- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.361
Yemene dikkat et kullan biraz belki iyi gelir ama ben şunu söyliyim ya bebeğim nazara gelmişti yada ben kabız olduğum için o kadar sancı çekti ağladı bilmiyorum hangisinden annedeki tüm sancı ve ağrılar bebeğe geçiyormulBende kabız olurum korkusundan kullanmadm da hic. Bugünler dede cok halsizim acaba kullanmadigimdan mi oldu ki diyorm
Canım şimdi pompayla sagdim çok da olmadığını düşundugum halde 120 cc çıktı ikisinden . Yani güzel emse doyacak .Ama huysuzluk yapıyo. Dediğin gibi belki de gazi oluyordur. Omzuma alıyorum bir iki dk sıvazlıyorm gegirmesse bırakıyorum.gazini çıkarana kadar ugrasmam lazım yaniBende öyle sanıyordum öyle değilmiş şimdi çözdüm canım azda olsa o emince süt gelir yeterki memende tut o gazı olduğu için emmiyordur gazını çıkart rahatlar biraz tekrar dene almassa gerçekten yoktur ozaman mama verirsin biraz ben gazını çıkartmak için baya uğraşıyorum rahat ettiği pozisyonda sıvazlıyorum o bile iyi geliyor çıkarmasada. Bence biberonda kullanma kaşık veya şırıngayla takviye yap.
Evet canım yetşmez bi de üst değiştirmek çok sinir bozucu oluyo bi süre sonra baya güçlüler direniyorlar bel falan hep ağrıyor.Umarım değildir canım ama anlattığın tabloyu benzetince söyleyeyim dedim.evet canim o silikon onluklerden deneyeyim bolca muslin almistim ciltleri hassas diye ama yetistiremiyoruz.Umarim pilor stenozu degildir..Muyenede de belli oluyormus gittigimde soracagm olmadi usgyle bakiliyormus
Kizlar gogusleriniz sertlesiyor mu?
Benim gunduz sanki bosmus gibi o kadar yumusakki. Bi gece sol tarafim sert oluyo. Sag gogsumdeki sut solun yarisi kadar sagarken goruyordum o yuzden sadece sag tarafimla gunduz doymuyor.
Canım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar
Canım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar
OffffCanım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar
Cnm ben 10ml ıle hazırlıodum,ama ya sen üsütüosn sütünden gecıo yada senın bebiş cok normalden fzla emıoCanim sabahtan bir paketi 15 ml suyla hazirlayip emzirdikten sonra 3ml mi veriyorsun? Siringayla vermeye dun basladim ben de
Bir 2 dk mı ben bazen tam 1 saat uğraşıyorum hem geğirmesi hemde alttan çıkarmak için benimkinin alttan gazı çok oluyor benim bebeğin. Öyle yapma birikince sana daha zor olur.Canım şimdi pompayla sagdim çok da olmadığını düşundugum halde 120 cc çıktı ikisinden . Yani güzel emse doyacak .Ama huysuzluk yapıyo. Dediğin gibi belki de gazi oluyordur. Omzuma alıyorum bir iki dk sıvazlıyorm gegirmesse bırakıyorum.gazini çıkarana kadar ugrasmam lazım yani
emerken uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyorbayılıciğimmm
Öyle bir dünya var mı ya? Benimki de çok geç dalıyor.
Ayaklarima patik giyiyorum. Oglana da bir pijama takimi ve yelek giydiriyorum. Daha kalin mi giydirmek gerekir bilemedim. Hep de usutmem ki. bir 6 aylik olunca rahstlar diyorlar umarim oyle olurCnm ben 10ml ıle hazırlıodum,ama ya sen üsütüosn sütünden gecıo yada senın bebiş cok normalden fzla emıo
Benim bebeğimde aynısını yapıyor. Kaç saattir kucağımda daha yeni uyudu.Öyle bir dünya var mı ya? Benimki de çok geç dalıyor.
Kızlar d3 vitamini günde kaç kez kullanıyorsunuz? Ben 2 gündür günde 3 defa 3er damla şeklinde kullanıyorum. Bazıları günde bir defa 3 damla şeklinde kullanıyor. Ben yanlış mı yapıyorum!
Görümcem bizde onunda ilk oğlu seninkinden daha fazla kusarmş emdikten sonra doktorlar hiçbir sıkıntı görmemişler ve şuan aslan gibi bi oğlu var canım sadece sana zorluğu olucak bebeğin karnınıda sıcak tutabilirsin tabi oranın havası vs bilmiyorum.Ayaklarima patik giyiyorum. Oglana da bir pijama takimi ve yelek giydiriyorum. Daha kalin mi giydirmek gerekir bilemedim. Hep de usutmem ki. bir 6 aylik olunca rahstlar diyorlar umarim oyle olur
Görümcem bizde onunda ilk oğlu seninkinden daha fazla kusarmş emdikten sonra doktorlar hiçbir sıkıntı görmemişler ve şuan aslan gibi bi oğlu var canım sadece sana zorluğu olucak bebeğin karnınıda sıcak tutabilirsin tabi oranın havası vs bilmiyorum.Ayaklarima patik giyiyorum. Oglana da bir pijama takimi ve yelek giydiriyorum. Daha kalin mi giydirmek gerekir bilemedim. Hep de usutmem ki. bir 6 aylik olunca rahstlar diyorlar umarim oyle olur
25 günlük oldu. emdiğinde güzel çekiyo 10-15 dk emiyo bugün yaptı mesela.ardına biberon da verdim.ama diğer öğünlerde hep ağlıyo ağzına aldıramıyorum.inatlaşmadan biberon veriyorum mecbur.her sefer deniyorum artık uyanık kalmak istiyor o zaman da deniyorum.uykulu falan hiç almıyor.ard arda iki öğün alsa tamam dicem ama bakıyırum günde en fazla 2 kere alıyor ya da hiç..Canim ben buraya hep yazdim. Yani net olarak sunu yaptim diyemem. 35 gun her gun denedim onu biliyorum. Cok acsa asla almiyordu bas bas agliyordu. Eger keyfi varsa yari acken bazen emiyordu ama oyle vakumlayip doyurmuyordu kurcaliyordu sadece agziyla. Ara ara emiyordu ama ben de bilmiyordum ne zaman emecegini. Tam bir muallakti ve yuzde 90 basaramiycaz diyordum hep. Sonra bi sabah emdi doydu o gun bir iki kez biberon verdim. Ertesi gun yine oyle. 3. Gun hic emmedi yirtti kendini. 4. Gun sabah son bi gayretle emzirdim ve o gun bugundur emiyor cok sukur. Ama ben bisey yapmadim sadece o emmek istedi. Senin yapabilecegin tek bir sey var o da her gun yilmadan denemek. Cok sabir istiyor. Ama emmese benimki emmezdi o kadar inatlasti ki.. Kac gunluk oldu su an?
Kızlar bgn mevlüdümüz vardı. Oğluş sürekli uyudu. Allah kabul etsin inşallah
Gunde 3 damla canimKızlar d3 vitamini günde kaç kez kullanıyorsunuz? Ben 2 gündür günde 3 defa 3er damla şeklinde kullanıyorum. Bazıları günde bir defa 3 damla şeklinde kullanıyor. Ben yanlış mı yapıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?