2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sezaryen olan anneler,
Dikişlerinizin olduğu çizginin orası sizin de şişti mi? Dokunduğum zaman da içinde sertlik var. Bir sorun mu var dersiniz dikişlerimde? 2 hafta oldu ama giderek şişiyor sanki.

Ben henuz geciremeyecegim yatagina tedirgin oluyorum

Bende sasirdim dikisime bakar sadece saniyordum. Rahimde kalinti var mi temizlenmis mi yumurtaliklar nasil diye bakiliyormus canim. Jeli anlamadim ama.

Merhaba canim evet kagitta calpol yaziyordu. 2.6 ml diye. Asiya gitmeden verdim ben kolay yuttu tadi guzel sanirim. Hemsire de vermeseniz de olurdu dedi. Bu konuda saglikcilar arasinda ekol farkliligi var. Eve gelince agladi,huzursuz oldu hep kucagimdaydi. Sonra gece atesi 36lardaydi hep uyudu gece bir daha baktigimda 37.2ydi cok az etki etmisti.ama ben riske etmeyip verdim calpol yine. Cunku hemsire de doktor da ates yapmasa da bir huzursuzluk hissederseniz verin demislerdi.Sonraki gun nerdeyse tum gun uyudu ve az emdi bu biraz endiselendirdi. Bir de asinin biri biraz sisti ve kizardi kiyafetinin uzerinden soguk kompres yaptim ara ara buzla. Verem kaldi sadeve o da persembeye yapilacakmis. Simdiden gecmis olsun size de

Kizlar bebegim cok huzursuz surekli agliyor sadece memede susuyor o da emdigini kusuyor zaten. Asil önemli olan bingildaginda cok az bi cokukluk var yoktu onceden yani olsaydi farkederdim heralde biyere flan carpmadim nette susuz kaldigini gösterir diyo ben sadece anne sutu veriyorm yinede su vericem simdi 2 cay kasigi doktora götursemmi acaba

Ah canim biz bu konuda ayni kaderi paylasiyoruz biliyorsun. Bir bitemedi gitti. 3. ayda gecmezse tekrar universite hastanesine basvurursunuz dediler.
Bu arada ben hep ana kucagi kullaniyorum ama kemerli. Daha guvenli bence. Arabasina takip gezdiriyoruz da

Burnunu hep temizliyormusunuz bebeklerin otri bebe almistim bnde ama arada hirliyor tikaniyor ama nefes aliyor ggenede burnundan hic yapmadim bn cesaret edemedim pek ama yaomak mi lazim
Canim yap yazik bebise ya. Damla bir yere kadar hafif hafif cek damladan sonra icinden cikanlari gorunce iyi ki yapmisim diyeceksin :)

Çok sağol cnm sizede geçmiş olsun . Çok şükür fazla sorun yasamadan halletmissiniz . İnşallah bizde skntisiz atlatırız

Canım sen de 10 martta doğum yapmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam. 1 aylık oldunuz yani :) neden uyandırıyorsun ki gece? Acıktığı zaman kalk artık zaten :)

Ya sorma uyuyamadim henuz yatacagim e uyanacak diyorum. Kafa gidip geliyor uykuya direne direne bir hal olduk

1 aylık bebekleri gündüz beslenmeleri ve kilo alımları iyiyse gece 4 saate kadar uyandırılmayabilir diye biliyorum ben.Bana da açıkçası 2 saate bir uyandırma eziyet gibi geliyordu ilk hafta sarılık değeri çok yükselmeyince bıraktım zaten 3 saate bir kendi uyanıyordu çünkü büyüme için beslenme kadar uykuya da ihtiyaçları var ve şimdi sürekli uykusundan uyandırılan bir bebek ilerde derin ve uzun uyuyamaz oluyor bence yine de tabi bu benim fikrim her bebeğin gelişimi farklı ay kontrolünde dr a sormak en mantıklısı gibi.

Kizlar gece 3 4 saatte bir degil mi emzirme artik ? yani hic uyanmazsa uyandirmayalim mi ?

Zaten benimki en geç 4 saatte bir kalktığı için uyandırmama gerek kalmıyor ki yeni doğanda da daha uzun süre uykuda kalan bebek pek yoktur heralde:) tüm gece uyuyorsa da uyandırmak gerekir yine de sanırım, 6 aydan sonra gece beslenmelerini kesebilirsiniz diyor çünkü uzmanlar. Açıkçası benim kastettiğim hani 2 saatte bir alarm kurup uyandırmaktı, çünkü öylesi cidden eziyet oluyor çocuğa. Sarılığı varken bir buçuk saatte bir bile uyandırdığım oluyordu ki zordu cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…