- 2 Mayıs 2016
- 318
- 296
- 103
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.661
Benim de 3200 doğdu canım 44 günlük olduk seninki kaç kilo aldı ilk ayKilo konusuna gelince düşünüyorum kı benim kızım bana ve bizim tarafa çekmemiş baba tarafına çekmiş çok zayıflar cunkü yani ben kilolu baliketliyim çocukluğum da aynen öyleydi esim zayıftı benim sayemde kilo aldı evlenincekaynanam kocana çok iyi bakıyorsun diyor oğluna gelince zayifla diyo banada aynı diyor. Onlar zayıf insanlar. Ben 9 ay boyunca tatlı yemedim kilo da almadım 83.5 kilo ile doğuma girdim 80 kilo ile çıktım bebek 3.100 kilo doğdu kilo da almadım hala 1.5 ay oldu herşeyi yiyom ama
yapim dedim çocugu rezil ettim walla agladıı yapamadım offCnm buldum resmi
canm benm annemler şekerli su verddii bide emziği batryolardı sarılık oldu ama 10 a kadar çıktı sonra indi bide ben inat ettim verdirmiodum şekerli su belki baştan verdirseydim olmazdı bilemiyorm
Bende cok yemek istiyorum ama intertnete sacma yorumlar var sutu bozar felan yazıyor ama bilmiyorum cocuk doktoruna sormak lazimKizlar emzirme doneminde ciger yenilir mi ? Malum her kafadan sacma sapan bircok fikir geliyor. Herseyi hazirladim yenmez falan dendi. Cok sacma geldi ama yine de sizlere de sorayim var mi cigerin bir zarari? Bebeklerimiz soz konusu olunca acaba mi oluyor insan
Esim sordu simdi herkes afiyetle yiyebilir :)Bende cok yemek istiyorum ama intertnete sacma yorumlar var sutu bozar felan yazıyor ama bilmiyorum cocuk doktoruna sormak lazim
boza maasallah canım güzel haberlerle gelmişsin :)
Bende senin gibiydim sonra bizimkiler uyardı beni 5 yada 6 saate bir açıyorum gece bir defa açıyorum. Nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar. Bende çok fazla açmamaya gayret gösteriyorum.Bebeklerinizin altını ne kadar sürede bir değiştiriyorsunuz kızlar? Ben nerdeys her emzirme öncesi yani ortalama 3 saate bir değiştiriyorum.Geçen kvdem geldi ve napıyosun sen bu kadar sık altı mı değiştirilir bebeğin üşütürsün kaka yapmadıkça değiştirme dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Benim içim rahat etmiyor öylr altı ıslak ıslak çişli çünkü nerdeyse her açtığımda çiş yapmış oluyo zaten
Kızlar gaz sancısı için hangisini kullanıyorsunuz. Benim bebiş sancıdan uyuyamaz hale geldi. Hangisi en iyisi ismini yazarsanız sevinirim
Benim senden az 1460 civariydi yanlis hesaplamiyorsam :) rekor sende :) ilk sordugum soru anne sutu obezite yapar mi oldu alakasi yok dedi doktor. Cok yararli icsinler bakalim icebildikleri kadar :) Bizimkiler obur. Birkac aya toparlarlar. Kendime nazar degdirmeyeyim ama ben normal kiloma dondum dogum yeni dogum yaptigima inanmiyorlar. Tabi doguma 9 kiloyla gitmemin etkisi de buyuk Babasi da uzun boylu zayif. Saglikli besleniyoruz hepsi bu bitseycik olmaz. Oburiksler
Ahahahah:)
Ya iste ben o ay sirf biberonla besledim bol bol icti. Bu ay sadece memeden emmis olacak dr.a gittigimde bakalim o performans olacak mi:) sen de emzirerek o kiloyu aldirdin dimi?
Aynen oyle canim ah su sariligimiz da bir bitse rahatlasak
7 TL di diğerini 50 TL ye almıştım hemen bitioKızlar gaz sancısı için hangisini kullanıyorsunuz. Benim bebiş sancıdan uyuyamaz hale geldi. Hangisi en iyisi ismini yazarsanız sevinirim
Teşekkür ederim Can'ım metsil ve sab simplex ikisinin etkili olduğunu arkadaşlardan duymuştum. İkisinden birini yarın deniyeyim. Çok teşekkür ederim.ben biogaia kullandım iyi geldi bu sefer bi arkadaşım önerdi metsil aldım o daha iyi geldi yanlız tadı surup gibi die midesini bulandırıuor kaşığa damlatip üstüne sutumu sıkiom oda iyi geldi üstelik uygunsda
7 TL di diğerini 50 TL ye almıştım hemen bitio
30 günlükken gittiğimde 900 Gr almıştır 4 kilo civarındaBenim de 3200 doğdu canım 44 günlük olduk seninki kaç kilo aldı ilk ay
Masallah canım emzirerek cok iyi kilo almis. Seninkinin bogumlar katlaniyordur :)) Bizimki de kusarak aliyor reflusu var. Yedigini cikariyor avuc avuc kusuyor diyorum ama kilo aliyor cok sukurrekor bende ilk ay anne sütü 2 kilo aldı :) 3.600 gr 51 cm dogdu hastaneden 3.250 çıktık 1 aşıda 60 cm 5.300 maşallah paşama ama kızlar bende şaşırdım hic uzun emmez bide çok kusuyor
Evde tartiniz varsa demesen ben denedim doğru çıkıyor:) önce kendimi tartildim sora bebeğiyleBenim de 3200 doğdu canım 44 günlük olduk seninki kaç kilo aldı ilk ay
Kızlar göğsümde bir yerde sertlik var ve o göğsüm ates gibi yanıyor neden olmuştur fikri olan var mi ? Ne yapmam lazım
Cok teşekkür ederim canım Aynen ondan hızlı alıyor , ki ben o kadar vermiyorum. Zaten kendi sütümle alsa bu kadar kafaya takmam. Mama ile alınca tedirgin oluyorum. Neyseki 2 gündür sütümde artış var daha az mama veriyorum. İnşallah gitgide artarda bırakırız mamayı.
Sivilcelere babası kafayı takmış durumda, bende normal geçecek diyorum da adam hergun adetlerini sayıyor aha bir tane daha var. Kesin birşey var çocukta diyip duruyor. Görmemişin oğlu olmuş
Maşallah kızlar nazar değmesin bebişlerinizeidealı ilk 3 ay 600-1000 gram diyorlardı ama forumdaki ortalamaya bakınca herkesinki 1 kg üstünde almış.Benim kızım 900 gram almış ben normal diye seviniyordum ama sizinkilerin yanında epey az , çok obur bir bebek değil ondan sanırım doydu mu memeyi bırakır imkanı yok bi daha o ağzı açmaz.Şimdi bi de hasta emme performansı daha zayıf kusuyor bir de umarım bu ay iyi alabilir.
Masallah canım emzirerek cok iyi kilo almis. Seninkinin bogumlar katlaniyordur :)) Bizimki de kusarak aliyor reflusu var. Yedigini cikariyor avuc avuc kusuyor diyorum ama kilo aliyor cok sukur
Canim ekmek yeme, protein agirlikli beslen. Tatli olarak sutlac, tahin pekmez yiyebilirsin. Ya da ben sunu cok seviyorum oglen yiyorum genelde. 4-5 kasik yulafli granola,1 kasik bal,1 tane dogranmis muz,laktozsuz sut. Bir de bolca ayva,elma,armut ve portakal kabuklu komposto yapip ictim. Haliyle wcye cok gittim bu fazlaligi atti. Ama emzirirken asla kiilo vermek icin ogun azaltmamaliyiz. Saglikli seyleri yesek,kosusturmadan eski haline donuluyor zatenYa ne guzel masallah canim ben toplamda 16 kilo aldim dogumdan 5 gun sonra on kilo gitmisti 1 buçuk aydır 6 kilo gitmedi benimle hicbir kiyafetim olmuyor istahim da cok acik degil tatli dişinda bilemedim napsam
Aynen cok ii yapmşsn,ılerde dışarı cıkarsn verırsn eşıne hazır sutBen az once cikardim bir tane elimle kirdim yarisini geri kalani hemen attim buzluga. Disarda 1 dk fln kaldi yani. Ama hepsi kirilmaz bunun ince bi noktasi vardi:) calismiyorum da aksama dogru biraz sut azaliyor gogsumde ondan diyorum vereyim hem sut dolar memem o arada
3 saatte bir alıyorum bezini zaten kaka yapmış oluyor sadece çiş yaptığı zamanda alıyom bi gece almıyorum çok huzursuzluk yapmıyorsa bırakıyorum uykusu açılmasın diyeBebeklerinizin altını ne kadar sürede bir değiştiriyorsunuz kızlar? Ben nerdeys her emzirme öncesi yani ortalama 3 saate bir değiştiriyorum.Geçen kvdem geldi ve napıyosun sen bu kadar sık altı mı değiştirilir bebeğin üşütürsün kaka yapmadıkça değiştirme dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Benim içim rahat etmiyor öylr altı ıslak ıslak çişli çünkü nerdeyse her açtığımda çiş yapmış oluyo zaten
bugün bakıldı 37cm diKızlar bebeklerinizin baş çevresi uzunluğu kaç cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?