- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.501
Canım sen de 10 martta doğum yapmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam. 1 aylık oldunuz yani :) neden uyandırıyorsun ki gece? Acıktığı zaman kalk artık zaten :)
Bende de öyle bir durum vardi korktum sanirim mikrop kaptirdim dedim elime sert sert birseyler geliyordu çünkü doktora gittigimde ic dikislerin elime geldigini elimi sürmememi zamanla gececegini söyledi gecti sayilir cok az birsey kaldiSezaryen olan anneler,
Dikişlerinizin olduğu çizginin orası sizin de şişti mi? Dokunduğum zaman da içinde sertlik var. Bir sorun mu var dersiniz dikişlerimde? 2 hafta oldu ama giderek şişiyor sanki.
Emzirme, üzerine mama verme, üzerine gaz çıkartma, uyutma 1.5 saat. Eee birazdan acıkıp uyanacak yine :))) ne zamana kadar biz bu bebeleri beslenme için kaldıracağız? Ne zaman kendilerinin acıkıp uyanmasını bekleyeceğiz?
Ben artik kendi uyanmasını bekliyorm çünkü zatn 3 saatten fazla uyumuyor tss catlasn 3bucuk saat uyuyor ee büyüdüler artk sürekli uykuyu bölmeye gerek yok diye düşünüyorumKizlar gece 3 4 saatte bir degil mi emzirme artik ? yani hic uyanmazsa uyandirmayalim mi ?
Ohh maşallah denize hep böyle uyur inşallahDeniz birbucukta yatip alti bucukta kalkarak kendi rekorunu kirdi
ohh maşAllah hepimizin bebişlerinin keyfi yerinde bizde 3 defa kalktık buda bizim rekorumuz :))Deniz birbucukta yatip alti bucukta kalkarak kendi rekorunu kirdi
sanki dokunduğunda içerde ince bir şerit halinde serlikmi var canım bende öyle çünkü o biraz daha şişti ilk zamanlar sonra sonra azaldı ama hala varGünaydın anneler,
Dün de sordum ama arada kaynadı. Sezaryen dikişinin üstü şişen var mı? İçinde ödem gibi sertlik de var? Yokss bir tek ben miyim? Bu normal birşey mi yoksa benim dikişlerimde mi problem var anlamaya çalışıyorum
Ah biz anneler :) babalar mışıl mışıl uyurken bizler ne zaman rahat uyuyacagiz acabaDundeb oturu benim yavrucakta yorgun dustu heralde 2de emzirdim simdi uyandi. Tabi bende aliskanlik durma bir kalkip uyanikmi acaba diye kontrol ettim yibede guzeldi :)
Ben dun farkettim dikisyerinin sol ucunda bi sislik vardi dokunmamla beyaz iltihap akti icinden sonra kan akti.. hani kil donmesi olunca olurya onun gibi.. belki tam altinda kil donmesi fln olmustur diye onemsemedim ama doktora sorsammi ki?Günaydın anneler,
Dün de sordum ama arada kaynadı. Sezaryen dikişinin üstü şişen var mı? İçinde ödem gibi sertlik de var? Yokss bir tek ben miyim? Bu normal birşey mi yoksa benim dikişlerimde mi problem var anlamaya çalışıyorum
Benim de şişti böyle kalem sokulmuş gibi bir şişlik , dikişin üstünde hala var dr um normal olduğunu yara yeri iyileşirken bunun olduğunu söyledi hatta tıbbi de açıkladı ama ben unuttım açıkçası tıbbi terimler kullandı ödem de oluyormuş zamanla geçecekmiş kilo verdikçe vs de.Benimki başlarda daha şişti şimdi azaldı.Günaydın anneler,
Günaydın anneler,
Mama da aldığı için 4 saatte bir uyandırıyorum. Bu akşam bırakayım madem. Evet 10 martta doğdu kızım.
Gunaydin mutlu pazarlar:)
Kizlar benim oglanin her gece sabaha karsi burnu tikaniyor. Sutumu damlatiyorum bazen serum fizyolojik damlatiyorum pek bi fayda etmiyor. Tikali olunca da ememiyir. Cirpiniyo memede resmen hep hava yutuyo. Usumuyor da eminim. Bi ince battaniye bide normal battaniye ortuyorum ustune petek de yaniyo. Ne yapsam da tikanmasa?
bence sor canım. bende iltihap yok henüz ya da dışarı çıkmadı ama bu şişlik beni de kıllandırıyor açıkçası.Ben dun farkettim dikisyerinin sol ucunda bi sislik vardi dokunmamla beyaz iltihap akti icinden sonra kan akti.. hani kil donmesi olunca olurya onun gibi.. belki tam altinda kil donmesi fln olmustur diye onemsemedim ama doktora sorsammi ki?
Hadi yasurup kullanan yokmu . Damla vermedi
Otri bebe var bende bikac kez denedim ama bizde ise yaramadi cikmadi bisey. Sanki daha geride gibi. Bide sumuk tikiyor cogunlukla oglumun burnunu. Yani sicak soguk bisey oluyor gece ondan.Benimkinin de her gece tıkanıyor. Nefes alırken burnundan alıyor ağzı kapalı ama burnu dolu dolu hep. Gaz çıkartırken burnundan süt gelir gibi oluyor o dolduruyor o dikkatimi çekti benim, belki seninki de öyledir. Aspiratör almamıştım, alıp temizlicem bir de öyle bakıcam ben.
Canım ortam kuru olduğundan tıkanıyor nemli olursa tıkanmaz.Peteklere su koyabilirsin ya da ıslak havlu.Serum fizyolojiği şırıngayla burnun içine sıkman lazım 2 ml falan.Ben sıktıktan sonra yatırıyorum genelde 2-3 dk içinde hapşırıyor o zaman kendi çıkıyor ya da uca geliyor kendim peçetenin ucunu kıvırıp aldırıyorum.Pompa tarzı çekiciler pek önerilmiyorGunaydin mutlu pazarlar:)
Kizlar benim oglanin her gece sabaha karsi burnu tikaniyor. Sutumu damlatiyorum bazen serum fizyolojik damlatiyorum pek bi fayda etmiyor. Tikali olunca da ememiyir. Cirpiniyo memede resmen hep hava yutuyo. Usumuyor da eminim. Bi ince battaniye bide normal battaniye ortuyorum ustune petek de yaniyo. Ne yapsam da tikanmasa?
Benimkininki de kokuyor ekşi ekşi hatta kucağımıza alınca bile bu yine doldurmuş diyoruzKızlar bu konu aslında konuşulmuştu hatta ben de normal demiştim ama, dün bir yerde tesadüfen bir kaç bir şeye rastladım kafama takıldı. Sadece anne sütüyle beslenen bebeğin kakasının kokması normal değil mi?
Benimki sezeryan kesiğinin üstünde boylu boyunca canım seninki sadece uçlardaki dikişlerde mi o zaman farklı bir şey olabilirbence sor canım. bende iltihap yok henüz ya da dışarı çıkmadı ama bu şişlik beni de kıllandırıyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?