2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende de farklı çıkıyor daha doğrusu bi annem tartılıyo çocukla bi ben ikimizde de farklı sonuçlar çıkıyor evdekine pek güvenemiyorum o yüzden
Ben tartım hep aynı yere koyarım ve tartılırım bizde evde tarttığımızda sağlık ocağıyla aynı çıkıyor

Kızlar deli gibi kaşınıyorm kendimi parçalıyorm resmen heryerim kaşınıyo neden acaba napıcam sabaha kdr kulağımın arkası bile kaşınıyo. Sezeryan olalı 18 gün oldu bugün bi fikri olan var mı nasıl geçer

Bende 2 gündür kullanmaya başladım. Çay kaşığına 3 damla şeklinde damlatıyorum yutarken yüzünü ekşitiyor ama yutuyor.

Mama tokluğuna alisiyorlar canım. Ben denedim süt mu az aça dedim. Normalde hiç emzirmediysem 90cc mama içiyor. Sütü Sagdim 120 cc verdim hala aranıyor. Üzerine 30 cc mama yaptım,20 cc kadar içti bıraktı 5 dk sonra çıkardı. Şimdi düzgün emerse ve hala aranırsa emzik veriyorum. Ağlarsa mama takviye ediyorum. Bazen emzik yeterli oluyor bazen illa mama istiyor..

ay kontrolunde doktorun yaninda yaklasik bir saat kaliyoruz,whatsapptan da sorabiliyoruz o acidan iyi oluyor.Akliniza takilan birsey olursa sorariz yine

Doktorum goruyor aslinda kusmasini onun yaninda da kustugu icin :) kitap nedir alayim olmadi ben de.
Bu arada kizlar Denize gavisconu ilk defa basariyla icirdim ve kusma yok 15 dakikadir cok mutluyum :) keske hep boyle olsa. Sizlerin de verecegi ilac oldugunda tipki agizdan asi verilir gibi yapin. Bugun denedim ve kasikla bosa veriyormusum cidden.Yani ilaci siringaya cekip arka disiyle yanagi arasina yavas yavas sıkın direkt genzine degil 20lik disin oldugu kisma gibi dusununboylelikle agzindan cok az miktarda cikarabiliyor :) bu bilgiyi yazin kizlar bir kenara illa lazim olacak

Canım size bu kusmalar için röntgen ve usg yapıldı mı? Ben geçen hafta kızım fışkırarak kustuğu için acile götürdüm pilor stenozu diye bir şeyden şüphelendiler ve bunları yaptılar çok şükür çıkmadı ama o yüzden sorayım dedim sana da

Tatlış anneler ağda yapaniniz oldu mu 46 günlük olduk çok korkuyorum
Ben dün yaptım,sezeryan olmuştum 20 günlükken..zor bekledim 20 gün bile,acayip rahatsız olmuştum. Dikiş kısmına yaklaşmadım,çok rahatladım gerçekten

Kızlar emzirdim gazını çıkarttim uyuttum iki dakika sonra baktım ağlıyor tekrar emmek istiyor yarım saat gazını çıkarmak için uğraşmıştim sinirlerim alt üst

Hayir canim kusma icin herhangi bir usg yapilmadi ama ilk dogdugunda genel bir usgle bakmislardi sol bobreginde kist oldugu icin. Bugun bir ara cidden oturup aglayasim geldi habire kusuyordu. Bu kadar da bir cocuk kusar mi dedim. Yatmadan bir saat once kac kere ust bas,atlet,onluk degistirdigimizi hatirlamiyorum :/ bir sorayim ben de doktoruma cok tesekkurler

Epidural ya da spinal mi oldun? Doktoruna bi sor bakalim belki bi sebebi vardir

Gunaydin kizlar!!! Ben size yeninkatildim. Bende 25 martta normal dogumla kizimi kucagina aldim. Sizden soracaklarim kizlar 20 gublukken bebeleriniz ne kadar kilo aldi. Ben kizimi tartmadim ama sanki hic kilo almamis gibi. Sadece yuz biraz tobiklesti ama ayaklar bacaklar hala incecik? Gorenler hic kilo almamis dio cok moralim bozuluyor. Ama her emzikten sonra bir kasik kadar kakasini yapiyor. Sizce ek mama vermeli miyim?

ay kontrolunde doktorun yaninda yaklasik bir saat kaliyoruz,whatsapptan da sorabiliyoruz o acidan iyi oluyor.Akliniza takilan birsey olursa sorariz yine
Sagol canm valla sende olmasan sürekli doktor yolu gözükecek bize. Bizim gittigimz doktorun numarasida yok aklma bisey takilinca sorabilecegm bir burasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…