- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.441
Kalbini ferah tut çıkmıycak bişey dualarımız seninle
Kızlar sağolun çok şükür bişey çıkmadı biagoio damlasını 9 a çıkarmıştık başka bi doktor söylemişti . O değiştirmiş kaka rengini günde 5 fen fazla verme dedi kendi doktorumuz .geçmiş olsun canım grip olduğunu nasıl anladın doktor bana hapşırma öksürme kusma normal dediği için bilemiyorum.
inşAllah birşey çıkmaz canım belki senin yediğin birşey etkilemiştir sütte etkileyebiliyor dışkının rengini filan
Bende dün kontrole gittim ultrasondan baktı ödem kızarıklık yok dedi gayet iyi durumda olduğunu söyledi. Jel verdi ameliyat yerine günde bir defa sür dedi. 6 ay kullanıcaksın dedi iz kalmasın diye.Bana da normal baktı rahmi ölçtü eski boyutuna gelmiş dedi dikişime baktı bi de krem verdi zaten karından da görüyorlar bana yeterli geldi muayene
Kızlar nurse Harvey bitkisel surup kullanan varmı bizde başlıcaz günde kaç kere kaç ml veriyorsunuz kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim bide iyi geldimi
Memnunmusun damladan canımKızlar sağolun çok şükür bişey çıkmadı biagoio damlasını 9 a çıkarmıştık başka bi doktor söylemişti . O değiştirmiş kaka rengini günde 5 fen fazla verme dedi kendi doktorumuz .
Memnunum canım güzel gaz çıkartıyor bide bağırsak sistemini düzenliyor. Fiyatı çok pahalı ama 45 50 TL. Yalnız biz fazla kullandığımız için ağır gelmiş acildeki doktor yüzünden 9 a çıkartık en fazla beş 6 ve tek seferde vermek lazımmış. Kaka rengi falan ondan değişmiş. Bide ekstra sürüp yazdı nurse harvsy die bakalım onasıl acabaMemnunmusun damladan canım
Bize de nurse Harvey s yazdı ama . Nasıl kullanıyorsun fyati nekadr cnm . Bizimki çok gazlı doktor erkek bebekler kız bebeklere göre 3 katı daha fazla gazlı olur dedi . Biagoio ekstra nurse harvesy kullan dedi .s.s of of neyı alacağımı ne vereceğimi şaşırdım. İçmediğim ot mot kalmadı.OM-X kullandık .bize yaradı ve hiçbir yan etkisi yok.doktor yazdı.bitkiselmiş.
Kızlar, bu d3 gaz yaptı mı sizin yavrucaklara da?? Benimki d3 e başladığımızdan beri çok fena
Bize de nurse Harvey s yazdı ama . Nasıl kullanıyorsun fyati nekadr cnm . Bizimki çok gazlı doktor erkek bebekler kız bebeklere göre 3 katı daha fazla gazlı olur dedi . Biagoio ekstra nurse harvesy kullan dedi .s.s of of neyı alacağımı ne vereceğimi şaşırdım. İçmediğim ot mot kalmadı.
Sağol cnm evet bizden bebeğe geçiyor sakın olabilsek hep stresliyiz acaba bsii mi oldu nasıl geccek falan derken bebeğide huzursuz ediyoruz . Gaz masajı yapıyorum banyo sonrasi . Hergun 10 defada bacak hareketlerini yapıyorum karnına ittiryorum . Çıkarıyor maşallah baya bi ama ıkınma kızarma sürekli var2 aylık olduk 2 ay daha atlatirsak rahatlicaz :)) bende hiç vermek istemiyorum çok gazlı olduğu zamanlar veririm artık. S.S.s sakın günlerde 1 tane ilaç kullanırımiki gaz ilacını birden vermek...bilemedim valla.ben olsam ikisini vermem o minik bedene.çünkü gazın ağrı, ağlama dışında bir zararı yok diye biliyorum emin olamasam da .tehlike yaratmıyor çok şükür.tabi yine de doktora sormak lazım o başka:)bu ilacı günde 3 kez bir tatlı kaşığı vermek gerekiyor.kızım içerken çok mutlu, tadına bayılıyor ama sadece birkaç gün tek doz verdim.2.ye gerek kalmadı.gazını çıkardığına eminim ama bi de karın masajını ve ayaklarını geriye itmeyi dene.annenin stresi de bebeği çok etkiler unutma...hatta bir araştırmada şöyle dyordu:bebeğin gazı ile annenin stresi doğru orantılı diye...mümkün olduğunca rahat olmaya çalış(zor olsa da:))ilacın fiyatı üstünde yazmıyor ve maalesef hatırlamıyorum canım.
Anladim canim. Benimkinde gunde en cok 2 kere alirdi. Bence alacak bi gun. Aventin anne memesine benzeyen bi biberonu var cam. Onu kullandim ben25 günlük oldu. emdiğinde güzel çekiyo 10-15 dk emiyo bugün yaptı mesela.ardına biberon da verdim.ama diğer öğünlerde hep ağlıyo ağzına aldıramıyorum.inatlaşmadan biberon veriyorum mecbur.her sefer deniyorum artık uyanık kalmak istiyor o zaman da deniyorum.uykulu falan hiç almıyor.ard arda iki öğün alsa tamam dicem ama bakıyırum günde en fazla 2 kere alıyor ya da hiç..
Peki biberonunun markası neydi
Mecburen yatiriyoruz,Allah korusun kusarken yatagina yatiramamBende hep aşşada buluyorum abiside öyleydi ama bence bir kaç ay daha yatsınlar sonra yatakta yatiririz
Ay Allah korusun yavrularimizi :)Cnm o bzm her sabah gulme sebebimz sbh bi gelıorz kuzum yok gitmş dıorz battaniyesının içine tam girio
Smear testi yapilmadi mi ? Bana dogumdan sonra mutlaka yapilmasi gerekiyor dedi doktor.sanada mı vajinal baktılar?
40 kontrolünde bana normal ultrasonla baktı.vajinal değil.eksik mi acaba kontrolüm?
Oyy ne derdi varmis kuzucugun benimki de yapiyor hatta emerken de yapiyor cok komik :)Kızlar böyle arada bebeğiniz iç çekiyor mu? Uykusunda da, uyanıkkende. Dertli gibi böyle iç çekiyor bazen ama başından beri böyle :)
Oyy ne derdi varmis kuzucugun benimki de yapiyor hatta emerken de yapiyor cok komik :)
Sağol cnm evet bizden bebeğe geçiyor sakın olabilsek hep stresliyiz acaba bsii mi oldu nasıl geccek falan derken bebeğide huzursuz ediyoruz . Gaz masajı yapıyorum banyo sonrasi . Hergun 10 defada bacak hareketlerini yapıyorum karnına ittiryorum . Çıkarıyor maşallah baya bi ama ıkınma kızarma sürekli var2 aylık olduk 2 ay daha atlatirsak rahatlicaz :)) bende hiç vermek istemiyorum çok gazlı olduğu zamanlar veririm artık. S.S.s sakın günlerde 1 tane ilaç kullanırım
Çok sağol canim teşekkür ederim rahat olmaya çalışcam . Herşey üst üste olunca stres oluyor . İnşallah bizimkide düzelir en kısa zamanda :)) bi hafta ikisini kullanım bakalım sonuç düzelirse teke indiririm :))canım şunu da düşün.doktor 2 ilaç verdiğine göre bir bildiği vardır.pişman olacağın bir karar verme.istersen ikisini de ver, istersen başka bir doktora görün.bebişe bir şey olmasın, canı yanmasın kuzucuğun.ben rahatım, çünkü gaz olayımız bitti desem yeridir.2 ilaç vermem derken rahatlığım ondan.senin bebişinin ne kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyorum.bu durumda en iyi kararı ailesi verecek ve lütfen, rahatla, rahatla, rahatla ki bebeşin de rahatlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?