2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende kabız olurum korkusundan kullanmadm da hic. Bugünler dede cok halsizim acaba kullanmadigimdan mi oldu ki diyorm
Yemene dikkat et kullan biraz belki iyi gelir ama ben şunu söyliyim ya bebeğim nazara gelmişti yada ben kabız olduğum için o kadar sancı çekti ağladı bilmiyorum hangisinden annedeki tüm sancı ve ağrılar bebeğe geçiyormul

Canım şimdi pompayla sagdim çok da olmadığını düşundugum halde 120 cc çıktı ikisinden . Yani güzel emse doyacak .Ama huysuzluk yapıyo. Dediğin gibi belki de gazi oluyordur. Omzuma alıyorum bir iki dk sıvazlıyorm gegirmesse bırakıyorum.gazini çıkarana kadar ugrasmam lazım yani

evet canim o silikon onluklerden deneyeyim bolca muslin almistim ciltleri hassas diye ama yetistiremiyoruz.Umarim pilor stenozu degildir..Muyenede de belli oluyormus gittigimde soracagm olmadi usgyle bakiliyormus
Evet canım yetşmez bi de üst değiştirmek çok sinir bozucu oluyo bi süre sonra baya güçlüler direniyorlar bel falan hep ağrıyor.Umarım değildir canım ama anlattığın tabloyu benzetince söyleyeyim dedim.
Kizlar gogusleriniz sertlesiyor mu?
Benim gunduz sanki bosmus gibi o kadar yumusakki. Bi gece sol tarafim sert oluyo. Sag gogsumdeki sut solun yarisi kadar sagarken goruyordum o yuzden sadece sag tarafimla gunduz doymuyor.

Benim de akşam öyle oluyor ya yumuşuyor sütün miktarıyla yumuşaklığın ilgisi yok deniyor ama benim kız yumuşak göğüsle savaşıyor hiç sevmiyor sinirleniyor açıkçası demek ki az geliyor süt diyorum çünkü göğüs sertken içiyo löp löp

Ay canım ya neler yaşamışsın böyle, nasıl ihmalkarlıklar.. Şikayet etseydiniz hastaneyi de, ekibi de insanın en güzel anı böyle mi mahvedilir resmen travma yaşatmışlar. Çok büyük geçmiş olsun.

korku filmi gibi olmuş çok geçmiş olsun

Offff nasıl bir hastaneymiş o öyle gerçekten çok fena geçmiş senin doğum..inşallah en kısa sürede toparlarsın sen de hikaye tüyler ürpertici ama eminim sen üstesinden gelirsin,yavrun unutturur sana o kötü anları

Bir 2 dk mı ben bazen tam 1 saat uğraşıyorum hem geğirmesi hemde alttan çıkarmak için benimkinin alttan gazı çok oluyor benim bebeğin. Öyle yapma birikince sana daha zor olur.

Cnm ben 10ml ıle hazırlıodum,ama ya sen üsütüosn sütünden gecıo yada senın bebiş cok normalden fzla emıo
Ayaklarima patik giyiyorum. Oglana da bir pijama takimi ve yelek giydiriyorum. Daha kalin mi giydirmek gerekir bilemedim. Hep de usutmem ki. bir 6 aylik olunca rahstlar diyorlar umarim oyle olur

Kızlar d3 vitamini günde kaç kez kullanıyorsunuz? Ben 2 gündür günde 3 defa 3er damla şeklinde kullanıyorum. Bazıları günde bir defa 3 damla şeklinde kullanıyor. Ben yanlış mı yapıyorum!

Kızlar d3 vitamini günde kaç kez kullanıyorsunuz? Ben 2 gündür günde 3 defa 3er damla şeklinde kullanıyorum. Bazıları günde bir defa 3 damla şeklinde kullanıyor. Ben yanlış mı yapıyorum!

Sağlık ocağından bana günde 3 damla dediler, hastanede günde 2 damla dedi. Biraz gaz yaptığı için ben 2 damla veriyorum canım.

Ayaklarima patik giyiyorum. Oglana da bir pijama takimi ve yelek giydiriyorum. Daha kalin mi giydirmek gerekir bilemedim. Hep de usutmem ki. bir 6 aylik olunca rahstlar diyorlar umarim oyle olur
Görümcem bizde onunda ilk oğlu seninkinden daha fazla kusarmş emdikten sonra doktorlar hiçbir sıkıntı görmemişler ve şuan aslan gibi bi oğlu var canım sadece sana zorluğu olucak bebeğin karnınıda sıcak tutabilirsin tabi oranın havası vs bilmiyorum.

Görümcem bizde onunda ilk oğlu seninkinden daha fazla kusarmş emdikten sonra doktorlar hiçbir sıkıntı görmemişler ve şuan aslan gibi bi oğlu var canım sadece sana zorluğu olucak bebeğin karnınıda sıcak tutabilirsin tabi oranın havası vs bilmiyorum.

25 günlük oldu. emdiğinde güzel çekiyo 10-15 dk emiyo bugün yaptı mesela.ardına biberon da verdim.ama diğer öğünlerde hep ağlıyo ağzına aldıramıyorum.inatlaşmadan biberon veriyorum mecbur.her sefer deniyorum artık uyanık kalmak istiyor o zaman da deniyorum.uykulu falan hiç almıyor.ard arda iki öğün alsa tamam dicem ama bakıyırum günde en fazla 2 kere alıyor ya da hiç..
Peki biberonunun markası neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…