2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar bebeğim bugün altını değiştirirlken kaka yaptıı bildiğiniz su gibi kakası çok cıvıkk sizin bebeklerinkide böylemi ya ? ek gıda yok die katı yapmaz heralde ama nebilim dert oldu bana böyle cıvık yapması bide yeşilliydi zaten kakası of

Gunaydinnnn..
Gece kac saatte bir uyaniyo sizinkiler yahu? Benim bu geceki tempomu yazayim 10da uyudu 1.30- 3.15-5.30 bu saatlerde uyanik kaliyo bide 6.3da uyudu 7.30da uyandi. Ay zombi gibiyim.. Ne zaman 1 2 kere uyancaz biz..
Tam bu dedigin saatler gecerli bizdede.. gece 3 yada 4 gibi uyanip emdiginde yatitinca kivranio gazdan.. oyuzden altini acip karnina masaj yapiyorum e tabi uyaniyor minigim.. tekrr uyumamiz 6yi buluyor.. ben aralarda yrim saat uyuyunca bile dinc oluyorum..

Bir şey sorcam canım, ben uykusunda ıkındığı için ellemiyorum yerinden ama, sen uyandığı için mi kaldırıyorsun mesela?

Bizimkinin burnu cok tikali canm hep hiril hiril burnu o yüzden yapiyorm malesef

Burun tıkanıklığna Dr umuz serum yazmıştı çok faydasını görmedim ben . Sutumden 1 2 damla damlatiyorum hemen faydasını görüyorum.. istersen dene canım sende .

rekor bende ilk ay anne sütü 2 kilo aldı :) 3.600 gr 51 cm dogdu hastaneden 3.250 çıktık 1 aşıda 60 cm 5.300 maşallah paşama ama kızlar bende şaşırdım hic uzun emmez bide çok kusuyor

Bence bende .d benim minik 2950 50 cm doğdu. 1 hafta sonraki kontrolumuz de 3600 geldi masallah

denicem cnm çook sağol da gövdesini nereye desyeklicemki acaba :/ ay çok cahilim

Yere koltuğun yanına oturup çocuğu koltuğa yan yatirabilirsen olur gibi anlatabildim mi bilmiyorum. Tabi belki bir minderin üstüne oturman ve sırtını desteklemen gerekebilir. Biz şu anda evde değil kizkardesimde kalıyoruz. Dolayısıyla salonda böyle bir emzirme yöntemi deneyemedim henüz. Eve dönünce ilk işim bunu denemek olacak.

Benim kız doğduğunda hastanede boyunu 50cm ölçmüşler kilosuda 3160 gr doğdu hastaneden çıkarken 2930 gr olduk 5 gün sonra sağlık ocağına gittiğimde boyunu 52 cm ölçtü kilosuda doğum kilosuna gelmişti şimdi ben hangi boyu baz alıcam bu kadar farklılık olurmu ha bu arada 5.gün hastanedede kontrolumüz vardı boyu gine 50 cm ölçtü kilo sağlık ocağıyla aynıydı

Zemzemi kaynatip sogutup mi veriyorsun canim?
Benimde oyle oldu morardi guzelim kiyafeyleri kizimin
Valla ortalamasini al benim dogdugnda 50 cm ayni hastanenin cocuk dr gittigimizde 3 gun sonra 48 dediler cekti sanki cocuk hep ayni tartmak lazim aslinda dogru sonc icin

Kizlar bebeğinde dogum lekesi olan var mi? Benim goz kapağında var alninda hafifce ve kafasinda ama saclardan cok belli olmuyor. Ne zaman gecer acaba

bendr 1,2 kere öyle gördüm yeşil tortusu kalıyor sadece primada gerisi hep su gibi

Bir şey sorcam canım, ben uykusunda ıkındığı için ellemiyorum yerinden ama, sen uyandığı için mi kaldırıyorsun mesela?
Bende merak ettim benimki de ıkınıp ıkınıp uyuyor
Canım maşallah diyeyim ama tartılarda mı sıkıntı vardı acaba bir haftada 700 grama yakın alması zor bence ki ilk hafta kilo veriyorlar genelde
benim yeğnim 1 kilo aldı 1 haftada doktorlar şoka girmişti 2200 dü hastaneden çıkarken 1 hafta sonra 3200 görümceminki 1900 1 hafta sonra 3 buçuk :))

Kızlar deliricem bu çocuk nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluga uyumuyor ve ben sabah yediden beri uyku uyumadım kafam sallanıyor artık :'(

Kizlar bebeğinde dogum lekesi olan var mi? Benim goz kapağında var alninda hafifce ve kafasinda ama saclardan cok belli olmuyor. Ne zaman gecer acaba
Göz kapağında iki kaşın arsında bide diz kapagında

Aynen ıkınıyor, bazen çok oluyor bazen baya şiddetli ama ben dokunmuyorum açıkçası. İnşaallah yanlış bir şey yapmıyorumdur.

Bu arada kızlar lekeden bahsetmişsiniz, bizimde sağ göz kapağında vardı, ilk doğduğunda mordu zamanla kızardı çizgi gibi oldu, şimdi de 1 ayda iyice yok olmuş. Küçüktü bizim leke ondan çabuk geçti belki ama uçuyor.

Aynen ya bizim sağlık ocağı da 2-3 cm fazla ölçüyor boyu ya da hastane eksik ölçüyor. Evde kendim ölçeyim yavrumu en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…