2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Masaj yapıyorum ama çooook gazlı bitmiyor aşşağıdan saldıkça salıyor yine gurultu yine ıkınma bende kolij olmasın diye gaz damlası vermek istiyordum

Benimde öyleydi canım görüncem çok kızdı birsürü şey yedirdi 2 saat çekmedi üstüm başım ıslandı yine sende yememe dikkat et bol soğan dereotu nane filan ye

Bna bulgur pilavi iyi geliyor gercekten dene sende canim

Kizlar bebisimi emzirirken sanki kulagi kirli gbime geldi. Kulak copuyle kulaginin icine sokmadan kivrim yerini ve icini temizledim hakkaten kirlenmis baya biseyler cikti boyle olunca üzülüyorum iyi bakamiyorum cocuguma sanki diye...

acikcay iim canım berenle uğrasmada gelen gidenden mikrop kapat gibi oldu hafif grip gibi mahwoldm üzüntüden ama simdi iyiyz cok sükür siz naslsnz

Bende hep aşşada buluyorum abiside öyleydi ama bence bir kaç ay daha yatsınlar sonra yatakta yatiririz

Cnm o bzm her sabah gulme sebebimz sbh bi gelıorz kuzum yok gitmş dıorz battaniyesının içine tam girio

acikcay iim canım berenle uğrasmada gelen gidenden mikrop kapat gibi oldu hafif grip gibi mahwoldm üzüntüden ama simdi iyiyz cok sükür siz naslsnz
geçmiş olsun canım grip olduğunu nasıl anladın doktor bana hapşırma öksürme kusma normal dediği için bilemiyorum.

Bizden kaka tahlili aldılar koyukahve mukuslu yapiyor doktor mikrop kapmış olabilir dedi allahım inşallah bsii çıkmaz bize dua edin ;(
inşAllah birşey çıkmaz canım belki senin yediğin birşey etkilemiştir sütte etkileyebiliyor dışkının rengini filan

40 kontrolunde de vajinal bakti dr bana bilginiz olsun :)
Nasıl vajinal baktı,seni mi kontrol etti? Sen de sezeryan olmamış mıydın? Ne alaka diye düşünüyorum,illa ki vardır bi alaka ama. Benim doktor da vajina için jel verip ısrarla çok önemli diye vurguladı da

çok geçmiş olsun canım.ben de yazmamıştım buraya kimse etkilenmesin diye.benim de çok sorunluydu.2 kez sinire girdi doktor ve elektrik çapmış gibi bağırdım.uyuşturamayınca ki baya bi uğraştılar genel uyuttular.sonrası dehşetti çünkü çığlıklarım yeri göğü aldı.ilki de epiduraldi ama zerre acı çekmeyen ben bunda tüm ömrüme yetecek kadar acı çektim.hala da iğnenin yapıldığı bölge, kemiğim ağrıyor.kızımı kucağıma alamıyorum.eğilip yıkıyorum ya tutuluyorum.belim nasıl düzelecek bilmiyorum. dikiş yerimde de hala ara ara kanama oluyor.doktor kendinden eriyen ipliklerin vucuddan atımıdır diyor.

Kızlar d3 vitamini günde kaç kez kullanıyorsunuz? Ben 2 gündür günde 3 defa 3er damla şeklinde kullanıyorum. Bazıları günde bir defa 3 damla şeklinde kullanıyor. Ben yanlış mı yapıyorum!

günde 1 kez 3 damla

sanada mı vajinal baktılar?

40 kontrolünde bana normal ultrasonla baktı.vajinal değil.eksik mi acaba kontrolüm?

sanada mı vajinal baktılar?

40 kontrolünde bana normal ultrasonla baktı.vajinal değil.eksik mi acaba kontrolüm?
Yok vajinal bakmadı da,jel verdi. Bunu kullanman çok önemli diye üzerinde fazlaca durdu. Vajinal doğum yapmadım ne alakası var diye düşündüm ama benim doktor vajina yıkama hareketini elle gösterdiği için hep daha fazla soru sormadan kaçtım bi de erkekti kendisi

Kızlar, bu d3 gaz yaptı mı sizin yavrucaklara da?? Benimki d3 e başladığımızdan beri çok fena

Kızlar, bu d3 gaz yaptı mı sizin yavrucaklara da?? Benimki d3 e başladığımızdan beri çok fena

ben buraya da yazmıştım gaz yaptı die.ama vermeye devam ettim.şimdi gaz sorunumuz yok.denk mi geldi yoksa alıştı mı bilmiyorum.ben Multitabs ACD veriyorum.bir de çok gazı olursa OM-X gaz ilacı var bitkisel.o da iyi gelmişti bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…