2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Üstüne git canim eger sariliksa daha cok üstüne git meme vermeden sutun de artmaz o da alismaz aglasa da yolundan donme her sefer biraz daha icecegine kendini inandir hersey moralle sen bana deseydin ki hic almiyor anlardim ama arada aldigina gore bebegin alisabilir sadece cabala biraz daha

Nette okuyorum da cevremden duymamistim ben de oluyor demek ki. Birlikte uyuyoruz oglanla yalniz birakamam. Neyse Allahin izniyle az kaldi 2.aydayiz. Gorumcenin oglu da kilo aliyormus degil mi bebekken ?

Nette okuyorum da cevremden duymamistim ben de oluyor demek ki. Birlikte uyuyoruz oglanla yalniz birakamam. Neyse Allahin izniyle az kaldi 2.aydayiz. Gorumcenin oglu da kilo aliyormus degil mi bebekken ?
Ooooo hemde pramatüre olmasına rağmen tosuncuk olmuş o tabi 2 saatte bir emzirmediği daha sık emzirdiği için daha çok kusuyormuş kaldırır kaldırmaz ard arda kusardı ama ne kusardı diyo

Canim cok gecmis olsun saglik bakanligina sikayette bulun mutlaka bu nasil bir skandal boyle..Bu tarz durumları yasayanlari duyunca direk genel anestezi istedim ama dedigin gibi dogum esnasinda ne olacagi da bilinmiyor allah hepimizi korusun sukur ki bebegin de sende iyisin

Bu kayinvalideler ne merakli karismaya ya cok istoyorlarsa bi tane daha dogurup baksinlar gelinlerle yarismaya meme ver mama ver demeye bayılıyorlar sen bildigini oku canim meme vermeye devam

ay o pamuk eller yeniirrrrr öpülüüürrr seviliirrr maşallah allah bağışlasın inş hep iyi olur kuzucuklarımız .bizim kızında gözlerinin biri şaşı gibi oluyor canım doktor henüz bişe demedi bize ama bildiğim kadarıyla bi süre zaten gözleri kontrol eedemiyolar o yüzden olabbilir öyle şeyler geçer inş

:) amin canım hepimizin yavrularini Allah bagislasin Bence de gecici dun saglik ocaginda baktilar gayet iyi dediler.

Ooooo hemde pramatüre olmasına rağmen tosuncuk olmuş o tabi 2 saatte bir emzirmediği daha sık emzirdiği için daha çok kusuyormuş kaldırır kaldırmaz ard arda kusardı ama ne kusardı diyo
Yaa bizim de kusuyor genelde ay inslah duzelecek. Sık emzirmek ve az emzirmek gerekiyor diyorlar. O zaman da cikariyor.

Kızlar biz hastaneden çıktık evimize geldik şükür iyiyiz daha ama hiç iyumiyir cicuk ya kivezde uyuduğunjn acısını çıkarıyor sanirim iştahında da azalma var neden ki acaba sütüm çok az bu arada sizinkiler çoğaldı mi

İlk zamanlar biraz zor oluyor canım hem bebek küçük oluyor hem süt az oluyor sen süt yapan şeyler tüket bol sıvı al inşAllah gelecek oğlumun rızkı de çoğalır. Benim sıpa tüm özgüvenimi yıkmıştı ilk zamanlar o kadar ağlıyor uyumuyordu ama geçiyor hepsi inan öpüyorum bebeğini cnm

Yaa bizim de kusuyor genelde ay inslah duzelecek. Sık emzirmek ve az emzirmek gerekiyor diyorlar. O zaman da cikariyor.
Çaresiz geçmesini bekleyeceksin Allah dermansız dert vermesin yine kilo aldığını biliyorsun bir müddet sonra geçeceğini biliyorsun bunlarda senin tesellin olsun çektiğin bu yorucu süreçte zaten sadece onların iyiliğini düşünüyoruz

country canim sen lactamil emziren anneler icin sutlu icecekten bahsetmistin degil mi? esim almis da simdi baslayacagim ben de
Evet canim içeriğinde vitaminler var sifa olsun ins.
Canim naptiniz kontrolunuz iyi gecmistit umarim
Iyi gecti sukurler olsun dr tahlil yapmaya gerek yok geçmiş sariligi dedi.

5.100 gr 57 cm olmusuz masallah. Kg alimi iyi anne sütüne devam dedi rutin kontrolleri yapti. Kusma icinde belliki emzirmeler sık oluyodur muhtemelen ara koy dedi dedim mumkun mu :) asiri bi kusma yoksa fazla beslenmedendir egimli yatir falan klasik şeyler soyledi. Birde dene bakalim 10 gun yumurta yeme mesela azaliyo mu sut ve sut ürünlerini dene bu sekilde dedi. Emzik ver dedi ama tutmuyo benimki. Bi ilac yazdi bu gazinada iyi gelir diyince biogaila kullanıyorum dedim he buda onun benzeri gerek yok oyleyse dedi. Bu siralarda kizim cigligi bastigi icin uzatamadik konusmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…