2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Kizlar buzdolabinin altindan cikan sutu ilitip kizima verim dedim uyudu agzini actiramadim simdi bu sut bosa mi gitti bnm icin her damlasi onemliydi ya

Kızlar nurse Harvey bitkisel surup kullanan varmı bizde başlıcaz günde kaç kere kaç ml veriyorsunuz kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim bide iyi geldimi

Canım ben nurse harvey gaz damlası kullanıyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum bazen gazını çıkarıyor bazen zorlanıyor.

Aynen canım bizimki de aşağı kayıyor hatta poposu bile çıkmıştı yatağından. Dün gece de reflüden kaymış bir de yana doğru giymiş. Nasıl yapıyorsa :) yanımda reflüde yatırıyordum artık beşiğine koyacam

Kac gunluk oldu bebekleriniz kizlar biz iki ayi gectik ama hala sariyiz dun bugun goz cevresi sanki biraz daha beyazladi..tamamen gecer en kisa surede umarim. Bu arada disari cikarken bebekleri nasil tasiyorsunuz yuzunu ortuyormusunuz ana kucaginda canta gibi olanda tasiyorum bn uzerini ortuyorum ama kanguruda tasisam nasil yapacagim

Burnunu hep temizliyormusunuz bebeklerin otri bebe almistim bnde ama arada hirliyor tikaniyor ama nefes aliyor ggenede burnundan hic yapmadim bn cesaret edemedim pek ama yaomak mi lazim

Kizlar dun oglusumun mevludunu yaptik cok sukur.. hem sunnet hem bebek mevlutu bunu da atlattik:))
Buarada kafasinda ufak biyer biraz pul pul olmus konak minoluyor simdi o? Mustela konak onleyici sampuan kullaniyorum aslinda.. nasil gecer? Ekstra bisey yapmalimiyim? Bide kaslarinin orasida kurudu baya pulpul gibi odami konak acaba? Hergun losyonundan suruyorum aslinda..

Bende kanguru almak istiyorum ama kacinci aydan itibaren kullaniliyo acaba?

Normal doğum yapan arkadaşlar,
Şu kegel egzersizleri vardı ya önceden yaptığımız. Dün tuvalette deneyeyim dedim tutamadım öyle hemen idrarımı siz denediniz mi hiç? Ne zaman daralacak vajinamız?

@baharindenizi cnm bisi sorcam sana bizimde 2. aşı olucak salı günü. Siz nasıl atlattınız. Ben çok endişeliyim . Bi kağıt atmıştın. Aşıya gitmeden 1 saat önce verdin mi surup . Bi sknti oldumu . Doktora sordum ama bana ateş olursa ver dedi inşallah ateş falan olmaz . Denizde ateslenme huzursuzluk oldumu

Burnunu hep temizliyormusunuz bebeklerin otri bebe almistim bnde ama arada hirliyor tikaniyor ama nefes aliyor ggenede burnundan hic yapmadim bn cesaret edemedim pek ama yaomak mi lazim
İki güne bir temizliyorum cnm;emerken zorlanıyor gibime gegliyor çünkü.çıkanları görünce de iyi ki temizliyorum diyorum

Hep Temizliyorum cnm ben serum fizyolojik sikiyorum bitarafa sıkıp dier taraftan çıkıyor zaten . Damla pek işe yaramadi bizimki çok tıkanıyor günde 2 kere yapiyorum sonra otri bebeyle çekiyorum yoksa Hayatta durmaz . Yaptığım halde hırilti oluyor

Hayırlı olsun Aynı dertten bende muzdaripim kaşlarının oratası kurudu yanakları aknelendi acaba egzemamı çok korktum dr a götürecez p.tesi

Benimki 49 gunluk hala sari yuzu gozu acildi diyoruz sabah gece isikta yine sanki sarariyor ben yuzunu ortmuyorum canim zaten aglar benimki sapka bile gozune dogru gelse cigligi basiyor

Benim.konak da oyle basladi canim insallah değildir sen onlem olarak zeytinyagi surmeye basla bende mustela kullaniyorum sacinda yok sadece kaşında var

Egozz Kaşında konak bizimde oldu zeytinyag cok ise yaradi gecti..

2 ay Aşısi bizde olduk doktorum yarim saat oncesinden ver demisti unuttum bn 4 saat sonra verdim calpol hic huysuzluk yapmadi sukur 3 asiyi birden oldu atesde olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…