2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende lactamil aldım emziren anneler için yazıyor ama süt gibi değil . Sallama çay gibi kırmızı rengi çıkıyor sıcak su ile yapılıyor. Sizin dediğiniz bu değil galiba
Hyr o değil senin dediğin bitki çayı sanırım.
Bizim sut gibi

Bn rezene ictigim gunler sanki bebegim daha gazli oluyor sanki. aslinda gaza iyi gelir diye iciyorum
Artik bir sey yiyip icmeye korkar oldum
Bence rezene gazı bir araya topluyor tek seferde çıkartıyor ben içiyorum kendimde gözlemlediğim şey o oldu ama çıkana kadar da karın ağrısı yapıyor ne bilim çok da aman aman gelmedi bana rezene

Bende öyle oldum doğumdan sonra herşeyi yiycem demek yalan oldu ya hamileyken herşeyi yemedim bu kez bebeğim için fazlada bişey yiyemiyorum ne yiyeceğini artık şaşırdım maalesef
Ben nohut kuru fasulye dahil ne pisse yiyorum. Hic de gaz yapar diye bi endise duymuyorum. Gunde 2 3 br rezene iciyorum. Oglumun gazi oluyo ama hep cikariyo cok sukur. Nohut yedigimde de etkilemiyor. Bence aman aman bi etkisi yok yediklerimizin.

Bende lactamil aldım emziren anneler için yazıyor ama süt gibi değil . Sallama çay gibi kırmızı rengi çıkıyor sıcak su ile yapılıyor. Sizin dediğiniz bu değil galiba
Seninki humana stell tea olabilir mi o da kirmizi renkli

Bende öyle oldum doğumdan sonra herşeyi yiycem demek yalan oldu ya hamileyken herşeyi yemedim bu kez bebeğim için fazlada bişey yiyemiyorum ne yiyeceğini artık şaşırdım maalesef
Aynen o gaz yapar su gazz yapar diye diye herseyden sogudm

Kizlar bebegim gunduz uykusunu bolup meme emmek istemiyor. Sagip biberonla vermeyi denedim dun onda da ogurdu icmedi. Napmam gerek? Ara ara emiyo ama o kadarciktan doymaz ki karni..

Ben nohut kuru fasulye dahil ne pisse yiyorum. Hic de gaz yapar diye bi endise duymuyorum. Gunde 2 3 br rezene iciyorum. Oglumun gazi oluyo ama hep cikariyo cok sukur. Nohut yedigimde de etkilemiyor. Bence aman aman bi etkisi yok yediklerimizin.
Bugün mercimek köftesi yaptim canım çekti gaz yaparmış bilmiyorum dün etli orman kebabı yaptım hamileyken yapamadığım şeyleri yapıyorum ama korkar oldum artık

Kizlar bebegim gunduz uykusunu bolup meme emmek istemiyor. Sagip biberonla vermeyi denedim dun onda da ogurdu icmedi. Napmam gerek? Ara ara emiyo ama o kadarciktan doymaz ki karni..
Doyuyordur cnm doymasa ortaligi inletir kendi kizimdan biliyorum

Yememe çok dikkat ediyorum ama bu 4 gün oldu mahvoldu sancıdan ıkınmaktan uyuyamıyo önceden de ıkınırdı uykuda ama bu kadar kötü olmazdı

Sende olmasan kim yanıtlayacak bu sorularımızı :)
Cok bilmislik gibi mi oluyor ki Saka bir yana sizden bir iki hafta onden gittigim icin hatta bazilarina gore ay olarak, cogu seyi ben de yasiyorum ve cevabini buluyorum sizden once. Siz de ayni seyleri yasayinca da soyluyorum :)

Bence de öyle ben de her şeyi yiyorum bizde de durum aynı bence gaz bebeğin beslenirken yuttuğu hava ile ilişkili çünkü benim kızın cukcuk yaptığı dönem sürekli gazı ve sancısı vardı onu azalttı gaz sorunu da bitti nerdeyse çok şükür oluyor ama çıkartıyo bi şekilde diğerinde kıvranıyordu çocuk , bi de bu gaz bebekte sancı yapacaksa yapıyor yapmayacaksa da yapmıyor her bebekte etkisi farklı sanırım biraz şans işi gibi

Kizlar yaptirdik 2.ay asilarimizi gitmeden calpol verdim 2.5 ml kadar. Hemsire ates olursa verilmesini oneriyorum dedi. Saglikcilar arasinda ekol farkliliklari var sanirim. Bu arada veremi haftaya persembe olacagiz. Devlet 20 tane kadar verem asisi gonderiyormus gunü de o gunmus hatta erken gelin ki 20yi gecince sarkmasin asi dedi. Keske bugun o asi da olsaydi da bitseydi.
supremee canim asi saglik ocaginda yapilabiliyormus sana sadece eczaneden almasi kaliyor. Bu arada biz 3. ay gibi yapiyoruz ama 2.aydan sonra dacyapilabilir dedu. 3. ayi 2. ayda cok asi var bebegi yormayalim diye tercih ediyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…