2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yaa cok sevindim canim masallah peki beyazladi mi tamamen yuzu falan

Masallah bizde 3 de kalktik ve 6 da kaltik hala memede buna da sukur
Biz 10 da uyuyoruz 11 buçuk 1 buçuk 3 buçuk veee 5 buçuk 7 şuanda ayağımda sallanıyor paşa
Damla nasıl işe yarıyormu ıkınmaları azaldı mı benim oğluş ne uykudan gözünü açabiliyo ne rahat uyuyabiliyo mahvoldu

Amin canim hepimize sifa olsun :) iyi haberlerle donmussun ne guzel.masallah size Bazi bebeklerin sut alerjisi varmis ondan kesmeyi bir dene demistir. Birkac gun kesip ben de bakmak istiyorum aslinda

Kizlar ya bu egimli reflu yatakĺari bir bana mi rahatsiz geliyor ? Kac kere Deniz'i asagiya inmis buluyorum. Kaymasin diye kenarliklari daraltiyorum bu sefer de hafif bir kaymada asagida kalan kolu yukariya dogru sıkısıyor gibi oluyor. Bir de yavrum kalktiginda gerim gerim geriliyor.

Sıpaya bak ya ne güldüm
Dehşetw düştüm nasıl bi olaydır bu... çok geçmiş olsun

Evet canim bende hep asagiya ayaklari toplanmis buluyorum

Benimkide hep öyle geriniyor ama rahat yerde yatıyot yani, o bence rahatsız olduğundan değil de refleksi diye düşünüyorum çünkü doktora sormuştum onun önünde de ana kucağından alınca gerinmişti, normal yaparlar böyle dedi. Ama kayma olayına bir şey diyemicem maalesef, ben hiç kullanmadım reflü yatağı

Bende reflü yatağı yok canım ama o gerinme hepimizde var sanırım konuşmuştuk hatta daha önce forumda benim kız da uykudan uyanırken bi o yana bi bu yana gerinir top gibi olur hatta :)

Yaa cok sevindim canim masallah peki beyazladi mi tamamen yuzu falan
Yani elleri kadar degil mesela ama gunrs3 ciktigi zaman farkettim ben baya acilmisti. Bide gözlerinin kenarlarinda sarilik vardi o da gitti. Zamanla gidiyor demekki kafaniza takmayin sizde kizlar..
Yani şoyle soyliyim takip ettim gaz damlasini verdikten 7 8 saat sonra baya kaka yapiyor duzenli. Ama benim kizim asiri kolik bir cocuk degil ara ara tutuyor nobetler. Bende sariligi cabuk atlatsin diye duzenli verdim bikac gun simdi kestim. Gaz icin masaj yapabilirsin bide yuz ustu yatirinca daha cabuk cikariyo kuzular

Cok rahatsiz yatiyor gibi cocuk. Sıkış,tepiş. Ama mecburum kullanmaya

Sagol canim insallah bizde on gun sonra senin gibi guzel haberler aliriz

Benim göğüslerim yumuşakken gerçekten süt az oluyor kız da doymuyor sert göğüsle doyar uyurdu şimdi boğuşuyor iki göğsü de emdi doymadı 2 gündür yumuşadı göğüsler kızı da doyuramamaya başladı sıkınca süt var ama belli ki az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…