2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kilo alimi iyi cok sukur bu kadar kusmaya gore iyi demisti doktorumuz. Kusmasini falan gectin de sinirlerim bozuluyor ne guzel emziriyorum hemen kusuyor.Ne kiymetli sutlerimiz

Melisaveannesi canim ben anne sutu suruyorum sabahtan aksama yikiyorum. Banyodan sonra da bebe yagi suruyorum hafifce ovaliyorum ve yumusak bir mendille killarin cikis yonunun tersine siliyorum hemen mendile geliyor zaten. Simdi bitti gibi kaslarda simdi de saclarini orada sakaklarda var. :)

Canim ben buraya hep yazdim. Yani net olarak sunu yaptim diyemem. 35 gun her gun denedim onu biliyorum. Cok acsa asla almiyordu bas bas agliyordu. Eger keyfi varsa yari acken bazen emiyordu ama oyle vakumlayip doyurmuyordu kurcaliyordu sadece agziyla. Ara ara emiyordu ama ben de bilmiyordum ne zaman emecegini. Tam bir muallakti ve yuzde 90 basaramiycaz diyordum hep. Sonra bi sabah emdi doydu o gun bir iki kez biberon verdim. Ertesi gun yine oyle. 3. Gun hic emmedi yirtti kendini. 4. Gun sabah son bi gayretle emzirdim ve o gun bugundur emiyor cok sukur. Ama ben bisey yapmadim sadece o emmek istedi. Senin yapabilecegin tek bir sey var o da her gun yilmadan denemek. Cok sabir istiyor. Ama emmese benimki emmezdi o kadar inatlasti ki.. Kac gunluk oldu su an?

cnm ztn sırıngayla ver 3mm kadar cek 8saatte birmiş onun tesırı ama bn ıkı gundr hiç vermıorm sankı bnmkı cok yerse çıkartıo.acaba sen kndını mı usutuosun oda sutten gecıomuş
Canim sabahtan bir paketi 15 ml suyla hazirlayip emzirdikten sonra 3ml mi veriyorsun? Siringayla vermeye dun basladim ben de

Aa oyle dokuluyor mu? Benim oglanda kas yoktu yeni yeni cikiyo ben de cikiyo diye seviniyorum ahahah:) kizim bi killiydi anlatamam. Alni yuzu kaslari marti kasti:) bu oglan nasil oldu anlamadim sari oldu:)

Stok yapacak kadar olmasa da yetecek kadar var. Ama tabii mama krizi de tutuyor arada.

Aa oyle dokuluyor mu? Benim oglanda kas yoktu yeni yeni cikiyo ben de cikiyo diye seviniyorum ahahah:) kizim bi killiydi anlatamam. Alni yuzu kaslari marti kasti:) bu oglan nasil oldu anlamadim sari oldu:)
Evet canim konaklar hemen dokuluyor boyle. oglan sari olmus desene

Pazartesi günü asi oldu canım o gün iyiydi sanki ama bu kaç gündür böyle . Erken doğdu benim oğlan 36 haftalık. Normal gunu dolunca böyle huysuz olmaya basladi

Aynısı oldu canım. Salı aşı oldu o gün bişey olmadı çarşamba perşembe huysuzdu yeni düzeldi

Cnm bnm kizimda her memeyi agzina verdigimde cigligi basiyordu bir gun 1 kere aldi diger gun 2 kere tuttu derken 3 gundur tam emiyor
ama oncelikle evin kalabalik olmamasi gerek cunku agladiginda hemen mama verelim diyebiliyorlar 1 kere tuttuysa devami gelir insallah

kilo alimi iyi cok sukur bu kadar kusmaya gore iyi demisti doktorumuz. Kusmasini falan gectin de sinirlerim bozuluyor ne guzel emziriyorum hemen kusuyor.Ne kiymetli sutlerimiz
O kilo alıyorsa hertürlü vitaminini de alıyordur sıkma canını sana birşey sorucam cnm benim bebek bugün aşı oldu hep yatıyo doğru düzgün birşeyler bile yemedi sende de oldumu

Kızlar acil yardım bebek aşıdan beridir uyuyor doğru düzgün emmesi bile 1i kırk geçe uyudu sadece 20 dk meme emdi internette dikkat edin uykuya meğil varsa diyordu

Kizlar gogusleriniz sertlesiyor mu?
Benim gunduz sanki bosmus gibi o kadar yumusakki. Bi gece sol tarafim sert oluyo. Sag gogsumdeki sut solun yarisi kadar sagarken goruyordum o yuzden sadece sag tarafimla gunduz doymuyor.

Cnm bn sağarak vermeyı en ii bilenlrdenmgöğüs ucu biberon gbı olduğndan onla tutuo sbhları artk bi sağıorum onuda akşam uykuda verıorm bi dene istersn ve her vermnden once emmese bile tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…