2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kalbini ferah tut çıkmıycak bişey dualarımız seninle
Kızlar sağolun çok şükür bişey çıkmadı biagoio damlasını 9 a çıkarmıştık başka bi doktor söylemişti . O değiştirmiş kaka rengini günde 5 fen fazla verme dedi kendi doktorumuz .
 
Bana da normal baktı rahmi ölçtü eski boyutuna gelmiş dedi dikişime baktı bi de krem verdi zaten karından da görüyorlar bana yeterli geldi muayene
Bende dün kontrole gittim ultrasondan baktı ödem kızarıklık yok dedi gayet iyi durumda olduğunu söyledi. Jel verdi ameliyat yerine günde bir defa sür dedi. 6 ay kullanıcaksın dedi iz kalmasın diye.
 
Kızlar nurse Harvey bitkisel surup kullanan varmı bizde başlıcaz günde kaç kere kaç ml veriyorsunuz kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim bide iyi geldimi
 
Memnunmusun damladan canım
Memnunum canım güzel gaz çıkartıyor bide bağırsak sistemini düzenliyor. Fiyatı çok pahalı ama 45 50 TL. Yalnız biz fazla kullandığımız için ağır gelmiş acildeki doktor yüzünden 9 a çıkartık en fazla beş 6 ve tek seferde vermek lazımmış. Kaka rengi falan ondan değişmiş. Bide ekstra sürüp yazdı nurse harvsy die bakalım onasıl acaba (
 
OM-X kullandık .bize yaradı ve hiçbir yan etkisi yok.doktor yazdı.bitkiselmiş.
Bize de nurse Harvey s yazdı ama . Nasıl kullanıyorsun fyati nekadr cnm . Bizimki çok gazlı doktor erkek bebekler kız bebeklere göre 3 katı daha fazla gazlı olur dedi . Biagoio ekstra nurse harvesy kullan dedi .s.s of of neyı alacağımı ne vereceğimi şaşırdım. İçmediğim ot mot kalmadı.
 

iki gaz ilacını birden vermek...bilemedim valla.ben olsam ikisini vermem o minik bedene.çünkü gazın ağrı, ağlama dışında bir zararı yok diye biliyorum emin olamasam da .tehlike yaratmıyor çok şükür.tabi yine de doktora sormak lazım o başka:)bu ilacı günde 3 kez bir tatlı kaşığı vermek gerekiyor.kızım içerken çok mutlu, tadına bayılıyor ama sadece birkaç gün tek doz verdim.2.ye gerek kalmadı.gazını çıkardığına eminim ama bi de karın masajını ve ayaklarını geriye itmeyi dene.annenin stresi de bebeği çok etkiler unutma...hatta bir araştırmada şöyle dyordu:bebeğin gazı ile annenin stresi doğru orantılı diye...mümkün olduğunca rahat olmaya çalış(zor olsa da:))ilacın fiyatı üstünde yazmıyor ve maalesef hatırlamıyorum canım.
 
Auralee canım sen kanguru kullanıyordun galiba? Hangi marka ve ne zaman kullanmaya başladın? Ben de istiyorum da, markete vs giderken arabayla çıkamam her yere, evde de kolaylık olur hem diye.
 
Sağol cnm evet bizden bebeğe geçiyor sakın olabilsek hep stresliyiz acaba bsii mi oldu nasıl geccek falan derken bebeğide huzursuz ediyoruz . Gaz masajı yapıyorum banyo sonrasi . Hergun 10 defada bacak hareketlerini yapıyorum karnına ittiryorum . Çıkarıyor maşallah baya bi ama ıkınma kızarma sürekli var2 aylık olduk 2 ay daha atlatirsak rahatlicaz :)) bende hiç vermek istemiyorum çok gazlı olduğu zamanlar veririm artık. S.S.s sakın günlerde 1 tane ilaç kullanırım
 
Anladim canim. Benimkinde gunde en cok 2 kere alirdi. Bence alacak bi gun. Aventin anne memesine benzeyen bi biberonu var cam. Onu kullandim ben
 
Kızlar böyle arada bebeğiniz iç çekiyor mu? Uykusunda da, uyanıkkende. Dertli gibi böyle iç çekiyor bazen ama başından beri böyle :)
 

canım şunu da düşün.doktor 2 ilaç verdiğine göre bir bildiği vardır.pişman olacağın bir karar verme.istersen ikisini de ver, istersen başka bir doktora görün.bebişe bir şey olmasın, canı yanmasın kuzucuğun.ben rahatım, çünkü gaz olayımız bitti desem yeridir.2 ilaç vermem derken rahatlığım ondan.senin bebişinin ne kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyorum.bu durumda en iyi kararı ailesi verecek ve lütfen, rahatla, rahatla, rahatla ki bebeşin de rahatlasın..
 
Çok sağol canim teşekkür ederim rahat olmaya çalışcam . Herşey üst üste olunca stres oluyor . İnşallah bizimkide düzelir en kısa zamanda :)) bi hafta ikisini kullanım bakalım sonuç düzelirse teke indiririm :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…