Kızlar göğsümde bir yerde sertlik var ve o göğsüm ates gibi yanıyor neden olmuştur fikri olan var mi ? Ne yapmam lazım

Masallah canım emzirerek cok iyi kilo almis. Seninkinin bogumlar katlaniyordur :)) Bizimki de kusarak aliyor reflusu var. Yedigini cikariyor avuc avuc kusuyor diyorum ama kilo aliyor cok sukur

Ya ne guzel masallah canim ben toplamda 16 kilo aldim dogumdan 5 gun sonra on kilo gitmisti 1 buçuk aydır 6 kilo gitmedi benimle hicbir kiyafetim olmuyor istahim da cok acik degil tatli dişinda bilemedim napsam
Canim ekmek yeme, protein agirlikli beslen. Tatli olarak sutlac, tahin pekmez yiyebilirsin. Ya da ben sunu cok seviyorum oglen yiyorum genelde. 4-5 kasik yulafli granola,1 kasik bal,1 tane dogranmis muz,laktozsuz sut. Bir de bolca ayva,elma,armut ve portakal kabuklu komposto yapip ictim. Haliyle wcye cok gittim bu fazlaligi atti. Ama emzirirken asla kiilo vermek icin ogun azaltmamaliyiz. Saglikli seyleri yesek,kosusturmadan eski haline donuluyor zaten

Aynen cok ii yapmşsn,ılerde dışarı cıkarsn verırsn eşıne hazır sutcnm bişe sorucktm bebişm emerkn bakıorm azından diğer tarafa süt damlatıo normal mi?

3 saatte bir alıyorum bezini zaten kaka yapmış oluyor sadece çiş yaptığı zamanda alıyom bi gece almıyorum çok huzursuzluk yapmıyorsa bırakıyorum uykusu açılmasın diye

Kızlar bebeklerinizin baş çevresi uzunluğu kaç cm
bugün bakıldı 37cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…