- 26 Mayıs 2016
- 312
- 270
- 103
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.401
Yaa cok sevindim canim masallah peki beyazladi mi tamamen yuzu falanEvet canim içeriğinde vitaminler var sifa olsun ins.
Iyi gecti sukurler olsun dr tahlil yapmaya gerek yok geçmiş sariligi dedi.
5.100 gr 57 cm olmusuz masallah. Kg alimi iyi anne sütüne devam dedi rutin kontrolleri yapti. Kusma icinde belliki emzirmeler sık oluyodur muhtemelen ara koy dedi dedim mumkun mu :) asiri bi kusma yoksa fazla beslenmedendir egimli yatir falan klasik şeyler soyledi. Birde dene bakalim 10 gun yumurta yeme mesela azaliyo mu sut ve sut ürünlerini dene bu sekilde dedi. Emzik ver dedi ama tutmuyo benimki. Bi ilac yazdi bu gazinada iyi gelir diyince biogaila kullanıyorum dedim he buda onun benzeri gerek yok oyleyse dedi. Bu siralarda kizim cigligi bastigi icin uzatamadik konusmayi
Masallah bizde 3 de kalktik ve 6 da kaltik hala memede buna da sukurEmzirme nobetinden Günaydın :)
Benim sipa 1 de yattı ve şimdi uyandı . Tabii açlıktan ölmüş, gogsumu açana kadar inletti ortalığı :)) şimdi kana kana içiyor .
Benim oğluşta uykuyu seviyor ama gaz bırakmıyor ıkınmaktan helak oldu yavrumEmzirme nobetinden Günaydın :)
Benim sipa 1 de yattı ve şimdi uyandı . Tabii açlıktan ölmüş, gogsumu açana kadar inletti ortalığı :)) şimdi kana kana içiyor .
Biz 10 da uyuyoruz 11 buçuk 1 buçuk 3 buçuk veee 5 buçuk 7 şuanda ayağımda sallanıyor paşaMasallah bizde 3 de kalktik ve 6 da kaltik hala memede buna da sukur
Damla nasıl işe yarıyormu ıkınmaları azaldı mı benim oğluş ne uykudan gözünü açabiliyo ne rahat uyuyabiliyo mahvolduEvet canim içeriğinde vitaminler var sifa olsun ins.
5.100 gr 57 cm olmusuz masallah. Kg alimi iyi anne sütüne devam dedi rutin kontrolleri yapti. Kusma icinde belliki emzirmeler sık oluyodur muhtemelen ara koy dedi dedim mumkun mu :) asiri bi kusma yoksa fazla beslenmedendir egimli yatir falan klasik şeyler soyledi. Birde dene bakalim 10 gun yumurta yeme mesela azaliyo mu sut ve sut ürünlerini dene bu sekilde dedi. Emzik ver dedi ama tutmuyo benimki. Bi ilac yazdi bu gazinada iyi gelir diyince biogaila kullanıyorum dedim he buda onun benzeri gerek yok oyleyse dedi. Bu siralarda kizim cigligi bastigi icin uzatamadik konusmayi
Amin canim hepimize sifa olsun :) iyi haberlerle donmussun ne guzel.masallah sizeEvet canim içeriğinde vitaminler var sifa olsun ins.
Sıpaya bak ya ne güldümAy benim oglan bi alem:)
Biliyorsunuz meme emmiyordu tutturana kadar neler cektim hep anlatiyordum. Dun aksam sagilmis sut vardi onu icireyim dedim acti da. Nasil ogurdu biberonu sokunca anlatamam
Hasbam sanirsin hic biberon bilmez:) yalniz ben diyordum arada bir cikarim annem biberon verir onu yapamiycam sanirsam
Dehşetw düştüm nasıl bi olaydır bu... çok geçmiş olsunCanım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar
Devit kullanıyorsan 3 damla canım 9 damla verme fazlası da zararlı çünkü günde tek sefer 3 damlaCan'ım günde 3 damla derken her verdiğimizde 3 er damla yani gün içerisinde 9 damla mı vermiş oluyoruz.
Evet canim bende hep asagiya ayaklari toplanmis buluyorumKizlar ya bu egimli reflu yatakĺari bir bana mi rahatsiz geliyor ?Kac kere Deniz'i asagiya inmis buluyorum. Kaymasin diye kenarliklari daraltiyorum bu sefer de hafif bir kaymada asagida kalan kolu yukariya dogru sıkısıyor gibi oluyor. Bir de yavrum kalktiginda gerim gerim geriliyor.
Kizlar ya bu egimli reflu yatakĺari bir bana mi rahatsiz geliyor ?Kac kere Deniz'i asagiya inmis buluyorum. Kaymasin diye kenarliklari daraltiyorum bu sefer de hafif bir kaymada asagida kalan kolu yukariya dogru sıkısıyor gibi oluyor. Bir de yavrum kalktiginda gerim gerim geriliyor.
Bende reflü yatağı yok canım ama o gerinme hepimizde var sanırım konuşmuştuk hatta daha önce forumda benim kız da uykudan uyanırken bi o yana bi bu yana gerinir top gibi olur hatta :)Kizlar ya bu egimli reflu yatakĺari bir bana mi rahatsiz geliyor ?Kac kere Deniz'i asagiya inmis buluyorum. Kaymasin diye kenarliklari daraltiyorum bu sefer de hafif bir kaymada asagida kalan kolu yukariya dogru sıkısıyor gibi oluyor. Bir de yavrum kalktiginda gerim gerim geriliyor.
Yani elleri kadar degil mesela ama gunrs3 ciktigi zaman farkettim ben baya acilmisti. Bide gözlerinin kenarlarinda sarilik vardi o da gitti. Zamanla gidiyor demekki kafaniza takmayin sizde kizlar..Yaa cok sevindim canim masallah peki beyazladi mi tamamen yuzu falan
Yani şoyle soyliyim takip ettim gaz damlasini verdikten 7 8 saat sonra baya kaka yapiyor duzenli. Ama benim kizim asiri kolik bir cocuk degil ara ara tutuyor nobetler. Bende sariligi cabuk atlatsin diye duzenli verdim bikac gun simdi kestim. Gaz icin masaj yapabilirsin bide yuz ustu yatirinca daha cabuk cikariyo kuzularBiz 10 da uyuyoruz 11 buçuk 1 buçuk 3 buçuk veee 5 buçuk 7 şuanda ayağımda sallanıyor paşa
Damla nasıl işe yarıyormu ıkınmaları azaldı mı benim oğluş ne uykudan gözünü açabiliyo ne rahat uyuyabiliyo mahvoldu
Cok rahatsiz yatiyor gibi cocuk. Sıkış,tepiş. Ama mecburum kullanmayaBenimkide hep öyle geriniyor ama rahat yerde yatıyot yani, o bence rahatsız olduğundan değil de refleksi diye düşünüyorum çünkü doktora sormuştum onun önünde de ana kucağından alınca gerinmişti, normal yaparlar böyle dedi. Ama kayma olayına bir şey diyemicem maalesef, ben hiç kullanmadım reflü yatağı
Sagol canim insallah bizde on gun sonra senin gibi guzel haberler alirizYani elleri kadar degil mesela ama gunrs3 ciktigi zaman farkettim ben baya acilmisti. Bide gözlerinin kenarlarinda sarilik vardi o da gitti. Zamanla gidiyor demekki kafaniza takmayin sizde kizlar..
Yani şoyle soyliyim takip ettim gaz damlasini verdikten 7 8 saat sonra baya kaka yapiyor duzenli. Ama benim kizim asiri kolik bir cocuk degil ara ara tutuyor nobetler. Bende sariligi cabuk atlatsin diye duzenli verdim bikac gun simdi kestim. Gaz icin masaj yapabilirsin bide yuz ustu yatirinca daha cabuk cikariyo kuzular
Benim oğluşta uykuyu seviyor ama gaz bırakmıyor ıkınmaktan helak oldu yavrum
Cok rahatsiz yatiyor gibi cocuk. Sıkış,tepiş. Ama mecburum kullanmaya
Benimkide uyanmıyo ama çok ıkınıyo aşırı gazlı aşşağıdan çıkan seslere şok üstüne şok geçiriyoruzUykusunda benimki de ihlayip önledi ama uyanmadi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?