2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
gelsene o kadar uzulme emmemesi dunyanin sonu degil 6 aya kadar sagip verirsin en kotu.
Gozunun capagina gunde 3 kez fln sutunu sur. Bizimki 1hafta fln gecmeyince tobrased damla kullandik mecbur. Kaynamis sogumus suyla da temizleyebilirsin. Dr tavsiyesi bunlar

O kilo alıyorsa hertürlü vitaminini de alıyordur sıkma canını sana birşey sorucam cnm benim bebek bugün aşı oldu hep yatıyo doğru düzgün birşeyler bile yemedi sende de oldumu
Seninde mi 2.ay asisi canim. Dun geceden beri oyle canim su anda da uyuyor. Uyaninca da hep aglamakli ve cok az emiyor. Esimle onu konusuyorduk simdi asidan herhalde diye. Gece 37.2 oldu atesi calpol verdim ama bugun vermedim 36larda cunku. Bir iki gun istahsiz ve uykulu olacaklar sanirim
bir de asinin biri sislik ve kizariklik yapti soguk kompres yapiyorum kiyafetinin uzerinden

Ara hemsirenizi sor bakalim?
Aradım ağır gelmiştir dedi ölürüm aranıyo veriyorum ememiyo
yok canım 1. Ay aşısı hemşire ağır gelmiştir normal dedi eğer emmezse hep uyursa getirip gösterin bi dedi. Deniz ağladımı aşıda çok ? Yakup çok kısa ağladı hemen sustu kucağımda

Asiyi yaparken agladi hemen kucagima aldim sustu ama aliskin Deniz ignelere ondan da olabilir. Uykuda verdim mememi cok az cekti birakti. Uyuyor yine hic emmezse getirin demis. Normal o zaman onlar icin

Asiyi yaparken agladi hemen kucagima aldim sustu ama aliskin Deniz ignelere ondan da olabilir. Uykuda verdim mememi cok az cekti birakti. Uyuyor yine hic emmezse getirin demis. Normal o zaman onlar icin
4 saatte 20 dk emdi dedim yeter kanşekeri düşmez merak etme dedi. Yakupta öyle ağladı kucağına aldım hemen sustu eşimle şaşırdık hatta.

4 saatte 20 dk emdi dedim yeter kanşekeri düşmez merak etme dedi. Yakupta öyle ağladı kucağına aldım hemen sustu eşimle şaşırdık hatta.
20 dk iyi bir sure canim benim ki normalde 5 dakika emiyor doyuyor. Bir sure sonra senin de oyle olacak cunku cene kaslari iyice guclenecek ve daha fazla cekecek.

Kizlar gogusleriniz sertlesiyor mu?
Benim gunduz sanki bosmus gibi o kadar yumusakki. Bi gece sol tarafim sert oluyo. Sag gogsumdeki sut solun yarisi kadar sagarken goruyordum o yuzden sadece sag tarafimla gunduz doymuyor.
Benim geceleri doluyor ama öyle taş gibi olmuyor ilk zamanlardaki gibi emzirincede hemen yumuşuyo gündüzde yumuşak ama emin ol emzirince süt geliyor bebek doyuyor hatta benimkinin karnı lok lok ediyor şimdi. Emzirirken bi sıkıyorum damla geliyor sadece o azıcık emince bidahakine fışkırıyo

Mama verecem napim güzel emse var sut ama az gelince çekmeye useniyor sanırım bırakıyor hemen. Ağzıma aksin istiyor nerden bulayım ben o kadar sütü :)
Bende öyle sanıyordum öyle değilmiş şimdi çözdüm canım azda olsa o emince süt gelir yeterki memende tut o gazı olduğu için emmiyordur gazını çıkart rahatlar biraz tekrar dene almassa gerçekten yoktur ozaman mama verirsin biraz ben gazını çıkartmak için baya uğraşıyorum rahat ettiği pozisyonda sıvazlıyorum o bile iyi geliyor çıkarmasada. Bence biberonda kullanma kaşık veya şırıngayla takviye yap.

Canım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar

İnanılır gibi degil gercekten tam bir travma :/ cok gecmis olsun sikayet felan ettiniz mi doktoru?

inanmıyorum aynı suikast gibi çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…