2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kapıdan, zilden, televizyondan falan etkilenmiyor. Alışsın istiyorum sese. Ancak ani seslerden irkiliyor tabi ki.
Bizimki bir zil sesinden birde ani sesten irkilip uyaniyor ha tabi bizim zil ben uyurken calsin benim bile aklm cikiyor ama ne blm yinede sastm kaldm bebegi ses alistiramadm mi ki dedm :)

Bizimkide tvden etkilenmiyor ama kapı zili ve telefondan irkiliyor tv ye alıştı galiba

Kizlar bebeginizi sese alistiriyormusunuz ? Yani o uyurken sesli birseyler yapiyormusunuz yada zile felan basildiginda bebeginiz uyaniyor mu? Uyanmasn diye zile felan basilmasina engel oluyormusunuz
Valla benimki doğduğundan beri oturma odasında gurultude uyuyor ama büyüdükçe huyları çok değişiyor bu minnoslarin geçen sene gorumcemin bebeğine şahit oldum uyuttu yere yatırdı televizyonun yanına çocuk sabaha kadar uyudu biz takla atıyoruz gece uykusuna alışsın diye :)) biraz bebegin huyuna göre değişiyor inşallah bizimkilerde uykuyu çok sever

Atak dönemlerinden bahsetmişlerdi belki o dönemlerden birindedir. Sakin kalıp sarılmaya çalış. İnşallah geçer biranevvel
İnşAllah canım 3 gündür yıkamamıştım görümcem bebeğin kafasını yanlışlıkla küvete daldırdı diye, bugün yıkadık yarın aşı var diye bebek eskiye döndü demek banyo lazımmış :)) çok şükür gazinida aldım rahatladı.

Kızlar bizim yarıb aşımız var ben birşey duydum eskiden aşının tutup tutmaması varmış size hemşireler tutmazsa bir daha yaparız diye birşey söyledimi

Bize öyle bir şey söylenmedi canım.

Kizlar bebeginizi sese alistiriyormusunuz ? Yani o uyurken sesli birseyler yapiyormusunuz yada zile felan basildiginda bebeginiz uyaniyor mu? Uyanmasn diye zile felan basilmasina engel oluyormusunuz

Ben şu an hiç bir şeye engel olmuyorum. Gündüz de hep tv açık, bazen mutfakta yanımda oluyor çaldır çuldur seste uyuyor valla. Çok ani bir ses olursa irkiliyor anca ama gece özellikle çıt çıkarmıyorum.

Kizlar ben cikolata yemeye engel olamiyorum.. binpaketi yedim bitireim olsa daha yerim yani.. kalan kilolarda gitmezki boyle.. emziriyoruz ya enerji ihtiyaci var bende az yemek yiyorum tatliya abanmaya basladim

Bide kucakta uyuklamaya cok alisti ama kucagimdaykrn ayaktaysam ister istemez belimi biraz arkaya dogru egiyorum bebek one gitmesin diye o da gun sonu feci bel agrisi yapiyor.. sizce bele yapistirilan yaki falan kullanabilirmiyiz

Kizlar ben cikolata yemeye engel olamiyorum.. binpaketi yedim bitireim olsa daha yerim yani.. kalan kilolarda gitmezki boyle.. emziriyoruz ya enerji ihtiyaci var bende az yemek yiyorum tatliya abanmaya basladim

O tatlı yeme arzusu bendede var yiyorum valla dayanamıyorum. Bazen elma ile geçiştirmeye çalışıyorum olmuyor. Bide kola istiyor canım deliriyorum resmen

Doktorum bana sakin kola gazli seyler icme dedi bnde hic icmiorum gaz yapar heralde.. ama cnm istemio desem yalan:)

Evet bende korkumdan içemiyorum. Portakal mandalinada yiyemiyorum müşkül durumdayım resmen :))
Bu arada maden suyu faydalı diyorlar ama oda gazlı :/

Canım geçmiş olsun. Fışkıracak şekilde sürekli kusuyorsa bu reflu olmayabir. Mide de viral bir hastalık belirtisiymis. Ama genelde 1 gün içinde geçer diyor. Kitaptan okumuştum. Resmini çektim buraya yüklemek için ama dosya büyük dedi. Neyse bir kaç günden uzun sürerse doktoruna sor mutlaka. Çok geçmiş olsun

Kızlar kurutma makinesi kullanan varmı şu doğum parasıyla kendime hediye alıyım bari kimsenin alacağı yok
İkinciye hamile kalınca ilk aldırdığım şey kurutma makinası oldu harika birşey bence büyük kolaylık keşke önceden alsaymışım
Electrolux beyaz kapaklı modelini kullanıyorum şimdiye kadar hiç çekme falan yapmadı dolap kuruluğu ayarını seçiyorum

Kızlar bebeğin ağzına bişey degiyor ve ağzını aciyorsa aç mı demek yaa .Bizimki sürekli ağzını açıyor .Oral dönemde diye mı böyle .Yoksa sütum az mı geliyor doymuyor mu acaba

Kızlar, de 3 ü nasıl yutuyor yavrularınız?? Benim kız öyle bi zorlanıyor,öğürüyor ki içim gidiyor. Ben kötü oluyorum. Damla şeklinde olan bu arada. Bi de hap şeklinde olan var,onu da sütümde eritip vermeye çalıştım ama o da çok zor eriyor,her gün her gün sağıp vermek de çok upraştırıcı geldi ama damla işi çok içimi parçalıyor siz napıyosunuz? Yutabiliyor mu bebekleriniz? Benim kızım morarıyor,öğürüyor,nefesi kitleniyor gibi oluyor

makinenin enerji sınıfı ne elektrik faturası olrak ne yansıdı bide a tek artıyla çift artı arasında çok fark varmı sence

Kapıdan, zilden, televizyondan falan etkilenmiyor. Alışsın istiyorum sese. Ancak ani seslerden irkiliyor tabi ki.

Bizim oğlan da böyle.
Ama gece yatarken koridor lambası açık yattığımız oda karanlık ve sessiz oluyoruz, öyle alışsın istiyorum

Benimki seste daha iyi uyuyor. Bnde bilerek radyo rv aciyorum yanındaki benim cikardigim sesten uyanmasin. Hos bebegin uyuyacagi varsa uyanmiyor o kesin. Gece koridorun ışığını acip kapiyi aralik birakiyorum sanirim geceyi ogrettim keyfi yerindeysw gozunu acmiyor uyansada emiyo uyumaya calisiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…