2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
B
bende en basindan beri prima 2 numara kullaniyorum belki oyuzden hic sizinti yasamadik..

Değişti dedikleri sarı etiketli galiba ya baktım da markette beyaz paketler gitmiş yeşilli yeni paketler gelmiş onlar benim kızın poposunu pişirdi yaa emiciliği iyi ama doku sıfır naylon gibi ben aktif bebek kullanıyorım şıan daha doğrusu yeni bebek 2 numara bunda pişik olmadı en azından emiciliği de fena değil huggies hep yanlardan kaka sızdırmıştı bende

Premium carein yenisindense aktif bebek daha iyi premium care sarı etiketli yeni paketler pişik yaptı bizde emiciliği iyi ama dokusu naylon gibi

Aynen canım bende farkettim göğsüm sert olunca çok duru geliyor ön kısmı . Yumuşak olunca doymuyor sanıyordum .. iyi oldu öğrendiğim

Hepsini denedim. Primadan çok memnundum sonra canbebe aldım kampanyalı ve epey ucuzdu çok memnun kaldım. Prima ile aynı ayarda bence. Hatta 1 tık iyi bile diyebilirim

Ben normal doğum yaptım kafa tam yusyuvarlak değil ama gayet simetrik. En başta da böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…