- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.341
Seninde mi 2.ay asisi canim. Dun geceden beri oyle canim su anda da uyuyor. Uyaninca da hep aglamakli ve cok az emiyor. Esimle onu konusuyorduk simdi asidan herhalde diye. Gece 37.2 oldu atesi calpol verdim ama bugun vermedim 36larda cunku. Bir iki gun istahsiz ve uykulu olacaklar sanirimO kilo alıyorsa hertürlü vitaminini de alıyordur sıkma canını sana birşey sorucam cnm benim bebek bugün aşı oldu hep yatıyo doğru düzgün birşeyler bile yemedi sende de oldumu
Aradım ağır gelmiştir dedi ölürüm aranıyo veriyorum ememiyoAra hemsirenizi sor bakalim?
yok canım 1. Ay aşısı hemşire ağır gelmiştir normal dedi eğer emmezse hep uyursa getirip gösterin bi dedi. Deniz ağladımı aşıda çok ? Yakup çok kısa ağladı hemen sustu kucağımdaSeninde mi 2.ay asisi canim. Dun geceden beri oyle canim su anda da uyuyor. Uyaninca da hep aglamakli ve cok az emiyor. Esimle onu konusuyorduk simdi asidan herhalde diye. Gece 37.2 oldu atesi calpol verdim ama bugun vermedim 36larda cunku. Bir iki gun istahsiz ve uykulu olacaklar sanirim
Asiyi yaparken agladi hemen kucagima aldim sustu ama aliskin Deniz ignelere ondan da olabilir. Uykuda verdim mememi cok az cekti birakti. Uyuyor yine hic emmezse getirin demis. Normal o zaman onlar icinAradım ağır gelmiştir dedi ölürüm aranıyo veriyorum ememiyo
yok canım 1. Ay aşısı hemşire ağır gelmiştir normal dedi eğer emmezse hep uyursa getirip gösterin bi dedi. Deniz ağladımı aşıda çok ? Yakup çok kısa ağladı hemen sustu kucağımda
4 saatte 20 dk emdi dedim yeter kanşekeri düşmez merak etme dedi. Yakupta öyle ağladı kucağına aldım hemen sustu eşimle şaşırdık hatta.Asiyi yaparken agladi hemen kucagima aldim sustu ama aliskin Deniz ignelere ondan da olabilir. Uykuda verdim mememi cok az cekti birakti. Uyuyor yine hic emmezse getirin demis. Normal o zaman onlar icin
Hayırlı olsun Allah kabul etsin :)Kızlar bgn mevlüdümüz vardı. Oğluş sürekli uyudu. Allah kabul etsin inşallah
20 dk iyi bir sure canim benim ki normalde 5 dakika emiyor doyuyor. Bir sure sonra senin de oyle olacak cunku cene kaslari iyice guclenecek ve daha fazla cekecek.4 saatte 20 dk emdi dedim yeter kanşekeri düşmez merak etme dedi. Yakupta öyle ağladı kucağına aldım hemen sustu eşimle şaşırdık hatta.
Bir kere 15 dk bir kere de mayışık 5 dk. İnşAllah canım büyüdükçe daha kolay olucak bakması annelik çok zor gerçekten20 dk iyi bir sure canim benim ki normalde 5 dakika emiyor doyuyor. Bir sure sonra senin de oyle olacak cunku cene kaslari iyice guclenecek ve daha fazla cekecek.
Ben kullandım bıraktım kabız olunca bana doktorun verdi etkisi olsa vermezdiKizlar dogumdan sonra kan ilaci kullandınız mi ? Bebege bir etkisi var mi bilgisi olan yazarsa cok sevinirim
Benim geceleri doluyor ama öyle taş gibi olmuyor ilk zamanlardaki gibi emzirincede hemen yumuşuyo gündüzde yumuşak ama emin ol emzirince süt geliyor bebek doyuyor hatta benimkinin karnı lok lok ediyor şimdi. Emzirirken bi sıkıyorum damla geliyor sadece o azıcık emince bidahakine fışkırıyoKizlar gogusleriniz sertlesiyor mu?
Benim gunduz sanki bosmus gibi o kadar yumusakki. Bi gece sol tarafim sert oluyo. Sag gogsumdeki sut solun yarisi kadar sagarken goruyordum o yuzden sadece sag tarafimla gunduz doymuyor.
Mama verecem napimmemeden tatmin olmamıştır canım iyice besle gazını al o yatar canım
Bende öyle sanıyordum öyle değilmiş şimdi çözdüm canım azda olsa o emince süt gelir yeterki memende tut o gazı olduğu için emmiyordur gazını çıkart rahatlar biraz tekrar dene almassa gerçekten yoktur ozaman mama verirsin biraz ben gazını çıkartmak için baya uğraşıyorum rahat ettiği pozisyonda sıvazlıyorum o bile iyi geliyor çıkarmasada. Bence biberonda kullanma kaşık veya şırıngayla takviye yap.Mama verecem napimgüzel emse var sut ama az gelince çekmeye useniyor sanırım bırakıyor hemen. Ağzıma aksin istiyor nerden bulayım ben o kadar sütü :)
Canım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılarHadi yaaakısmen iyilik nasıl?? Geçmedi mi hala etkisi?? Benim de çok zordu, hala baş-bacak-omuz ağrısı var çok fena..senin bi küçük çocuğun daha var bi de,yardımcı olan biri var mı bari? Emzirme önlüğü rahat değil evet ama dev gibi memeleri ortaya salmak da çok acayip oluyor kendi adıma:) bu arada benim doğumu da bana sorduklarında annem atlayıp anlatıyor kendi açısından ben de doğuma yalnız gittim,normal doğum ısrarım yüzünden yavrumu bi hayli zorladım. Herşey nasip gerçekten,doğum şekli,kolaylığı,zorluğu..
İnşallah benimki de düzelir canm ya çok yoruyor beni kendi De yoruluyor üzülüyorumAynısı oldu canım. Salı aşı oldu o gün bişey olmadı çarşamba perşembe huysuzdu yeni düzeldi
Pompan varsa sagip verMama verecem napimgüzel emse var sut ama az gelince çekmeye useniyor sanırım bırakıyor hemen. Ağzıma aksin istiyor nerden bulayım ben o kadar sütü :)
İnanılır gibi degil gercekten tam bir travma :/ cok gecmis olsun sikayet felan ettiniz mi doktoru?Canım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar
Bende kabız olurum korkusundan kullanmadm da hic. Bugünler dede cok halsizim acaba kullanmadigimdan mi oldu ki diyormBen kullandım bıraktım kabız olunca bana doktorun verdi etkisi olsa vermezdi
Canım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?