2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Fiyatı ne kadar acaba onun . Humana aldım çok fazla icmememe rağmen hemen bitiyor ucuz da değil yani :)
Ne kadar bilmiyorum eşim kimyasal içecek dedi vazgectiydi arkadaşına uymuş da sora ben vitamin lazim aliver dedim ısrarlarima dayanamadi aldı içiyorum:)

Yememe çok dikkat ediyorum ama bu 4 gün oldu mahvoldu sancıdan ıkınmaktan uyuyamıyo önceden de ıkınırdı uykuda ama bu kadar kötü olmazdı
Gazi çıkartcaksin ben çok uğraşıyorum baya..Kucağıma ters yatırıyorum sırtına masaj yapıyorum hep... korkum yok işte annem öğrettiydi onu. Çok rahat bakınıyor etrafa. Keyfi iyi maşallah masaj yapınca:)) gegdiyor çok şükür:)

Bebegin bunyesiyle alakali bence de.

Aynı uğraşıyorum daha iyi çıldırık nefes kesen ağlamaları gitti ama yinede daha çok gazı var sürekli ya ayaktayız yada bacakta sıvazlanıyor

Kizlar emzirirken saat kac olursa olsun bana uyku basiyo yaa.. emzirirken bisey mi saglilaniyo acaba.. bu saatte bi emerken bnm gozler zor acik duruyo
Ben de uykuya dalmakta zorlaniyorum dunden beri cok uykusuzum ama uyumayacagim diye direnmekten uyku duzenim sasti sanirim. Bir saattir uyuyor Deniz yattim yanina yok uyuyamiyorum

Kizlar emzirirken saat kac olursa olsun bana uyku basiyo yaa.. emzirirken bisey mi saglilaniyo acaba.. bu saatte bi emerken bnm gozler zor acik duruyo
Aynı durumdayız gündüz bile insanım uyuklayası gelirmi ya aşşağı çok bakıyoruz bence o mayıştırıyo ben etrafa bakınıyorum saçlarımı açıyorum kendmce ayılmaya çalışıyorum

Kızlar bizim yarıb aşımız var ben birşey duydum eskiden aşının tutup tutmaması varmış size hemşireler tutmazsa bir daha yaparız diye birşey söyledimi

Kizlar bebeginizi sese alistiriyormusunuz ? Yani o uyurken sesli birseyler yapiyormusunuz yada zile felan basildiginda bebeginiz uyaniyor mu? Uyanmasn diye zile felan basilmasina engel oluyormusunuz

Kolik müziğin adın nedir:) ben ilahi dinletiyorum daha cok la ilahe illallah kelimesi bebeğe ilk öğreteceği kelimesidir. Her seferinde diyorum
Bende program indirdim süpürge sesinden tut kuş sesine kadar ritimli sesler var Bizim Ömercik kurutma makinesi sesiyle kendinden geçiyor üstelik süreli ben 15 dk yı seçip yatıyorum

Kizlar bebeginizi sese alistiriyormusunuz ? Yani o uyurken sesli birseyler yapiyormusunuz yada zile felan basildiginda bebeginiz uyaniyor mu? Uyanmasn diye zile felan basilmasina engel oluyormusunuz
Ne zil ne telefon sesi ne tv sesi uyuyorsa ona etki etmiyor ama etmesinde zaten.. gunduz uyuyorsa aman ses olmasin demiyorum sese alissin ama aksam sesi kisiyoruz tvnin..

Hergun tam yemek yapma ve yeme zamanimizda oglus inadina uyanik ve yatagindada deil kucakta olmak istio.. biseyoer hazirlicam mutfaga gidemiyorum.. yrn mevlut var daha dus yapmadim valla..

Cok bilmislik gibi mi oluyor ki Saka bir yana sizden bir iki hafta onden gittigim icin hatta bazilarina gore ay olarak, cogu seyi ben de yasiyorum ve cevabini buluyorum sizden once. Siz de ayni seyleri yasayinca da soyluyorum :)
Aaa tatlim dedigimi yanlış anladin sanirim o yüzden demedm simdi siz sık sık doktora gittiğiniz icin herseyleri soruyorsun yada doktorun sana aktariyor ya ee ben mesela ayda bir gittigim için ara ara aklima takilan seyler oluyor sürekli ha deyince cocugu götürmekte istemiyorm bi bakiyorm burda genelde sen hep bilgi vermis oluyorsun rahatlıyorum iyi götürmeme gerek kalmadi diyorm iyiki bilgilerini aktariyorsun anlamında dedim yani :) bizi sürekli doktora gitmekten kurtarıyorsun :)

Kapıdan, zilden, televizyondan falan etkilenmiyor. Alışsın istiyorum sese. Ancak ani seslerden irkiliyor tabi ki.

Ne zil ne telefon sesi ne tv sesi uyuyorsa ona etki etmiyor ama etmesinde zaten.. gunduz uyuyorsa aman ses olmasin demiyorum sese alissin ama aksam sesi kisiyoruz tvnin..
Babası yüksek sesle TV izliyor kısık dedim yok çocuk uyumuyor ya dün Ertuğrul dizisine baktık bı yandan çocuğa bakiyom bı yanda TV izliyorum uyanıyor sesten etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…