- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.281
Tatlış anneler ağda yapaniniz oldu mu 46 günlük olduk çok korkuyorum
Günaydın kizlar. Bugun uzayan sarılık icin kontrole goturecegiz kizimi. Bende 40 kontrolune gideceğim. Umarimiyi haberlerle dönerim..
Başka aşı yaptırmayacak mısın canım? Neden? Hepatit zaten 3 dozu olan bir aşı sonuncu dozu yaptırmanız lazım ilk 2 dozun işe yaraması için o da 6. AydaAşımızı olduk hamdolsun ilk ve son aşımız :)) çok az ağladı oğlum geceden depresyondaydım nasıl acır şimdi diye hemen sustu hamdolsun
Günaydın kızlar. Benim dün yine migrenim tuttu. Bütün gün yataktan çıkamadım.Daha yeni yeni kendime geliyorum ama hala sersem gibiyim. Sakaklarimda da hala zonklama var. İnşallah geçer. Çocukta perişan oldu. 2 saatte bir getirdiler zorla emzirdim ilgilenemedim hiç
Aşımızı olduk hamdolsun ilk ve son aşımız :)) çok az ağladı oğlum geceden depresyondaydım nasıl acır şimdi diye hemen sustu hamdolsun
Ben doğum sırasında yukarda aynaya bakıyordum bebek ordan çıktığı bile gördüm bağırsakları çıkarıyor önce sora bebeği çıkardılar o anda bağırsakları yerine koymuştu o ağrıyı hissetmedimk iDikiş yerlerinde elleyince acı sızlama varmı bnm ki çok sızlıyo özellikle göbeğime doğru acaba içerde bişe mi unuttular diyorum kendi kendime
Aşımızı olduk hamdolsun ilk ve son aşımız :)) çok az ağladı oğlum geceden depresyondaydım nasıl acır şimdi diye hemen sustu hamdolsun
Hadi yaaaBiz de idare ediyoruz canım, iki küçük bebeyle hayat biraz çılgın geçiyoremzirme önlüğüyle ben çok rahat edemiyorum, dışarıda mecbur kalınca kullanıyorum ama evde pek kullanışlı olmuyor. Benim anestezi tutmadı herkes doğum yaptığına göre artık yazabilirim. Korkutmamak için daha önce yazmamıştım ama çok travmatik bir doğum geçirdim maalesef, hala içim titriyor düşündükçe. Allaha şükür kızım ve ben (kısmen ) sağlıklıyız diye kendimi avutuyorum.
Sızlama,kaşınma hissi(dikiş bölgesinde) iyileşme işaretiymiş..annemler öyle dedi:)Dikiş yerlerinde elleyince acı sızlama varmı bnm ki çok sızlıyo özellikle göbeğime doğru acaba içerde bişe mi unuttular diyorum kendi kendime
Benim kızım da zaman zaman böyle yapıyor,bazen 3 saat meme-gaz olayıyla ilgileniyoruz..geçtiğimiz 2 gece böyleydi,dün gece de 1 buçuk 2 saat emzir-dinlensin-gaz çıkar ka haşır neşirdik..ben dayanamadığım yerde annemi uyandırıp ona bırakıp uyuyorum..huzursuzlanıyorlar herhalde bizden ayrılmak istemiyorlar diye düşünüyorumKızlar emzirdim gazını çıkarttim uyuttum iki dakika sonra baktım ağlıyor tekrar emmek istiyor yarım saat gazını çıkarmak için uğraşmıştim sinirlerim alt üst
Bu soruyu ben soracaktım canım . Dun 7 saat uyanık kaldı sürekli emmek istedi. Ama bazen de tamamen tok olduğundan emin olunca 3 saat falan uyuyor. Bide her öğünde tek göğsünüzu mu veriyosunuz ikisini de miKizlar siz kac saatte bi emziriyorsunuz? Bizi ki uyaniksa 1 saat dolmuyo bile ne zaman 2 3 saatte bir acikacak bu cocuk:))) az az emiyo demekki hemen acikiyo
Su anda bile dik tutuyorum 3 kez kustu. 2 saatten once vermiyorum gunduzleri ama oluyor cidden boyle ben de duymadim. Doktora tekrar soracagim. Gavisconu da yemeklerden sonra azar azar vermeye calisiyorum. Umarim sadece refludendir, yemek yedikten sonra 1 saat geciyor uyaniyor mesela yine kusuyor. Hic anlamiyorum niye boyle :/Cnm yaa bişe dicem bzdede reflu var biliosn ama senın dedıın kadr yok acaba senin bebiş birden cok mu yıyo,bzmkı bazn bn hem emzirip hemde sutumu sağıp verınce cıkartıo ama yıne 6,7degıl cıkartıo bn brz beklıorm snr beslıorum.reflu yastıgının altına bi yastık dha koydm uyurkn,sen kusuo dıosn ya bnm içim acıo kuzm bnm oda yoruluodr smdı kusarkn.bi dr.a sor yıne ıstersen bukdr kusma normal mi dıe
Canm sürekli üst baş değiştirmek zordur şu ek gıda önlükleri var silikon üstüne giydirilen onlardan al istersen işin daha kolaylaşır en azından bi de dediğim gibi pilor stenozunu bi sor bakalım umarım yoktur da en azından anatomik bi sebep var mı ona bakılmış olur tekrarSu anda bile dik tutuyorum 3 kez kustu. 2 saatten once vermiyorum gunduzleri ama oluyor cidden boyle ben de duymadim. Doktora tekrar soracagim. Gavisconu da yemeklerden sonra azar azar vermeye calisiyorum. Umarim sadece refludendir, yemek yedikten sonra 1 saat geciyor uyaniyor mesela yine kusuyor. Hic anlamiyorum niye boyle :/
Benim de pazartesi tuttu. Akşamı emziremedim bile eşim mama verip uyuttu. Gece uyanınca emzirebildim şükür.
Neden son?
Kizlar siz kac saatte bi emziriyorsunuz? Bizi ki uyaniksa 1 saat dolmuyo bile ne zaman 2 3 saatte bir acikacak bu cocuk:))) az az emiyo demekki hemen acikiyo
Benimki de öyle gunduz bir duzenimiz.yok uyumadigi zamanlar bi emip.bi sıkılıyo hic is yaptirmadi sabahtan beri pesindeyimKizlar siz kac saatte bi emziriyorsunuz? Bizi ki uyaniksa 1 saat dolmuyo bile ne zaman 2 3 saatte bir acikacak bu cocuk:))) az az emiyo demekki hemen acikiyo
Bu soruyu ben soracaktım canım . Dun 7 saat uyanık kaldı sürekli emmek istedi. Ama bazen de tamamen tok olduğundan emin olunca 3 saat falan uyuyor. Bide her öğünde tek göğsünüzu mu veriyosunuz ikisini de mi
Kizlar siz kac saatte bi emziriyorsunuz? Bizi ki uyaniksa 1 saat dolmuyo bile ne zaman 2 3 saatte bir acikacak bu cocuk:))) az az emiyo demekki hemen acikiyo
Çok fena ya.. Parol ise yaramıyor,kendi ilacını icsem 24 saat emziremeyecegim..
Bu arada ben mamayı bayağı azalttım. Gece 11 de verdim en son. Bu saate kadar emzirdim. Az önce krizi tuttu emdi ama tam değil. Hala aglayinca Bende 40 cc mama verdim rahatladı sıpa :) kriz tuttukça veya yetmediğini hissettikce veriyorum 2-3 gündür. Goguslerim dolmuyor sönük gibi ama sıkıca fışkırıyor süt. Doymasa zaten benimki bas bas bağırıyor. Emip uyuyor demekki yetiyor diye düşünüyorum. Bakalım inşallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?