2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bebişlerin gazını illa üstten mi çıkartmak gerekiyor alttan kendiliğinden çıkardıklarında yeterli olmuyor mu

Günaydın kızlar. Benim dün yine migrenim tuttu. Bütün gün yataktan çıkamadım. Daha yeni yeni kendime geliyorum ama hala sersem gibiyim. Sakaklarimda da hala zonklama var. İnşallah geçer. Çocukta perişan oldu. 2 saatte bir getirdiler zorla emzirdim ilgilenemedim hiç

Cnm yaa bişe dicem bzdede reflu var biliosn ama senın dedıın kadr yok acaba senin bebiş birden cok mu yıyo,bzmkı bazn bn hem emzirip hemde sutumu sağıp verınce cıkartıo ama yıne 6,7degıl cıkartıo bn brz beklıorm snr beslıorum.reflu yastıgının altına bi yastık dha koydm uyurkn,sen kusuo dıosn ya bnm içim acıo kuzm bnm oda yoruluodr smdı kusarkn.bi dr.a sor yıne ıstersen bukdr kusma normal mi dıe

Benim kız yabancılamaya başladı sizin öyle durum varmı annesi babasından başkasına bakmıyor dün babaanne götürdum hiç bakmıyor kı onlara bana bakıyor adıyla sesleniyorum yok bakmıyor yabancılara:)

Biz de idare ediyoruz canım, iki küçük bebeyle hayat biraz çılgın geçiyor emzirme önlüğüyle ben çok rahat edemiyorum, dışarıda mecbur kalınca kullanıyorum ama evde pek kullanışlı olmuyor. Benim anestezi tutmadı herkes doğum yaptığına göre artık yazabilirim. Korkutmamak için daha önce yazmamıştım ama çok travmatik bir doğum geçirdim maalesef, hala içim titriyor düşündükçe. Allaha şükür kızım ve ben (kısmen ) sağlıklıyız diye kendimi avutuyorum.

Bence doktora danışmadan sakın mamaya başlamayım, gözle analayamazsınız gelişip gelişmediğini.

U Umut-1 kendi bir şekilde çıkarıyorsa bence tekrar gaz çıkarmaya gerek yok. Ben büyül kızımda hiç çıkarmazdım mesela.

enerji A+ 10tl falan yansıdı faturada ayrıca yumuşatıcı kullanmanada gerek kalmıyo havlular falan yumuşacık çıkıyo
Ay arkadasım asıl sormam gerekeni unuttum makineyi tek mi yoksa ç.makinesi altlı üstlümü kullanıyorsun benim makinem bosch bunun üstüne olurmu acep

Bende dedim kaşıntı var hemde iki taraf bide ağrıyı unuttum bebekle olunca

Yakınında sağlık ocağı varsa tarttır bir canım, ne kadar kilo aldığını görürsün böylece ama mamaya doktorun görüşünü almadan kesinlikle başlama.

Ben dün yaptım,sezeryan olmuştum 20 günlükken..zor bekledim 20 gün bile,acayip rahatsız olmuştum. Dikiş kısmına yaklaşmadım,çok rahatladım gerçekten
Dikiş yerlerinde elleyince acı sızlama varmı bnm ki çok sızlıyo özellikle göbeğime doğru acaba içerde bişe mi unuttular diyorum kendi kendime

Ay arkadasım asıl sormam gerekeni unuttum makineyi tek mi yoksa ç.makinesi altlı üstlümü kullanıyorsun benim makinem bosch bunun üstüne olurmu acep
benim çamaşır makinam arçelik resmen uçuşa geçiyo sıkmada o yüzden üstüne koymayı denemedik ama olacağını sanmıyorum (bu arada makinamı sabun tuzu bu hale getirdi meğer millet sıcak suda eritip koyuyomuş makinaya :)
bosch un kurutmalarıda çok iyi diyenler var ama çekme olmuş kiminin kıyafetlerinde donanımforumda okumuştum birazda fiyat farkı var, ama üst üte kullanıcaksan bence bosch alman gerekir onun kendi aparatı varmış öyle monte ediyolarmış

Canım bi duşa gir çık olmadı git bi cildiyeye kaşıntıyı hafife alma derim hamilelikte neler geldi başıma çok bekleme gecmezse

Canım yakında 1 ay aşısı olcak kısmetse ozaman tartarlar gerekirse ver mama bence illa topaç gibi olcak diye bise yok sağlıklı olsun yeteri kadar kilo alsın yeter bence canım kalada yapiyo diyosun bezi de çişliyse yetiyo demekki

Ilk ay bebeklerin kilo kalybi da oldugu icin onu anca toparlamistir. 15. Gunde dogum kilosuna ulasmasi bile normal kabul ediliyir. Seninkinin sivi kaybi fazla olmustur ve bebegin anca onu toparliyordur merak etme daha 20 gunluk. 10gun sonra zaten kontrol var kakasi cisi normalse mama verme 10 gun daha bekle. Bos yere alismasin mamaya yetiyor bence sutun

Kurutma makinası konuşulmuş bende kullanıyorum çok iyi ama ilk başlarda bayaa kıyafeti çektirdi malesef ayarlarını iyi kontrol edin şuan havlular ve çarşaflar için kullanıyorum bebek olunca iyi ise yaradı 2 çocuk hiç duruyo makina yetisemedigim yerde atıyorum hemen kurutmaya elektornik faturasını bilmiyorum otamatikte rahatlığıda var zararı da...

Aşımızı olduk hamdolsun ilk ve son aşımız :)) çok az ağladı oğlum geceden depresyondaydım nasıl acır şimdi diye hemen sustu hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…