- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.961
Al benden de o kadar bi de sıkı bir karnim oldu ama sis yani ici dolu sert 4 aylik hamile gibiyim korseye baslicam delikte kara dediğin gibi sil sil cikmadiKizlar benim gobegim hala cok cirkin ya gobegimin deliginin oralar kapkara leke kaldi bir de gobek deligim kocaman ne zaman gececek ya
Ay benimkide öyle bugün pazartesi olmuştuk aşıyı dün banyo yaptırmıştım bide gezmeye gittik anlamadım amabugün anlattığın gibi aşıdanmı acabaÇok şükür ağlaması yok. Miy miy söyleniyor ikiniyor. Gazi varmış gibi triplere giriyor. Aşıya bağladım bende.
Ay benimkide öyle bugün pazartesi olmuştuk aşıyı dün banyo yaptırmıştım bide gezmeye gittik anlamadım amabugün anlattığın gibi aşıdanmı acabaÇok şükür ağlaması yok. Miy miy söyleniyor ikiniyor. Gazi varmış gibi triplere giriyor. Aşıya bağladım bende.
Ayy masallah size bizim kalca usg miz 20 dakika surdu yaptirmadigi hareket kalmadi doktorun..Sarilik bizde de devam iki aya bisey kalmadi hala yuzunde gozunde bariz var gunesten yanmis gibi bronz gelen gecen soruyor alistim artik saglikli olsun da bu da gecer ne guzel gecmis gununuz canim bence hicbirsey cikmayacak arkadaşımın yegeninde de 90 gun surmus sarilik hic de bisey cikmamais bizim.durum da oyle uzayan danTeyzeleri biz bugun 2 aylık oldukilk önce kalca ultrasonumuzu cektirdik cok sukur iyi gecti ama internette anlatilandan cok daha kisa surdu biraz saga biraz sola hop 3 4 dakikada bitti. Oradan o hastanedeki cocuk doktoruna goturduk. Ilk orada dogum yaptigim icin Deniz'i o doktor da takip ediyordu. Sariliginin gecmemesine sasirdi 3 ayi bulacak gecmesse universite hastanesine tekrar gidin dedi. Bu doktor en son birbucuk ay once gordugu icin bu surecte 2bucuk kilo almis cok fazla ne kadar siklikta emziriyorsun dedi. Gunduz birbucuk iki gece 3-4 saatte bir dedim. Gunduz 3 saatte bir yap dedi ama istiyorsa bu kadar sık vermek de lazim dedi ve emzige devam dedi. Bir de bir gozunde kayma var gibi 3 aya kadar gecmiyorsa goz doktoruna gidin dedi. Ama Deniz'in gozleri normal bana gore isik tuttugunda doktor oyle oldu.Ya da evde birseye odaklanirsa mesela telde foto cekerken kayiyor gibi yapiyor sanki odaklanirken sonra normale donuyor. Sizinde boyle mi ?
Bir de hastanede aa cocugunuz sari mi diyenlere ucasim geliyor benim.Biliyoruz herhalde diyesim geliyor cunku 2 saat laf anlatiyoruz uzamis sariligin ne oldugunu ve en son kafadan gittigini vs.
Ve bugun oglusum ve babasi ilk defa alisverise ciktik. Yemek yedik,Deniz'e alisveris yaptik,kitap aldik ve inanilmaz iyi geldi kizlar. Disaridayken cok guzel uyuyor hareket durdugunda uyaniyor :) uykususuz belki ama 2 3 saat uykularla bile cok keyifli zamanlar geciriyiruz.
Yarin 2.ay asilarimiz var umarim ates ve huzursuzluk yapmaz. Ay cok konustum,hepinizi opuyoruz
korse yukarı çektiği için yara yeerini acıtıyor. tülbenti ücgen yapıp göbüşü içeri çekip sımsıkı arkadan bağladım. üç tülbent alt alta sırayla yaptım mis gibi oldu. dene bencedeSezeryan yaptim belkide ondan oldu boyle
Bnde tulbent baglayayim o dha ski tutar bencede
30 günlük olunca saglik ocaginin seni aramasi gerekiyordu gitmediysen ..zaten 5.gunlukken gittigimizde asi karti verdiler ya orda da tarih yazar canimBu hepatit b asisini ne zamana kadar yaptirabiliyoruz biz 1 aylik olduk ama gidemedim saglikocagini arayip soracaktim unutmusum
Siz ne zaman yaptirdiniz kizlar
Kızlar ya hepatit aşısından sonra bebeği huysuzlanan var mı? Benimki bugün hiç durmuyor ya çok huysuz.
Bence de birsey cikmayacak bakilan bakildi zaten. Kalca usgsine kafam takildi cok kisaydi ya soyle diyim Deniz uyuyordu bacaklari kivrikti bir saga bir sola bakti tamam dedi.biraz uzatayim oyle de bakayim olmadi. Nette de farkli okumustum o anda tamam mi dedim keske soyleseydim daha uzun surmuyor mu diye bazen insanin basireti baglaniyor ciddenAyy masallah size bizim kalca usg miz 20 dakika surdu yaptirmadigi hareket kalmadi doktorun..Sarilik bizde de devam iki aya bisey kalmadi hala yuzunde gozunde bariz var gunesten yanmis gibi bronz gelen gecen soruyor alistim artik saglikli olsun da bu da gecer ne guzel gecmis gununuz canim bence hicbirsey cikmayacak arkadaşımın yegeninde de 90 gun surmus sarilik hic de bisey cikmamais bizim.durum da oyle uzayan dan
Bence cok iyi fikir imkaniniz varsa bencede götürün canm hem size nasil davranmaniz konusunda yardımcı olurlar hemde kizon bu süreci daha kolay gecirirKizlar dun esimle konustuk ve kizimk pedagoga goturmeye karar verdik. Evde surekli kriz var. Kizim surekli bas bas bagiriyo ciglik atiyo agliyo her seye. Bebege vuruyo cimcikliyo... Sizce de gotureyimmi? Bu kardes sendromu yikti gecti bizi. Bebek de masallah bi sakin oylece duruyo. Biz kizimla ugrasiyoruz. Uzuluyorum bide cok fazla kiskaniyo
Evet zaten asil kendimiz icin gidicez. Nasil davranacagimizi sasirdik vallahi.Bence cok iyi fikir imkaniniz varsa bencede götürün canm hem size nasil davranmaniz konusunda yardımcı olurlar hemde kizon bu süreci daha kolay gecirir
Cnm sabunla lifle geçiyor;korkmaKizlar benim gobegim hala cok cirkin ya gobegimin deliginin oralar kapkara leke kaldi bir de gobek deligim kocaman ne zaman gececek ya
Bnm bugün ziraat bankası hesabıma yatmış;çektim bile cnmKızlar ,
doğum parası ve süt parası diye bişey vardı doğumdan sonra kaymakamlıktan mı ne alınan. Alanınız var mı?
Bende molfixi sizdiriyor diye degistireym dedim burdaki arkadaşlarin tavsiyesi üzerine can bebe aldim oda pişik yapmaya başladı napicam bilemiyorum molfixede geri dönmek istemiyorum baska bez denemeyede cesaretm yok acikcasiKizlar ben bu molfixi hic begenmedim surekli cis sizdiriyor korkuyorum cocugum uyudugunda sizdirir farkedemem usuyecek diye. Uyanir diye kontrol edemiyorumda. Bacaginada iz yapiyor. Prima kotunun iyisi heralde. Aktif bebegi de deneyip primium care mi aktif bebek mi karar verip devam edicem bundan sonra. Bezinden cook memnun olan var mi acaba tavsiye alayim
5 gün boyunca uyumadık cnm;hep ağladı-memeye çok düşkünlük oldu ve agladı maalesef ;(Kızlar ya hepatit aşısından sonra bebeği huysuzlanan var mı? Benimki bugün hiç durmuyor ya çok huysuz.
Canim bizim 2.ay asilari yarin,rota virusunu yaptiracagim ama devlet karsilamiyormus kendi doktorumuz yapacak onu da 3.ayda yapacak sanirimbaharinbahcesi canım sana bi şey sorcam siz 2aylık oldunuz bu ayki aşıgı oldunuzmu bide rota virüsü aşısı yaptırcanmı ikisi bir arada mı oluyor yoksa bir iki gün arayla mı bu konu hakkında bilgin varmı
Kızlar ,
doğum parası ve süt parası diye bişey vardı doğumdan sonra kaymakamlıktan mı ne alınan. Alanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?