- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.541
Ben doktora sordum cnm ben mama veriyorum biliyor . Doktor anne sütü karşılar dedi ama bana her ögünden sonra anne sütü versende sen ağzını temizlicek kadar su ver dedi yanı 1 2 cay kaşığı fln veriyorum. Yoksa ağzında hep beyaz beyaz şeyler kalıyor . Oda rahatsiz ediyor sanırım çok scaklarda falan ver dedi . Sen sadece anne sütü veriyorsan bi doktoruna sor cnm her doktor fakli şeyler söyleyebiliyor . Ama ben suyu çok severim kıyamıyorum ya . Su içmeden 6 ay çok saçma sonuçta ilaç falanda alıyorlar bu benim düşüncem:))Kizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
Bu konuda her dr farkli sey soyluyor.. ilk haftalar mama takviyesi verirken mamalardan sonra verebilirsin demisti ama artik anne sutu tamamen oyuzden ben hergun verme taraftari deilim ama hickirik tuttugunda bi iki kasik veriyorum sadece..Ben doktora sordum cnm ben mama veriyorum biliyor . Doktor anne sütü karşılar dedi ama bana her ögünden sonra anne sütü versende sen ağzını temizlicek kadar su ver dedi yanı 1 2 cay kaşığı fln veriyorum. Yoksa ağzında hep beyaz beyaz şeyler kalıyor . Oda rahatsiz ediyor sanırım çok scaklarda falan ver dedi . Sen sadece anne sütü veriyorsan bi doktoruna sor cnm her doktor fakli şeyler söyleyebiliyor . Ama ben suyu çok severim kıyamıyorum ya . Su içmeden 6 ay çok saçma sonuçta ilaç falanda alıyorlar bu benim düşüncem:))
Ben vermiyorum canım ön süt zaten su gibi bir şey damlarken denk geldiysen fark etmişsindir o su ihtiyaçlarını karşılıyo bebişlerin hatta ilk o geliyo ki susuzluğu varsa giderilsin diye netten tıbbi bir sayfa aç onu göster derim eşime anne sütün alan bebeklere önerilmiyor suKizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
Evet cnm herkes farklı bişey söylüyor. Sadece anne sütü alıyorsa okadar verdiğinde yeter sanirin sonuçta anne sütünün çoğu su zaten günde en az 1 kere hıçkırk tutuyordur bence idealBu konuda her dr farkli sey soyluyor.. ilk haftalar mama takviyesi verirken mamalardan sonra verebilirsin demisti ama artik anne sutu tamamen oyuzden ben hergun verme taraftari deilim ama hickirik tuttugunda bi iki kasik veriyorum sadece..
Ben uyandırmıyorum artıkEmzirme, üzerine mama verme, üzerine gaz çıkartma, uyutma 1.5 saat. Eee birazdan acıkıp uyanacak yine :))) ne zamana kadar biz bu bebeleri beslenme için kaldıracağız? Ne zaman kendilerinin acıkıp uyanmasını bekleyeceğiz?
Göğüs hareket ediyor ondan zaten göğsünü tutup sallarsan süt arttırımına sebep oluyorKızlar ben ne zaman bebeğimin çamaşırlarını sereyim ya da katlayıp kaldırayım göğüslerim sızlıyor süt damlıyor süt iniyor yani sizde de oluyor mu ne değişik bir şey şu annelik...
Tutuyor inatlari arada canim. Ben artık çoğunlukla emziriyorum ama bazen istemiyor memeyi ucunu ısırıp ittiriyor resmen. 2-3 deniyorum yok sinirlenip ısırıyor o Zaman mama veriyorum :)
Yaniyor evet. Bu gece islak havlu deniycem bakalimOda nemsiz kalıyor olabilir mi? Kalırifer yanıyorsa tabi :)
Yaniyor evet. Bu gece islak havlu deniycem bakalim
Ama gün içinde diğer hareketlerde olmuyor bu bence duygusal yönü var bu olayınG
Göğüs hareket ediyor ondan zaten göğsünü tutup sallarsan süt arttırımına sebep oluyor
Hayir canim suya hic gerek yok anne sutunun yuzde 80i su zaten hem de hijyenik su:)Kizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
Emzirme, üzerine mama verme, üzerine gaz çıkartma, uyutma 1.5 saat. Eee birazdan acıkıp uyanacak yine :))) ne zamana kadar biz bu bebeleri beslenme için kaldıracağız? Ne zaman kendilerinin acıkıp uyanmasını bekleyeceğiz?
Dundeb oturu benim yavrucakta yorgun dustu heralde 2de emzirdim simdi uyandi. Tabi bende aliskanlik durma bir kalkip uyanikmi acaba diye kontrol ettim yibede guzeldi :)
Canım benimki şimdi elinde çatlıcak gibi oldu görümcemle bezde bile salladık susmadı en son yorgun düştü 2. Deneme de sustu neden böyle ben hıçkıra hıçkıra ağlayınca sustu ancak anlamadım sizinde böyle okuyormu gazmıdırKızlardada gaz oluyor ama doktor erkek bebeklerde daha çok olur dedi . Zaten etrafimdakilerde öyle diyor . Inşallah atlatırız bugünleride. Zaten her ilaç birden kesmiyor ya azaltıyor , Ya kisa süreli geciriyor. Inşallah çok fazla sürmez 6 aya kadar süren de var 3 4 aya kadar da((
Sarilik yogun oldugunda birer cay kasigi verdim daha cok idrara ciksin diye. Su anda vermiyorum ama hazirladigim gaviscon infant toz ve suyla hazirlaniyor..Dolayli olarak vermis oluyorum yineKizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
canım kesinlikle verme. ben de annemin zoruyla sordum doktoruma asla dedi. hem mamada hem de sütünüzde su var kesinlikle su vermiyorsunuz dedi. eskiler neden su verdirmeye çalışıyor anlamıyorum!Kizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
@Auralee cnm pişik geçti mi? Ne kullandın? Bnm kızında poposunun arasında vardı eczaneye gittim sudokrem almaya eczacı başka bi şey önerdi sanırım o daha çok kötü yaptıemin değilim ama onu sürdükten sonra dışa da dağıldı sık sık değiştiriyorum ama geçmedi ne önerirsiniz kızlar
benimki her gece kurulmuş saat gibi...hiç şaşmıyor.gece 12, 3 ve sabah 6 beslenme saati.ben kaldırmıyorum, kendi uyanıyor.seninki küçük daha.benimki haftaya 2 aylık olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?