2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim hamileligimde dogumumda zor gectigi icin zaten 2. Hayal edemiyodum suan hepten korktum. İstemiyorum demek istemiyorum Allah korusun ben isterim Allah nasip etmez. Zaten kızım tedaviyle oldu. Buna uzun omur saglik versin rabbim 2.ci icin bugunleri unutmus olmam lazim
Reflu olduguna fiskirttigi icin mi karar verdiniz benimki de kusuyor ama fiskirtma yok. Ozellikle sirtimda gazini çıkardiktan sonra garanti sirtim ustu basi batiyor. Ustunu degistirirken bidaha. Gecen bende oturdum agladim gercekten. Benimki bide braz huysuz oldugu icin emdikten sonra yarm saat ayni pozisyonda tutmak mümkün olmuyor pek

Ayni oyle yapiyo evet bazen burnunu agzina aliyo bogulacak gibi oluyo..

Kizlar ben bu molfixi hic begenmedim surekli cis sizdiriyor korkuyorum cocugum uyudugunda sizdirir farkedemem usuyecek diye. Uyanir diye kontrol edemiyorumda. Bacaginada iz yapiyor. Prima kotunun iyisi heralde. Aktif bebegi de deneyip primium care mi aktif bebek mi karar verip devam edicem bundan sonra. Bezinden cook memnun olan var mi acaba tavsiye alayim

Birde primium care kullanar bezin ic resmini atabilir mi bendekinden farkli mi merak ediyorum.

Evet dimi onu düşünememiştim :)) gerçekten gerekli bir şey aslında daha öncesinde gitmek gerek insan nasıl davranacağını hangi davranışın onda nasıl iz bırakacağını bilemiyor

Birde primium care kullanar bezin ic resmini atabilir mi bendekinden farkli mi merak ediyorum.
Premium care bez değiştirmiş yenileri çok iyi diyorlar onlardan alıcaz ama ben şu an huggies kullanıyorum 2 numaraya kadar iyi 3te değiştiriyolar bezleri onları beğenmedim. Bu huggiesin içi. Benimki çok fazla çiş kaka yapıyor güzel hapsediyor.

Dosya yüklenmemiş burada attım.

Eklentiler

• Collage 2017-04-12 14_37_24.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bebeklerinizin baş çevresi uzunluğu kaç cm
36 cm. ama bebeğimin kafası hala silindirik duruyor. Sezaryenle doğmasına rağmen normal doğumla başladığı ve bebek kanala girmişken çıkarıldığı için kafa yapısı biraz yukarı doğru sivriliyor. 2 hafta olacak nerdeyse hala tam anlamıyla yuvarlaklaşmadı. Normal doğum yapan arkadaşlar sizin bebeklerinizin kafası hemen düzeldi mi? Ne kadar zaman aldı?

Ben aktif bebek 2 numara kullanıyorum ve şu an çok memnunum canım daha hiç sızdırma olmadı.

Kızarıklık yüzünde mı canım yoksa vücudunda da mı var? Bizim yüzünde sivilceler var ama doktor normal dedi.
bizim eve gelen hemşire bebeğin yüzünde kızarık içi beyaz iltihaplı gibi çıkan sivilceler anne sütünün yaradığını gösterir bugün geçer yarın başka yerinde yine çıkar dedi.
bizimkisi de öyle canım. hemşire kaka yapması iyi bişey korkma demişti.

Aslında 2 sene kadar sonra rahatlığa bi büyünseler beraber vakit geçirirler ama şu zamanlar çok zor geçecek senin kaç yaş var bizim 3 yaş aralari
1 buçuk yas var bizim de canım beraber bir şeyler yapınca daha iyi olacağına inanıyorum bende

Benim normal doğum oldu bugün 34. Gün. Hâlâ kızımın kafası tam şeklini almadı. O da kanalda fazla kalmıştı.

Benimde kizimin arkaya dogru uzuyor hafif. Sezeryan oldu ama dogumum zor oldu bebegi cikartirlarken resmen vucudum sallandi omzum kopuyor sandım.

2 numaraya daha gecmedm ben sen kac kg oldugunda gectin? Elimdeki son pakedide bitireyim dedim oyle gecerim. Ama kucuk yani farkindayim

Ben erken geçtim aslında canım, 3 buçuk kiloyken geçtim. 1 numara hep sızdırdı çünkü canbebede de, primada da onu yaşadım onun için hastanede hep yeni doğduğunda 2 numara takmışlardı, bir geçelim dedim iyiki de geçmişim çok şükür bir haftadır hiç sızıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…