- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.301
Bnm kizinda kasinin oralarda cikmisti banyodan sonra bebekyagi suruyorum bayagi azaldiBenim.kizin kaşında konak cikti dktora foto yollayip sordu zeytinyagi surun dedi isin garibi saçında baska bir yerinde yok ama uzucu yani gittikce buyuyor gibi baska olan var mi
Benim beko, annem arcelik kullaniyor. İkimizde memnunuzMarka olarak ne kullanıyorsun
aaa demi 3. Dozuda var ben 2 sanıyordumBaşka aşı yaptırmayacak mısın canım? Neden? Hepatit zaten 3 dozu olan bir aşı sonuncu dozu yaptırmanız lazım ilk 2 dozun işe yaraması için o da 6. Ayda
3 dozmuş hepatit dışında aşı yaptırmayı düşünmüyorum 3. De yapılacak son :)Benim de pazartesi tuttu. Akşamı emziremedim bile eşim mama verip uyuttu. Gece uyanınca emzirebildim şükür.
Neden son?
hepatit açısından başka aşı vurdurmucam inşcanım neden son aşı dedin?
Bizim de sadece kasinda var zeytin yağı sürdüm dün biraz azaldı uyansın yine surecemBenim.kizin kaşında konak cikti dktora foto yollayip sordu zeytinyagi surun dedi isin garibi saçında baska bir yerinde yok ama uzucu yani gittikce buyuyor gibi baska olan var mi
benimkine nezaman versen yer uyumasa hep emer ama ben oyalıyorum 1 buçuk 1 saatte bir veriyorum gecede kendi 2 saatte w buçuk saatte bir yiyo 1 aylığızKizlar siz kac saatte bi emziriyorsunuz? Bizi ki uyaniksa 1 saat dolmuyo bile ne zaman 2 3 saatte bir acikacak bu cocuk:))) az az emiyo demekki hemen acikiyo
Kilo alımı iyiyse hiç sıkıntı yapma inşallah birşey yoktur.Su anda bile dik tutuyorum 3 kez kustu. 2 saatten once vermiyorum gunduzleri ama oluyor cidden boyle ben de duymadim. Doktora tekrar soracagim. Gavisconu da yemeklerden sonra azar azar vermeye calisiyorum. Umarim sadece refludendir, yemek yedikten sonra 1 saat geciyor uyaniyor mesela yine kusuyor. Hic anlamiyorum niye boyle :/
benimde başında kaşında çıktı bende zeytinyağı sürüyorum birde kulaklarının arkası çok kötüydü uyanmasın ağrımasın diye çok iyi yıkamıyordum onada zeytin yağı sürdüm çok iyi geldiBnm kizinda kasinin oralarda cikmisti banyodan sonra bebekyagi suruyorum bayagi azaldi
Dun 7 saat uyumadı bugün de saat ondan beri uyanık 5 saat oldu niye uyumaz ki bu çocuk sürekli emiyor altı temiz gazi olduğunu da düşünmüyorum.yoksa sürekli ağlar .tın tın Edip duruyor . Kucağımda uyuyor .Yatağına bırakınca gözler açılıyor . Çok yoruluyorum .Ben bebeğin açlığına göre veriyorum. Bazen tek gögus yetiyor, bazen birazda diğerini de emiyor. Toksa almıyor zaten
Eger sancisi agrisi yoksa muhtemelen ac oldugu icin uyumuyordur benim kizim genelde oyle oluyorDun 7 saat uyumadı bugün de saat ondan beri uyanık 5 saat oldu niye uyumaz ki bu çocuk sürekli emiyor altı temiz gazi olduğunu da düşünmüyorum.yoksa sürekli ağlar .tın tın Edip duruyor . Kucağımda uyuyor .Yatağına bırakınca gözler açılıyor . Çok yoruluyorum .
Çok fena ya.. Parol ise yaramıyor,kendi ilacını icsem 24 saat emziremeyecegim..
Bu arada ben mamayı bayağı azalttım. Gece 11 de verdim en son. Bu saate kadar emzirdim. Az önce krizi tuttu emdi ama tam değil. Hala aglayinca Bende 40 cc mama verdim rahatladı sıpa :) kriz tuttukça veya yetmediğini hissettikce veriyorum 2-3 gündür. Goguslerim dolmuyor sönük gibi ama sıkıca fışkırıyor süt. Doymasa zaten benimki bas bas bağırıyor. Emip uyuyor demekki yetiyor diye düşünüyorum. Bakalım inşallah böyle devam eder.
cnm ztn sırıngayla ver 3mm kadar cek 8saatte birmiş onun tesırı ama bn ıkı gundr hiç vermıorm sankı bnmkı cok yerse çıkartıo.acaba sen kndını mı usutuosun oda sutten gecıomuşSu anda bile dik tutuyorum 3 kez kustu. 2 saatten once vermiyorum gunduzleri ama oluyor cidden boyle ben de duymadim. Doktora tekrar soracagim. Gavisconu da yemeklerden sonra azar azar vermeye calisiyorum. Umarim sadece refludendir, yemek yedikten sonra 1 saat geciyor uyaniyor mesela yine kusuyor. Hic anlamiyorum niye boyle :/
Valla sütum de olduğunu düşünüyorum canım ya çişini De iyi yapıyor kakasini da . Geçen haftalarda sütum azalmıştı mama vermiştim bu kaç kere mama mı istiyor acaba bilemedim kıymetini npacagimiEger sancisi agrisi yoksa muhtemelen ac oldugu icin uyumuyordur benim kizim genelde oyle oluyor
Zaten yaninda birileri varsa ilk soyledikleri sey ac bu ccocuk emdir yda mama yapalim oluyorMaşallah size ya. İnşallah biz de o aşamaya geliriz. Benim eşim şehir dışında iki gün kayınvalide bizde. Onun yanında mümkün değil hemen başlıyor mama yapalım, mama verelim, aç bu çocuk diye. Ben de gece olabildiğince kısıyorum. Maşallah sana sütün de artmış demek ki.
Canım göğüslerim dolmuyor gibi demişsin, benim gündüzleri başından beri öyle ama yetiyor demek ki. Artık yumuşaklığına falan bakmıyorum ben de, takılmıyorum hiç o bir gösterge değil bence :)
Dun 7 saat uyumadı bugün de saat ondan beri uyanık 5 saat oldu niye uyumaz ki bu çocuk sürekli emiyor altı temiz gazi olduğunu da düşünmüyorum.yoksa sürekli ağlar .tın tın Edip duruyor . Kucağımda uyuyor .Yatağına bırakınca gözler açılıyor . Çok yoruluyorum .
memeden tatmin olmamıştır canım iyice besle gazını al o yatar canımDun 7 saat uyumadı bugün de saat ondan beri uyanık 5 saat oldu niye uyumaz ki bu çocuk sürekli emiyor altı temiz gazi olduğunu da düşünmüyorum.yoksa sürekli ağlar .tın tın Edip duruyor . Kucağımda uyuyor .Yatağına bırakınca gözler açılıyor . Çok yoruluyorum .
Pazartesi günü asi oldu canım o gün iyiydi sanki ama bu kaç gündür böyle . Erken doğdu benim oğlan 36 haftalık. Normal gunu dolunca böyle huysuz olmaya basladiAşı mı oldu? Dün bizimde öyleydi uyumadı bir türlü aşıdan sonra oldu. Geçti şimdi çok şükür
Ay benim oglan bi alem:)
Biliyorsunuz meme emmiyordu tutturana kadar neler cektim hep anlatiyordum. Dun aksam sagilmis sut vardi onu icireyim dedim acti da. Nasil ogurdu biberonu sokunca anlatamam
Hasbam sanirsin hic biberon bilmez:) yalniz ben diyordum arada bir cikarim annem biberon verir onu yapamiycam sanirsam
Keşke benmki de öle olsa.sennki emmezken nası davranıyordu emzirmeye çalışırken ağlıyor muydu?keyfi olursa emiyor ama o vaktini her zaman bulamıyorum.alışmıcak gibi geliyor.herkes dene vazgeçme diyor ama aç bırakıyım tamam ama aç kaldıkça daha çok ağlıyor ve iyice reddediyor.bana bi anlat nası yaptınve kaç gün zorladın ve alıştı
evet canim o silikon onluklerden deneyeyim bolca muslin almistim ciltleri hassas diye ama yetistiremiyoruz.Umarim pilor stenozu degildir..Muyenede de belli oluyormus gittigimde soracagm olmadi usgyle bakiliyormusCanm sürekli üst baş değiştirmek zordur şu ek gıda önlükleri var silikon üstüne giydirilen onlardan al istersen işin daha kolaylaşır en azından bi de dediğim gibi pilor stenozunu bi sor bakalım umarım yoktur da en azından anatomik bi sebep var mı ona bakılmış olur tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?