Canım benim ameliyat ve sonrası oldukça olaylı geçti, zaten 1 hafta sonra da dikişte açılma ve kanama oldu. Anestezi uzmanı maalesef sol bacağımdaki bir sinire zarar verdi, o geçmeyecek büyük ihtimalle. Spinali yapmayı başaramadı kadın ve uyuşmadığımı söyledim, defalarca söylememe ve ayaklarımı hareket ettirip göstermeme rağmen deneyelim diyip ameliyata başladılar, o anı ömür boyu unutamam, zaten direkt nabzım düşmüş ve uyutulmuşum. Ameliyatın yarısında uyanıp çığlık attım ve tekrar bayıltılmışım. Gerisi kabus gibi titreme nöbeti vs. Ama kabus bununla da bitmedi. Odaya çıkarıldıktan sonra serumun içine yanlışlıkla suni sancı ilacı koyulmuş. Farkedilene kadar tam 6 saat suni sancı çektim sezaryenli halimle çığlık çığlığa ve dikişler bozuldu. Ne diyeyim başıma geleceği varmış, bununla geçmiş olsun diyorum ama hala kafam kıyak :) zorlanmamıştır yavrun öyle düşünme hiç, bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor maalesef, yavrularımız sağlıklı ve kucağımızda ya hiç bir şeyin önemi yok. Doğum bir bilmece ne yaşarsın bilemiyorsun, bu yüzden allah kurtarsın diyor yaşlılar