2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende molfixi sizdiriyor diye degistireym dedim burdaki arkadaşlarin tavsiyesi üzerine can bebe aldim oda pişik yapmaya başladı napicam bilemiyorum molfixede geri dönmek istemiyorum baska bez denemeyede cesaretm yok acikcasi
huggies tavsiye ederim denemek istersen

Kızlar ,
doğum parası ve süt parası diye bişey vardı doğumdan sonra kaymakamlıktan mı ne alınan. Alanınız var mı?
Süt parasını aldım da doğum duruyor süt parasını ziraat bankasından eşim sigortalı olduğu için o aldı

Canim bizim 2.ay asilari yarin,rota virusunu yaptiracagim ama devlet karsilamiyormus kendi doktorumuz yapacak onu da 3.ayda yapacak sanirim
Aşıyı devletin karşılamadığını biliyorum ben aşıyı alsam sağlık ocağında yaptırabilirmiyim bu arada kuzenime sordum eczacı kendisi 175 tl dedi ama bu aşı iki cinsmiş hangisinin fiyatı bilmiyorum

Evet canin 2 doz seklindeymis. Saglik ocagindaki hemsireye bir sorayim yarin olur mu? Bir arkadasim icin soruyorum derim. Yapiliyor derse alip saglik ocaginda yaptirirsin

doğum parası için çocuğun kimliği ile sosyal hizmetlere başvuru yapılıyor. bir ay sonra ptt hesabına yatıyor. süt parasıda sgkdan başvuru yapılıyormuş
Sut parasi calismayan anneye de veriliyor mu? Yani su babaya her ay verilecek belli bir miktar para var o mu?

Kızlar dogum sonrasi eslerinizle ilişki durumunuz nasil ? Bende asiri korku olustu dogum sonrasi hic bir korunma yöntemine güvenemiyorum psikolojimi bozdum resmen kendi kendime ya sizler nasil korunuyorsunuz ? Ben bu korkuyu nasil aticam üstümden

Bizimde 3 dk anca sürdü canım.

Kızlar ya hepatit aşısından sonra bebeği huysuzlanan var mı? Benimki bugün hiç durmuyor ya çok huysuz.
Benimki de öyle oldu ağladı biraz ki benim kızımd a genelde sakindir bacağı kızarmıştı ağrı yapıyor sanırım ondan huysuzlanıyorlar ertesi gün düzeldi.

Bende molfixi sizdiriyor diye degistireym dedim burdaki arkadaşlarin tavsiyesi üzerine can bebe aldim oda pişik yapmaya başladı napicam bilemiyorum molfixede geri dönmek istemiyorum baska bez denemeyede cesaretm yok acikcasi
Ben de bez konusunda talihsizlik yaşayanlardanım en son prima aktif bebeğe geçtim bundan memnunum canım küçük bir paket al bi de bunu dene istersen

Kızlar çok önemli bi sorum var. 17gün önce sezeryan oldum hastanede iki kere ağrı kesici yaptılar bacagımdan 1gün arayla o an cok yanmıştı normal dediler ogünden beri bacagım agrıyo dizime kdr indi agrısı fakat 2-3gündür bacagımı bükemiyorum çömelemiyorum üstüne oturamıyorum sadece düz tutabiliyorum elimle baktım sanki ödem öbek var bi tahmini bilgisi olan varmı neyapmalıyın

Can'ım aynı sorun bende de var sağ bacağıma ağrı kesici yapıldı halen Ağrı'sı geçmedi. Benimde 15 gün oldu. Epidural sezeryen olmuştum. Yarın sezeryen yerine bakacak dr kontrolüm var. Bacağımdaki ağrıyıda soracam bakalım ne zaman geçicek.

Ya benim agrı boyut değiştirdi. Artık bükülmüyo dizim igne yapılan yerde ödem mi ne olsu taş gibi bişi var içinde bacagımın üstünde oturamıyorum hatta sandalyedr de oturamıyorum noldu ki bize böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…