- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.861
Ondan da pisik sikayeti var genelde. Piyasada dogru duzgun bir bez yok cidden@country cnm Molfix öyle malesef iz çıkarıyor bende biraktim o yüzden canbebe aldım en son memnunum gayet.
baharinbahcesi cnm bn hepsini kullandım huggies Molfix Prima şuan canbebedym ve memnunum
Poponu kaşı dilini ısır bütün batıl inançları yap nazar değmesin masallahh:))Gunaydinlarr:)
Ay bu gece oyle guzel uyudukki gogslerim tas gibin masallah:)
9.30da yattik oglum ilk kez 4.5 saat uyudu ve sonra da 3 saatte bi uyandi gozlerime inanamadim:)))
Saclari dokulecek canim. Doktorumuz dokulmeden soylemisti. Bunlar anne karnindaki saclar asil saclari gelecekmis hatta hatira olarak biraz kesin dedi.1 ay oldu canım düşeli. Kalıntıları bilmiyorum hatırlamıyorum ilk zamanlar var mıydı.
Bu bebişlerin ne değişik şeyleri varmış, şimdi de saçları dökülüyor bizimkinin. Bi baktım çarşafı saç dolu. Annem normal dökülür tekrar çıkar dedi bu sefer dr A sormadım :)
Yok kötü değil çok şükür canım bazı bebeklerde kalca gelişimi 3. Ayda tamamlaniyormus 1 ay sonra tekrar çekilecek hala sorun varsa ona göre tedavi olacakKıyamam ben ona ya yerimm :)) aynen bugünlere de şükürler olsun . Evet bizim de cuma çekilecek inşallah bisi yoktursizin kalça geriliği kötü bisi deil dimi geçer inşallah.
Geçti geçti çok şükür canım bir gün çok kötüydü öksürüyordu hırıltı vardı sürekli inler gibi bir hali vardı emmek istemiyordu acil doktoru antibiyotik verdi sonraki gün başka doktora götürdük buhar verildi hırıltısı düzeldi antibiyotiğe gerek yok dedi sadece burnunu temizledim kendi kendine iyileşti anne sütü her derde deva gerçekten inşallah oglusunda hemencik iyileşir canimdün ne varsa yedim hurma dereotu taze nane bulgur 1 tane kuru soğan yeşil soğanincir sütlaç çok şükür eskisi gibi geldi yememe dikkat edicem artık
Evet hastaneyi aradım hemşirede öyle dedi bazen 1 hafta gider geri gelir dedi dün çok yedim içtim düzeldi hamdolsun
hiç bırakırmıyım şırınga ve kaşıkla mama verdim azıcık açtı yedi sonra beğenmedi yemedi
2 saatte bir emzir oyala o saatleri atlatana kadar bebeğin rahat sindirir rahatlar ben oyalıyordum 1 buçuk 2 saat
benimde ailem bursa da canım. Çok iyi bi karar almışsın ailenin yanında olmak sanada iyi gelicek onlarda çok mutlu olmuşlardır
İnşAllah acılarını unutturacak hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim sana.
nezlesi geçtimi canım benimkide pek huzursuz nezle gibi burnu tıkalı akıyo bugün doktora götürücem ciğerlerine inmesinden korkuyorum
Bizimkide öyle muhtemelen kendiliğinden duzelecek ama o bandaji görünce içim acıdı ya inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz bizim doktorda havluyu katlayıp bacaklarının arasına koy dedi sonradan pişman olmamak için yapıyorum bakalım inşallah ise yarar kanguruyu bende düşünüyorum 3 aydan sonra alacaktım ama şimdi alayım en iyisiCanım hatırlamıyorum 1 mi 2 miydi şu an. Ama ben memlekete gittiğimizde bi ortopedistw götürdüm çok kritik değerler değil bunlar neredeyse normal dedi. Bir de hala çift bez öneriliyor mu diye şaşırdı. O sırada muayene için kızın bezleri açıyordu ne yapmışlar sana böyle, daraltmaya mı çalışıyorlar çok mu bunaldın diye diye sevdibıraktım ben de çift bezi. Haftaya ikinci usg çekilecek bakalım değerler nasıl çıkacak. Eğer bir değişiklik olmazsa o zaman farklı bir tedavi olur dedi. Pelvik bandaj mı dedim, yok o artık eskide kaldı hem kullanımı zor hem çocuğa yazık, farklı bir cihaz kullanıyorum ben dedi. Bakalım haftaya bi usg çekilsin düzelme yoksa ortopedist bulucam burada. Drdiğin gibi bacakları açık tutmak lazımmış. Ben kanguru kullanıyorum zararı olur mu dedim, bacakları açık konumlandığı için kanguru kullanımını kısıtlamıyorum dedi.
Kesinlikle katılıyorum heleki arası az olsun birlikte büyüsünler diye düşünmemek lazımDün gece oğluma yemek yadırgıyorum ki kendi yiyordu bıraktı kıskançlıktan bi yandanda diğerini uyutmaya çalıştım başardım en sonunda 2 tane hele akıl kàrı değil şimdiden söyleyim kimse kızmasın ama çok çok düşünmek lazım 2.yi
Cnm biz ayrıca motılıum kullanıorz o cok etkılı,yalnız dr gunde 3 vermiştı bn gunde 2verıormOf kizlar ya bu reflu ne zaman gececek delirecegim. Ustumuzun basimizin habire degismesini gectim. Ne yediyse cikariyor. Haril haril fiskirarak kusuyor,bazen oturup aglayasim geliyorum. Bir cocuk emmeden sonra 6 7 kez kusar mi. Tam diyorum goguslerim doldu emdi kusuyor haril haril. Gavisconu veriyorum yine kusuyor. O kustuklarina o kadar uzuluyorum ki... Reflu yastigi,gaviscon,yarim saat emzirmeden sonra dik tutma(belime vuruyor artik agirlastikca). Baska bir cozumu var mi bunun kizlar? Cok uzuluyorum emdigi bosa gidiyor cogu zaman
onun yediği yarıyordur ona merak etme kilo alımı normalse bu şekilde sadece sana zorluğu olucak. Çok sıkmı emziriyorsun acaba?Of kizlar ya bu reflu ne zaman gececek delirecegim. Ustumuzun basimizin habire degismesini gectim. Ne yediyse cikariyor. Haril haril fiskirarak kusuyor,bazen oturup aglayasim geliyorum. Bir cocuk emmeden sonra 6 7 kez kusar mi. Tam diyorum goguslerim doldu emdi kusuyor haril haril. Gavisconu veriyorum yine kusuyor. O kustuklarina o kadar uzuluyorum ki... Reflu yastigi,gaviscon,yarim saat emzirmeden sonra dik tutma(belime vuruyor artik agirlastikca). Baska bir cozumu var mi bunun kizlar? Cok uzuluyorum emdigi bosa gidiyor cogu zaman
hamdolsun o kadar değil emme istememe bizdede var burnunda hırıltı akıntı var memeyi sıklaştırdım iyileşsin diye dediğin gibi inşAllah iyileşirYok kötü değil çok şükür canım bazı bebeklerde kalca gelişimi 3. Ayda tamamlaniyormus 1 ay sonra tekrar çekilecek hala sorun varsa ona göre tedavi olacak
Geçti geçti çok şükür canım bir gün çok kötüydü öksürüyordu hırıltı vardı sürekli inler gibi bir hali vardı emmek istemiyordu acil doktoru antibiyotik verdi sonraki gün başka doktora götürdük buhar verildi hırıltısı düzeldi antibiyotiğe gerek yok dedi sadece burnunu temizledim kendi kendine iyileşti anne sütü her derde deva gerçekten inşallah oglusunda hemencik iyileşir canim
Bizimkide öyle muhtemelen kendiliğinden duzelecek ama o bandaji görünce içim acıdı ya inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz bizim doktorda havluyu katlayıp bacaklarının arasına koy dedi sonradan pişman olmamak için yapıyorum bakalım inşallah ise yarar kanguruyu bende düşünüyorum 3 aydan sonra alacaktım ama şimdi alayım en iyisi
Ben 7 ay sonra filan düşünüyorum bebeğin psikolojisi için ama cesaretim hiç yok gurbette tek başımaKesinlikle katılıyorum heleki arası az olsun birlikte büyüsünler diye düşünmemek lazımbenimkilerinde aynı anda uyuyacaklari tutuyor biri ayağımda biri kucagimda
Ya benimki uykudan uyaninca cok guzel emiyo ama ayikken emiyirsa kivraniyo resmen kucagimda yilan gibi:) habire bogazina kacirtiyo fln. Anlamadim gittiKalıntılar bende de vardı geçiyor zamanla :)
Kızlar göğüslerin şişmesi sütün sulu kısmının çok birikmesindenmiş, çok emiyor sönüyor deyince süt az sanmayın o zaman da yağlı kısmı kalıyormuş. Benim de sürekli emiyor saatte bir istediği oluyor gün içinde, emzikle de oyalanmıyor ortalığı yıkıyor, o yüzden sulu birikemiyor, çok uyuduğunda şişiyor. Ama inik olunca doymuyor yetmiyor ya da azaldı diye bir şey yok korkmayın :)
Yok cnm ya dogumdan bu yana ilk bu:)Maşallahh canım inşallah öyle gider uyku önemli. Bizimki de bikaç gün iyi uyudu dün yine uyutmadı ama sünnetten dolayı sanırım.
Ahahaa:) bugun butun evi kaldirip indirebilirim:)Poponu kaşı dilini ısır bütün batıl inançları yap nazar değmesin masallahh:))
Off isin cok zor canim kuzuya da yazikOf kizlar ya bu reflu ne zaman gececek delirecegim. Ustumuzun basimizin habire degismesini gectim. Ne yediyse cikariyor. Haril haril fiskirarak kusuyor,bazen oturup aglayasim geliyorum. Bir cocuk emmeden sonra 6 7 kez kusar mi. Tam diyorum goguslerim doldu emdi kusuyor haril haril. Gavisconu veriyorum yine kusuyor. O kustuklarina o kadar uzuluyorum ki... Reflu yastigi,gaviscon,yarim saat emzirmeden sonra dik tutma(belime vuruyor artik agirlastikca). Baska bir cozumu var mi bunun kizlar? Cok uzuluyorum emdigi bosa gidiyor cogu zaman
Kizlar dun esimle konustuk ve kizimk pedagoga goturmeye karar verdik. Evde surekli kriz var. Kizim surekli bas bas bagiriyo ciglik atiyo agliyo her seye. Bebege vuruyo cimcikliyo... Sizce de gotureyimmi? Bu kardes sendromu yikti gecti bizi. Bebek de masallah bi sakin oylece duruyo. Biz kizimla ugrasiyoruz. Uzuluyorum bide cok fazla kiskaniyoKesinlikle katılıyorum heleki arası az olsun birlikte büyüsünler diye düşünmemek lazımbenimkilerinde aynı anda uyuyacaklari tutuyor biri ayağımda biri kucagimda
Bandajı görünce ben de çok ağlamıştımYok kötü değil çok şükür canım bazı bebeklerde kalca gelişimi 3. Ayda tamamlaniyormus 1 ay sonra tekrar çekilecek hala sorun varsa ona göre tedavi olacak
Geçti geçti çok şükür canım bir gün çok kötüydü öksürüyordu hırıltı vardı sürekli inler gibi bir hali vardı emmek istemiyordu acil doktoru antibiyotik verdi sonraki gün başka doktora götürdük buhar verildi hırıltısı düzeldi antibiyotiğe gerek yok dedi sadece burnunu temizledim kendi kendine iyileşti anne sütü her derde deva gerçekten inşallah oglusunda hemencik iyileşir canim
Bizimkide öyle muhtemelen kendiliğinden duzelecek ama o bandaji görünce içim acıdı ya inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz bizim doktorda havluyu katlayıp bacaklarının arasına koy dedi sonradan pişman olmamak için yapıyorum bakalım inşallah ise yarar kanguruyu bende düşünüyorum 3 aydan sonra alacaktım ama şimdi alayım en iyisi
O kıvranma işini gazı varken çok yapıyo benimki. Gazını alıp sakinleştirip devam ediyorum emzirmeye. Denedin mi öyleYa benimki uykudan uyaninca cok guzel emiyo ama ayikken emiyirsa kivraniyo resmen kucagimda yilan gibi:) habire bogazina kacirtiyo fln. Anlamadim gitti
Annen normal diyorsa normaldir1 ay oldu canım düşeli. Kalıntıları bilmiyorum hatırlamıyorum ilk zamanlar var mıydı.
Bu bebişlerin ne değişik şeyleri varmış, şimdi de saçları dökülüyor bizimkinin. Bi baktım çarşafı saç dolu. Annem normal dökülür tekrar çıkar dedi bu sefer dr A sormadım :)
Bizimde kızım 8 aylıkken olmuş küçük olduğu için kıskanmaz diye düşündüm ama kac yaşında olursa olsun kıskançlık oluyormuş mutlaka şimdi memleketteyim 2 hafta sonra başbaşa kalıcam bakalım bizi neler bekliyor belki 5 sene sonra iyiki öyle olmuş derim :))Ben 7 ay sonra filan düşünüyorum bebeğin psikolojisi için ama cesaretim hiç yok gurbette tek başıma
Bence iyi düşünmüşsünüz canım benimki kendini ifade edebilse bende goturmeyi düşünürdüm ya instagramda bakıyorum millet 3 tane 4 tane üst üste doğurmuş onlarda olmuyormu ki bu kıskançlık yoksa biz mi çok hassas yaklaşıyoruz anlamadımKizlar dun esimle konustuk ve kizimk pedagoga goturmeye karar verdik. Evde surekli kriz var. Kizim surekli bas bas bagiriyo ciglik atiyo agliyo her seye. Bebege vuruyo cimcikliyo... Sizce de gotureyimmi? Bu kardes sendromu yikti gecti bizi. Bebek de masallah bi sakin oylece duruyo. Biz kizimla ugrasiyoruz. Uzuluyorum bide cok fazla kiskaniyo
Onu da danisayim canim umarim iyi gelir . Bir de gavisconun tadi kotu diye oguruyor dogru duzgun yutamiyor. Sen nasil veriyorsunCnm biz ayrıca motılıum kullanıorz o cok etkılı,yalnız dr gunde 3 vermiştı bn gunde 2verıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?