- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.521
Anladım com çok saol :)Ben bir arkadaşımdan duyup kendim aldım canım Dr vermedi. Ama eczacı şurup vermek istedi ben damla diye ısrar edince aa damlası yeni çıkmış demek deyip Başka yerden getirtti. Yani şurup daha çok biliniyor.
mutlaka sor akıntı önemli çünkü canım hiç geciktirmeBen dun farkettim dikisyerinin sol ucunda bi sislik vardi dokunmamla beyaz iltihap akti icinden sonra kan akti.. hani kil donmesi olunca olurya onun gibi.. belki tam altinda kil donmesi fln olmustur diye onemsemedim ama doktora sorsammi ki?
Benimkinin de premium care ile kızarmıştı canım sudokrem kullandım ben hemen toparladı onu tavsiye ederim diğer önerdiği neydi eczacının desitin miAuralee cnm pişik geçti mi? Ne kullandın? Bnm kızında poposunun arasında vardı eczaneye gittim sudokrem almaya eczacı başka bi şey önerdi sanırım o daha çok kötü yaptı emin değilim ama onu sürdükten sonra dışa da dağıldı sık sık değiştiriyorum ama geçmedi ne önerirsiniz kızlar
Benim kızınki de kokuyor, bizim yediklerimiz geçiyor onlara da neticede..ben bi sorun olarak görmedim amaKızlar bu konu aslında konuşulmuştu hatta ben de normal demiştim ama, dün bir yerde tesadüfen bir kaç bir şeye rastladım kafama takıldı. Sadece anne sütüyle beslenen bebeğin kakasının kokması normal değil mi?
Canım sen biogaia kullanıyordun internette kullanan herkes kabızlık tan bahsediyor sizde de oldumu öyle birşey bende dün aldırdım yorumları okuyunca korktum.Anladım com çok saol :)
Gunde 5 damla ver cnm ve hep aynı saatte vermeye çalış . Bis geçengün acile gittik doktor 9 a çıkar demsti oyuzden kaka reng degisti ve 3 4 günde kakayapmıştı. Şimdi günde 5 Damla veriyorum normale döndü günde 2 kere yapıyor rengide düzelmeye başladı . Bu ilacin icinde bqkteri var bagirsak sistemini düzenleyen kötü bi ilaç deil . Her doktorun verdiği bi ilaç ben memnunum 11 12 gibi gece veriyorum sabah pırtlamaya başlıyor kaka yapıyor:d gecede uyumaya başladık 2 3 kere emmeye kalkıyor geri yatıyor cnm bide etkisini düzenli kullanırsan ve 1 hafta sonra falan gösteriyor . Sen bitene kadar düzenli kullan zaten çok küçük . Memnun kalmazsan yine değiştirebilirsinCanım sen biogaia kullanıyordun internette kullanan herkes kabızlık tan bahsediyor sizde de oldumu öyle birşey bende dün aldırdım yorumları okuyunca korktum.
Kalem sisligi bende de var ama azaliyor gibi. Icerde odem varmis doktorum cok normal demisti. Bir de cobtractubexi duzenli kullaniyor musunuz kizlar?Benim de şişti böyle kalem sokulmuş gibi bir şişlik , dikişin üstünde hala var dr um normal olduğunu yara yeri iyileşirken bunun olduğunu söyledi hatta tıbbi de açıkladı ama ben unuttım açıkçası tıbbi terimler kullandı ödem de oluyormuş zamanla geçecekmiş kilo verdikçe vs de.Benimki başlarda daha şişti şimdi azaldı.
Yok cnm klorane diye bi krem ama bu çok güzel bunu al dedi ısrar edince sudokremi bıraktım onu aldımBenimkinin de premium care ile kızarmıştı canım sudokrem kullandım ben hemen toparladı onu tavsiye ederim diğer önerdiği neydi eczacının desitin mi
Otri bebe var bende bikac kez denedim ama bizde ise yaramadi cikmadi bisey. Sanki daha geride gibi. Bide sumuk tikiyor cogunlukla oglumun burnunu. Yani sicak soguk bisey oluyor gece ondan.
Benimkininki de kokuyor ekşi ekşi hatta kucağımıza alınca bile bu yine doldurmuş diyoruz
Benim kızınki de kokuyor, bizim yediklerimiz geçiyor onlara da neticede..ben bi sorun olarak görmedim ama
Çok sağol canım oğlum fıtık olsun kolik olsun istemiyorum mutlaka kullanıcam düzenli. bizde çok gazlıyız çünkü. Aslında zorda olsa gaz çıkarabiliyor kakasını güzel de yapıyo ama gaz birtürlü bitmiyor hep ıkınıyo ağlıyo.Gunde 5 damla ver cnm ve hep aynı saatte vermeye çalış . Bis geçengün acile gittik doktor 9 a çıkar demsti oyuzden kaka reng degisti ve 3 4 günde kakayapmıştı. Şimdi günde 5 Damla veriyorum normale döndü günde 2 kere yapıyor rengide düzelmeye başladı . Bu ilacin icinde bqkteri var bagirsak sistemini düzenleyen kötü bi ilaç deil . Her doktorun verdiği bi ilaç ben memnunum 11 12 gibi gece veriyorum sabah pırtlamaya başlıyor kaka yapıyor:d gecede uyumaya başladık 2 3 kere emmeye kalkıyor geri yatıyor cnm bide etkisini düzenli kullanırsan ve 1 hafta sonra falan gösteriyor . Sen bitene kadar düzenli kullan zaten çok küçük . Memnun kalmazsan yine değiştirebilirsin
Gunaydin mutlu pazarlar:)
Kizlar benim oglanin her gece sabaha karsi burnu tikaniyor. Sutumu damlatiyorum bazen serum fizyolojik damlatiyorum pek bi fayda etmiyor. Tikali olunca da ememiyir. Cirpiniyo memede resmen hep hava yutuyo. Usumuyor da eminim. Bi ince battaniye bide normal battaniye ortuyorum ustune petek de yaniyo. Ne yapsam da tikanmasa?
Benimkinin de her gece tıkanıyor. Nefes alırken burnundan alıyor ağzı kapalı ama burnu dolu dolu hep. Gaz çıkartırken burnundan süt gelir gibi oluyor o dolduruyor o dikkatimi çekti benim, belki seninki de öyledir. Aspiratör almamıştım, alıp temizlicem bir de öyle bakıcam ben.
Devit veriyo musun anne sütünde su var mama verşyosan su verebilirsinKizlar bebegim cok huzursuz surekli agliyor sadece memede susuyor o da emdigini kusuyor zaten. Asil önemli olan bingildaginda cok az bi cokukluk var yoktu onceden yani olsaydi farkederdim heralde biyere flan carpmadim nette susuz kaldigini gösterir diyo ben sadece anne sutu veriyorm yinede su vericem simdi 2 cay kasigi doktora götursemmi acaba
Kizlar bebegim cok huzursuz surekli agliyor sadece memede susuyor o da emdigini kusuyor zaten. Asil önemli olan bingildaginda cok az bi cokukluk var yoktu onceden yani olsaydi farkederdim heralde biyere flan carpmadim nette susuz kaldigini gösterir diyo ben sadece anne sutu veriyorm yinede su vericem simdi 2 cay kasigi doktora götursemmi acaba
Kızlardada gaz oluyor ama doktor erkek bebeklerde daha çok olur dedi . Zaten etrafimdakilerde öyle diyor . Inşallah atlatırız bugünleride. Zaten her ilaç birden kesmiyor ya azaltıyor , Ya kisa süreli geciriyor. Inşallah çok fazla sürmez 6 aya kadar süren de var 3 4 aya kadar daÇok sağol canım oğlum fıtık olsun kolik olsun istemiyorum mutlaka kullanıcam düzenli. bizde çok gazlıyız çünkü. Aslında zorda olsa gaz çıkarabiliyor kakasını güzel de yapıyo ama gaz birtürlü bitmiyor hep ıkınıyo ağlıyo.
Tutuyor inatlari arada canim. Ben artık çoğunlukla emziriyorum ama bazen istemiyor memeyi ucunu ısırıp ittiriyor resmen. 2-3 deniyorum yok sinirlenip ısırıyor o Zaman mama veriyorum :)Benim kız dünden beri sağ göğsü emmek istemiyor. Bu sabah sağdım da verdim. Neden olabilir acaba? Normalde ucu daha çok diye sağı daha çok severdi.
Kizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?