2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

KV de sütün yarıyor demekki dedi.

Kizlar benim gobegim hala cok cirkin ya gobegimin deliginin oralar kapkara leke kaldi bir de gobek deligim kocaman ne zaman gececek ya

biz ilk huggies kullandık sonra markette onu bulamayınca prima aldım ama hiç beğenmedim kakayı emmiyor o yüzden pişik yapabilir ama huggies emiyor ooh mis gibi. şimdi bir paket primayı mecburen bitireceğiz artık

Kesinlikle götür biz o derecede yaşamıyoruz biraz içten içten kıskanıyo zarar vermedi daha bugün 3 kreşle görüştüm ben muhtemelen başlarsam evde onada banada eziyet oluyo ilgi istiyo oyun istiyo hakkıda yaşıtlarına ihtiyaçları var seninki kaç yaşındaydı

Kızlar ya hepatit aşısından sonra bebeği huysuzlanan var mı? Benimki bugün hiç durmuyor ya çok huysuz.

Benimki 3.5 yasinda. Bence hemen verme krese. Kendini dislanmis hissetmesin. Ben eylulde baslaticam. Beni birakip cok sevdigi ananesine bile gitmiyo alt katta oturuyo.

1 ay oldu hala hic bir degisiklik yok hamileyken bu kadar kotu gorunmuyordu korsede taktigim halde inmis balon gibi her tarafi harita gibi kendimden sogudum resmen

korse hiiçbir işe yaramadı bendede hiç içeri çekmedi. bende tülbentle bağladım bayağı kaçtı içeri lekeler bendede vaar ama çok değil. normal doğum mu yaptın?

3 martta doğum yaptım ama konseyi bi türlü takamadım söyledim netten abdominal korse söyledim oda xl söyledim büyük oldu evde kilot korse var o da rahatsız etti şimdi geçmi acaba bilemedim

Kızlar ya hepatit aşısından sonra bebeği huysuzlanan var mı? Benimki bugün hiç durmuyor ya çok huysuz.

Ben aynı soruyu soracaktım. Benimki var ki benim oğlum çok sakin bir bebek. Ağlaması filan yok ama huzursuz ve uyumuyor. Hep kucakta geceden beri. Dün gece 3ten beri 6 saat uyumamış tır toplam.

korse hiiçbir işe yaramadı bendede hiç içeri çekmedi. bende tülbentle bağladım bayağı kaçtı içeri lekeler bendede vaar ama çok değil. normal doğum mu yaptın?
Sezeryan yaptim belkide ondan oldu boyle
Bnde tulbent baglayayim o dha ski tutar bencede

Biz varız. Pazartesi oldu aşıyı, salı çok huysuzdu. Uyumadı, emmedi. Bugün iyi şükür.

Benimkidr uyumuyor, 10 dk sonra ağlayaak uyanıyor mahvetti bugün beni.

Ben aynı soruyu soracaktım. Benimki var ki benim oğlum çok sakin bir bebek. Ağlaması filan yok ama huzursuz ve uyumuyor. Hep kucakta geceden beri. Dün gece 3ten beri 6 saat uyumamış tır toplam.

Benimki bugün oldu gerçi aşıyı ama anlamadım ya, ağlayarak uyanıyor uykusundan. Uyanıkken de 10 dk sakin maksimum ki dediğin gibi sakin bir bebekti yani benimde oğlum.

Bu hepatit b asisini ne zamana kadar yaptirabiliyoruz biz 1 aylik olduk ama gidemedim saglikocagini arayip soracaktim unutmusum
Siz ne zaman yaptirdiniz kizlar

Canim ben cok kustugunu biliyordum ama doktorum farketti. Fiskirarak kusuyor ve agiz dolusuysa ve birden fazlaysa bebek reflusu diyorlar. Ama once bir ay kadar takibini yaptik,reflu yatagi aldik,yarim saat emzirmeden sonra dik tuttuk ve saydik. Yani fazlaligini kusmak gibi degil. Muhakkak anlarsin oyle bir kusma yani. Gavisconu tam alabilirse bir nebze 2 emzirmeye kadar daha rahatiz. Asil tehlikeli olan kilo kayiplarina yol acabiliyor bu reflu. Hele bazen atak yapiyor ne var ne yok cikariyor @ruzigarr in kizi da boyleymis 3 ayda duzelmis..6 ayda genelde oturunca geciyormus ama cidden zor bugun 2 paket daha agiz bezi aldik.

Çok şükür ağlaması yok. Miy miy söyleniyor ikiniyor. Gazi varmış gibi triplere giriyor. Aşıya bağladım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…